Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Csurgói KK - MKB Veszprém KC

Csurgói KK
27
MKB Veszprém KC
36

2009-10-21 18:00, Csurgó
Bírók:
Magyar Bajnokság, 6. forduló

Csurgói KK:
MKB Veszprém KC:Kilencgólos győzelmet aratott az MKB Veszprém KC a Csurgó KK vendégeként.
 
Három gyors veszprémi góllal kezdődött a találkozó (0-3), majd folyamatosan növelte előnyét a csapatunk, így a 10. perc végén már 2-7-et mutatott a mérkőzés elején egyébként többször elromló eredményjelző tábla. Buday Ferenc, a hazaiak edzője 4-11-es állásnál időt kért, azonban ez sem változtatta meg a játék képét, a félidő végén nyolc volt közte (12-20).
 
A második félidőben némileg visszakapcsolt a Veszprém, de 18-28-nál így is kétszámjegyűre nőtt az MKB előnye. A vége 27-36 lett, így a Csurgó lett az idén az első csapat a bajnokságban, amely 10 gólnál kevesebbel kapott ki a Veszprémtől.
 
A Csurgó csapatában Frey Tamás lett a legeredményesebb 4 találatával, míg a Veszprém gólkirálya ezúttal is a 11 gólig jutó Marko Vujin lett.
 

Csurgó KK - MK Veszprém KC 27:36 (12:20)
  
Csurgó KK: Nikolic - Fodor 3, Dömös 4, Józsa 2, Buday, Frey T. 4, Császár 1. Csere: Hudák(kapus), Oláh 4, Gelley 3, Kemény 1, Szabó 1, Kökény 1, Cifra 3. Edző: Buday Ferenc.
  
MKB Veszprém KC: Fazekas - Iváncsik T. 2, Vujin 11 (3), Sesum 7, Sulic 4, Terzic 2, Iváncsik G. 3. Cserék: Vilovski 2, Gulyás 1, Perez 3, Lushnikov, Lapcevic 1. Edző: Mocsai Lajos
 
Hétméteresek: 0/0 ill. 4/3
 
Kiállítások: 2 ill. 4 perc
Buday Ferenc: "Az elvárásoknak megfelelő mérkőzés volt, a Veszprém igazolta klasszisát. Azok a nemzetközi klasszisok akik náluk játszanak megcsillantották tudásukat. Megpróbáltunk velük szemben határozottan fellépni, egy picikét lemaradtunk lábmunkában, dinamizmusban, de azt hiszem, amiben lemaradtunk az pont az a különbség, ahol a Veszprém évek óta tart, mi pedig csak két éve próbáljuk építeni a csapatunkat. Úgy gondolom azonban, hogy nekünk nem kell szégyenkezni, a csapat mindent megpróbált, hogy méltó ellenfele legyen a Veszprémnek és a legeredményesebb játékot produkáljuk. Sok javítani valónk van, ezt mindannyian tudjuk, de ezért dolgozunk hétről-hétre, hogy ezeket kijavítsuk."
 
Az értékelés után megkérdeztük Buday Ferencet a következő forulóban esedékes Pick Szeged elleni mérkőzésről is:
 
"Az egész bajnokságra vonatkozóan a csapatot a 4-6. hely közé várom, tehát nekünk a pontokat kell gyűjteni minden lehetséges helyen. A hazai pálya nagyon fontos ilyen szempontból, sajnos a Veszprém ellen nem sikerült, idegenben a Szeged ellen is nagyon nehéz lesz, hiszen ez a mai eredmény lehetett csupán egy kisiklás nekik. Nyilván én is meg fogom nézni milyen teljesítményekkel tudott ma a Kecskemét nyerni, nekünk pedig két napunk van a felkészülésre, melyet igyekszünk a legjobban megvalósítani. Természetesen minden lehetőséget próbálunk majd megragadni, hogy olyan játékot nyújtsunk, amivel ott is az adott szituációnak megfelelünk, ebben bármi benne van, de hangsúlyozom, hogy a pontszerzés nekünk nem a Veszprém és a Szeged van bekalkulálva, hanem a rivális csapatokkal szemben."
 
Buday Dániel: „Azokat a mérkőzéseket, amiket hozni kellett, azokat eddig hoztuk. A Veszprémtől azt kaptuk, amit vártunk, egy jobb csapattal volt dolgunk, küzdöttünk, amennyire lehet, de azt nem szabad elfelejteni, hogy nekünk nem az a célunk, hogy ilyen kaliberű gárdákat legyőzzünk. Novemberben lesz három létfontosságú mérkőzésünk, hogyha azokat megnyerjük, akkor elérjük a céljainkat. A Veszprémnek további sok sikert kívánok a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is!”
 
Mocsai Lajos: „Legfontosabb, hogy a Csurgó elleni presztízsmérkőzést megnyertük. Eddig három pontot veszítettek, ezért úgy gondoltuk, hogy komoly ellenállást fognak kifejteni. Két napot készültünk speciálisan erre a mérkőzésre, hogy ne érhessen bennünket kellemetlen meglepetés. Azt hiszem, hogy jó munkával a csapatot megfelelő motivációs szintre sikerült hozni. Az első félidei minőségi játékunkkal sikerült megtörni az ellenállásukat. Három dolgot szeretnék itt kiemelni: sikerült megakadályoznunk a gyors lerohanásaikat, a támadásaink ellen nem volt ellenszerük illetve az ellenük kidolgozott védőfal stratégiánk jól működött. A második játékrészben a csapat egy fokozatot visszakapcsolt, az ellenfél ekkor már nem hitt a győzelemben. A Kékes-Kékes páros kiváló játékvezetése mellett megérdemelten nyertünk. Kitérnék még arra is, hogy a bajnokságban a Bajnokok Ligájával ellentétben 14 játékos játszhat. A külföldi státuszú játékosaink közül David és Milan maradt ki, míg Peric helyett Fazekas, Eklemovic helyett Sesum játszotta végig a mérkőzést. Örülök, hogy ilyen szimpatikus közönség előtt játszhattunk, a meccs végén ezt meg is köszöntük nekik, azt pedig különösen, hogy nem felejtették el Marian Cozmát.”
 
 
 

Jelenleg nincs elérhető galéria a mérkőzéshez.

Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport végeredménye  
1. PSG Handball 23
2. Telekom Veszprém  18
3. SG Flensburg-Handewitt
18
4. THW Kiel 16
5. PDE Vive Kielce
15
6. HC Meshkov Brest
10
7. RK Celje Pivovarna Lasko 7
8. Aalborg Handbold 5
 
Az alapszakasz végeredménye  
1. Telekom Veszprém 50
2. MOL-Pick Szeged
46 
3. Grundfos Tatabánya KC 42
4. Balatonfüredi KSE
40
5. Sport 36 Komló
26
6. Csurgói KK 25
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2018.06.13. Magyarország-Szlovénia

2018.05.20. Veszprém-Szeged 29-26

2018.05.12. Szeged - Veszprém 32-28

2018.05.07. Veszprém - Tatabánya 28-25

 Szavazz!

Ki volt a legjobb játékosunk a 2017/18-as szezonban?

Szavazok Eredmény
weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2018. augusztus 10. (péntek), 17:00
Veszprém
Füred
Felkészülési mérkőzések
2018. május 20. (vasárnap), 15:00
Veszprém
29
Szeged
26
K&H Liga

Névadó partnereink