Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Közlemény

A csapat tagjai szigorú büntetést kapnak.

A Telekom Veszprém férfi kézilabda csapatának szurkolói, a csapatot működtető Veszprém Handball Team Zrt. és tulajdonosai, Veszprém város, valamint a csapat többi támogatója minden erkölcsi és anyagi támogatást megad ahhoz,swiss replica watches hogy a csapat a klub hagyományainak és a közösen kitűzött céloknak megfelelően, a legmagasabb követelményeket elérő színvonalon játszon a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

Éppen ezért a Veszprémi Építők Sport Egyesület és a Veszprém Handball Team Zrt. elfogadhatatlannak tartja a Telekom Veszprém csapatának ebben az idényben több meccsen elért eredményeit, de főként az azokon nyújtott teljesítményét és a tanúsított hozzáállását. Mindez méltatlan volt a több mint negyven éves Klub hagyományaihoz, megsértve mindazokat, akik hozzájárultak illetve jelenleg is hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az egyesület a története során folyamatosan építkezve egyre nagyobb sikereket érjen el, ezáltal neve Európa szerte ismertté és elismertté váljon.

A fentiekben említett szempontokat mérlegelve, a Klub és a Zrt. mai döntése értelmében a Magyar Bajnokság befejezéséig felfüggesztette a Telekom Veszprém első csapatának, valamint edzői stábjának a minimál béren felüli fizetések folyósítását. A Klub és a Zrt. a csapatnak a soron következő mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján dönt ez ügyben véglegesen.

Veszprém, 2018.03.27.

Összesen
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt.

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés