Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Flensburg – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Hatalmas feladat áll előttünk, de tudjuk, hogy mi a célunk, ez pedig az, hogy Kölnbe jussunk.”
 

 
Szerdán 19:00-kor az SG Flensburg-Handewitt otthonában lép pályára a Telekom Veszprém a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágójában. A tét már hatalmas, hiszen az oda-visszavágós párharc győztese bejut a kölni négyes döntőbe. Az előttünk álló mérkőzésről kérdeztük vezetőedzőnket és játékosainkat.
 
David Davis: A Flensburg egy nagyon jó csapat. Az utóbbi években remekül teljesítenek, ugyanabban a rendszerben Maik Machulla vezetésével. Nagyjából a játékosok sem változtak az évek alatt. Rendkívül erős csapatról van szó, akik tavaly megnyerték a Bundesligát. Ott van nekik Lauge Schmidt, aki remek formában játszik, és világbajnokságot nyert januárban. Kemény a védekezésük, és dinamikus a támadásuk. Ez teszi őket egy igazán veszélyes csapattá, nekünk viszont magabiztosan kell játszanunk ellenük. Egy nehéz összecsapás lesz, e felől kétségem sincs.
 
39388.jpg
 
Mikler Roland: Idegenbeli mérkőzéssel kezdeni mindig nagyon nehéz feladat, de egy ilyen párharcnál lehet előnyös is számunkra, hiszen ha jó mérkőzést játszunk egy idegen pályán, akkor hazai pályán még nagyobb esélyünk van arra, hogy továbbjussunk. Arra készülünk, hogy a kinti mérkőzést nagyon meghúzzuk, amit csak lehet, az utolsó leheletünkig kiadunk magunkból, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Nagyon nehéz dolgunk lesz, mivel a Flensburg remek formában van, és nagyon gyors játékot játszanak. Egy kiváló csapatnak tartom őket. Hatalmas feladat áll előttünk, de tudjuk, hogy mi a célunk, ez pedig az, hogy Kölnbe jussunk.
 
29774_1.jpg
 
Lékai Máté: A Flensburg az egyik legjobb német csapat. Tavaly bajnokok voltak, idén pedig az első meccsüket pár héttel ezelőtt veszítették csak el a Magdeburg ellen. Jó formában vannak a sok világbajnok dán játékosaikkal, köztük egy olyannal, aki jövőre Veszprémben játszik majd. Mint minden mérkőzésen, főleg az ilyen kiélezett találkozókon, ismét a kapusteljesítmény és az okos támadás lesz a kulcs, hogy megakadályozhassuk a könnyű lerohanás gólok elszenvedését. Ez ugyanis a Flensburg egyik legnagyobb fegyvere. Arra kell kényszeríteni őket, hogy felállt fal ellen, hat a hatban támadjanak.
 
29216_1.jpg
 
Kentin Mahé: Azt gondolom, hogy egy nagyon kemény mérkőzés lesz ez idegenben, hiszen mindenki tudja, milyen nehéz a FlensArénában pályára lépni. A Veszprémnek is voltak gondjai idegenben az utóbbi években. Szerintem ez most is így lesz. A Flensburgnak nincs veszíteni valója, és mivel nem sikerült bejutniuk a Német Kupa négyes döntőjébe, most sokkal inkább van idejük készülni ránk. A saját szemszögemből ez egy különleges találkozó lesz. Szép éveket töltöttem Flensburgban, és az utolsó évemben a Bundesligát is sikerült megnyerni. Mindig jó érzés olyan helyre visszatérni, ahol már nyertél valamit. Sok barátom van Flensburgban a kézilabdán kívül is, ők is kint lesznek szerdán, így tényleg különleges pillanatok lesznek ezek számomra.
 
38944_1.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2019. április. 22. 11:04


Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. Telekom Veszprém 2
2. HC Vardar 2
3. FC Porto Sofarma
2
4. THW Kiel 1
5. PGE Vive Kielce
1
6. Montpellier HB
0
7. HC Meshkov Brest 0
8. HC Motor Zaporozhye 0
 
 
A B csoport állása
 
1. Telekom Veszprém 6
2. Eurofarm Rabotnik 3
3. PPD Zagreb
3
4. Meshkov Brest 0
5. Metaloplastika
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. Telekom Veszprém 10
2. MOL-Pick Szeged
6
3. FTC-HungaroControl 6
4. Dabasi KC VSE
5
5. Balatonfüredi KSE
5
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 4
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2019.09.17. Orosháza - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

2019.09.10. Veszprém - Tatabánya (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. szeptember 21. (szombat), 17:30
Veszprém
Kiel
Bajnokok Ligája
2019. szeptember 17. (kedd), 18:00
Orosháza
25
Veszprém
31
K&H Liga

Névadó partnereink