Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Ferencvárosi TC - Telekom Veszprém 26:27

Győzelem a Fradi otthonában
 

 
Ferencvárosi TC - Telekom Veszprém 26:27 (13:15)
  
Ferencvárosi TC: Mijatovic, Zernovic – Holdosi 1, Schuch 2, Szakály 8 (3), Oláh 1, Ónodi 1, Imre, Ancsin, Bali, Andelic 2, Prainer 8, Tóth, Lukács 1, Burony 2, Kovacsics
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Mikler – Ilic, Tonnesen 2, Nilsson 2, Marguc 3, Strlek 8 (2), Terzic, Blagotinsek 1, Nenadic 4 (3), Mahé 4, Szuharev, Mackovsek 3, Lékai
 
Hétméteres: 4/3 ill. 5/4
Kiállítás: 6 perc ill. 4 perc
 
Strlek.jpg
 
Zsinórban 18. győzelmének begyűjtésére készült a Telekom Veszprém a Ferencvárosi TC ellen az Elek Gyula Arénában. A találkozó első góljait Prainer és Mackovsek szállította. A 7. percben Mahé gólját követően vezetett először az „Építők”, méghozzá 4:5-re, majd Blagotinsek növelte tovább az előnyt. Ám Szakály és Prainer a 10. percre kiegyenlített. Szakály újabb 2 góllal vétette észre magát, amelyre Mahé és Nenadic tudott válaszolni (13. perc: 8:8). Andelic gólja a 16. percben már 10:8-as előnyhöz juttatta a hazaiakat. 5 perccel később 12:12-t mutatott az eredményjelző Tonnesen gólja után, majd Mikler védése után Strlek vette vissza előnyt a pirosaknak. Mikler egymás után több védést is bemutatott ezzel őrizve a bakonyiak előnyét, amelyet Nenadic kétgólosra növelt a 27. percben büntetőből (13:15). A félidőből hátralévő percekben nem született újabb találat, így 13:15-ös veszprémi előnynél vonultak a csapatok az öltözőbe.
 
A második játékrész első gólját Mahé szerezte, igaz érkezett is rá választ. A 34. perc végén Marguc góljával először vezetett három egységgel a Telekom (15:18). A 39. percben még két találat volt a Veszprém előnye, habár Szakály újabb és újabb gólokkal jelentkezett. Két perccel később pedig már döntetlen volt az állás. De Strlek és Nilsson hamar visszaépítette a kétgólos előnyt. A 47. percben már ismét hárommal ment az „Építők” Marguc gólja után. Tíz perccel a meccs vége előtt Szakály hétméteresével már csak minimális volt a vendégek előnye (24:25). Több mint 5 percet kellett várni az újabb gólra, ezt viszont Tonnesen lőtte és kétgólos előnyt jelentett a Veszprémnek, majd Mackovsek talált be az üres kapuba Tonnesen és Andelic kettős kiállítása után. Két perccel a meccs vége előtt még mindig kettővel vezetett a magyar rekordbajnok (25:27). Az utolsó percben Sterbik és Zernovic is védett egyet, majd Ónodi állította be a 26:27-es végeredményt, amely a Telekom Veszprém sikerét jelentette.
 
Mackovsek.jpg
 
David Davis: Nem készültünk fel jól erre a mérkőzésre. Ez az egy meccsünk volt, és úgy gondoltam, hogy a játékosok több pihenőt kaphatnak, hogy nyugodtabb legyen a hetük. Világos, hogy ez nem működött, hiszen nem volt jó napunk. Nem megfelelően készültünk, és ez az én hibám. A jövő héten fontos meccseink lesznek és a játékosok fejben már ott vannak, amely úgy gondolom, hogy normális. A mai találkozó viszont így nagyon nehéz lett számunkra, a Ferencváros kiválóan játszott, nekünk pedig sok problémánk volt.
 
Borut Mackovsek: Magas tempójú meccs volt az elejétől kezdve. A Ferencváros fiatal játékosai megkapták a lehetőséget az edzőjüktől és nagyon jól játszottak. Ma nem voltunk önmagunk, sokat hibáztunk támadásban, sok helyzetet hagytunk ki. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, ennél sokkal jobban kell teljesítenünk.
 
Horváth Attila: Gratulálok a Veszprémnek és a saját csapatomnak is. Óriásit küzdöttünk, a játék képe alapján megérdemeltük volna a döntetlent. A Tatabánya, a Szeged és a Veszprém elleni egymást követő találkozókból jól jöttünk ki, sokat tanultunk, tét nélkül óriásit teljesítettünk. Az utolsó tíz percben azonban volt tét, és a fiatalok remekül ragadták meg a lehetőségét annak, hogy akár nyerhetünk is. Hibáztunk, ziccereket hagytunk ki, és ez egy ilyen csapat ellen nem fér bele. Ugyanakkor maximálisan megoldottuk a védekezést, nagyon jó volt a kapusteljesítmény és gyorsak, bátrak voltunk támadásban.
 
Schuch Timuzsin: Nagyon jó volt a pályán lenni, nagyon jól éreztem magam. Jól játszottunk. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Remélem, mostantól minden mérkőzésüket megnyerik. De jár a gratuláció a saját csapatunknak is, hiszen szenzációsan játszottunk. Ritkán látni a Veszprémet ennyire megizzadni a kis csapatok ellen, ami jelzi, hogy mi mindent megtettünk. Ha így folytatják a fiataljaink, akkor komoly lehetőség van előttük. Kívánom nekik, hogy ugyanilyen alázatosan dolgozzanak tovább, és a hasonló kaliberű csapatok ellen is tudják hozni ezt a teljesítményt.
 
Tonnesen.jpg
 
Fotók: Vörös Dávid
 
A további részletekért kattintson ide!

2019. március. 09. 20:46


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THE Kiel 0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 14. (szerda), 18:00
Veszprém
Bregenz
Felkészülési mérkőzések
2019. június 2. (vasárnap), 18:00
Vardar
27
Veszprém
24
VELUX EHF Bajnokok Ligája

Névadó partnereink