Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Celje – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Gólzáporos összecsapásra számítok”

 
Szombaton 17:30-kor megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém. A csapat Szlovéniában lép pályára az RK Celje Pivovarna Lasko csapata ellen. A soron következő mérkőzésről, és az előttünk álló BL szezonról kérdeztük három játékosunkat.
 
Nagy László: A csapat nagyon várja a BL nyitányt. Ismerős az ellenfél, a saját tornánkon is találkoztunk velük és szoros mérkőzést játszottunk. Az, hogy ők vannak hazai pályán, elég nagy motiváció számukra, és biztosan jó teljesítményt fognak nyújtani. Mi részben az elmúlt két bajnoki mérkőzésünkre támaszkodhatunk, annak is főleg a védekezés részére. Annak kell nagyon stabilnak lennie. Meg kell megakadályoznunk, hogy ne tudjanak rohanni. Ami előnyt adhatunk, nem csak a Celjének, de bármelyik ellenfelünknek, azaz, ha tudnak ellenünk futni. Az a legelső szempont, hogy ezt meg tudjuk akadályozni.
Idén is erős a csoportunk, de legfőképpen magunkra kell összpontosítani. Új játékosok érkeztek, új az edzőnk is, aki új felfogást hozott. Az ő taktikai utasításait kell elsősorban betartani, ebben léphet előrébb a csapat, mérkőzésről mérkőzésre, edzésről edzésre. Ha erre tudunk figyelni, és csak magunkkal foglalkozni, akkor a nehéz csoportunk ellenére akár az első helyen is végezhetünk, de legalábbis jó helyen, hogy a folytatást kedvező helyről várhassuk. A tervünk az, hogy minden meccset megnyerünk, a célunk pedig egyértelműen a Final4-ba jutás. Ott egy hétvégén bármi megtörténhet.
 
laci3.jpg
 
Mikler Roland: A Celje ellen lesz az első Bajnokok Ligája meccsünk idén, amelyen szeretnénk magabiztos győzelmet aratni. Sokszor játszottunk már velük, legutóbb az augusztusi emléktornán érezhettük őket testközelből. Azt gondolom, hogy kellőképpen fel tudunk rájuk készülni, és úgy érzem, lendületben van a csapat. Ez is volt a cél. Igyekszünk ezt folytatni, és ezen a találkozón is legalább 30 gól fölé jutni. Ezt a gyors játékot kell folytatnunk mindenféleképpen. Biztosan a Celje is ezt fogja erőltetni ellenünk, így aztán gólzáporos összecsapásra számítok. Győzni megyünk egyértelműen.
A csoportunk nagyon nehéz, ez nem is kérdés. Ki-ki mérkőzések sora lesz. A hazai meccseinken nem lehet hibázni. Ahhoz, hogy a csoportban minél előrébb tudjunk végezni, idegenben kell minél több pontot szereznünk. Nem lesz egyszerű dolgunk, már maga a Final4-ba jutás is egy nagy feladat lesz idén, mert minden együttes nagyon jól igazolt, és nem fogják tálcán kínálni nekünk a négybe kerülést. A csapat célja az, hogy minden mérkőzést megnyerjünk. Ez nem közhely, ez a valódi célja a csapatnak.
 
 roli.jpg
 
Lékai Máté: Játszottunk egy felkészülési mérkőzést a Celjével, de abból nem szabad kiindulni, mert egy BL meccs teljesen más. Az utóbbi években általában egy csoportba kerülünk, úgyhogy nagyon jól ismeri egymást a két csapat. Rengeteg Veszprém szurkoló szokott elkísérni minket, ez most is így lesz, ami nagyon jó érzés. Természetesen a 2 pont megszerzése a cél, de egy Bajnokok Ligája összecsapáson bármi megtörténhet. Nehéz meccsre számítok.
Idén is nagyon erős csoportba kerültünk. A két csapat, amelyik a legjobban igazolt az a Párizs - Sagosennel és Corralessel - mellette pedig a Kielce, amely Dujshebaevvel és a Janccal erősített. Mind a kettő a mi nyolcasunkban szerepel. A végső cél a Final4-ba jutás. Az majdhogynem mindegy, hogyan szerepelünk a csoportban, a lényeg hogy végül ismét bejussunk a négyes döntőbe. Kölnben pedig nüánszok döntenek - reméljük ezúttal majd a mi javunkra.
 
m__t__.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid
 

2017. szeptember. 13. 14:33


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. PSG Handball 22
2. Telekom Veszprém  15
3. SG Flensburg-Handewitt
15
4. THW Kiel 15
5. PDE Vive Kielce
11
6. HC Meshkov Brest
8
7. Aalborg Handbold 5
8. RK Celje Pivovarna Lasko 5
 
Az alapszakasz állása  
1. Telekom Veszprém 34
2. MOL-Pick Szeged
32 
3. Grundfos Tatabánya KC 30
4. Balatonfüredi KSE
28
5. Sport 36 Komló
18
6. CYEB Budakalász 17
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.02.13.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.02.13.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.02.13.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2018.02.20. FTC - Veszprém 26-31

2018.02.17. Veszprém - Brest 34-22

2018.02.10. Veszprém - Vác 42-21

2018.02.07. Kiel - Veszprém 22-20

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2018. február 25. (vasárnap), 17:00
Flensburg
Veszprém
Bajnokok Ligája
2018. február 20. (kedd), 18:00
FTC
26
Veszprém
31
K&H Liga

Névadó partnereink