Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Kristianstad – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Tiszteljük az ellenfelünket, mégis a magunk játékát szeretnénk játszani”
 

 
A hétvégén Svédországba utazik a Telekom Veszprém a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Az ellenfél az IFK Kristianstad lesz, akik zsinórban négyszer lettek svéd bajnokok. Vezetőedzőnket és játékosainkat kérdeztük, hogy mit gondolnak erről az összecsapásról.
 
David Davis: A Kristianstad nem kezdte túl jól a Bajnokok Ligáját. Az utolsó meccsükön bár szinte végig vesztésre álltak, mégis sikerült egy döntetlent kiharcolniuk a Montpellier ellen. Egyértelmű, hogy Ola Lindgren minden játékosa egy óriási harcos. Jól ismerem az ellenfelünket, hiszen a Vardarnál töltött éveim alatt többször is találkoztunk velük. Egy fiatal csapatról van szó, akik hazai pályán mindent beleadnak. Nagyon veszélyesek, és ezt az elmúlt idényekből is látni lehet. Koncentráltnak kell lennünk ellenük. Természetesen nem kaphatunk ki, hiszen eddig senki sem kapott ki Svédországban, és nekünk nagyon nagy szükségünk van most a két pontra.
 
11270.jpg
 
Mikler Roland: Fiatalok, gyorsak, lendületesek. Hazai pályán veszélyesek. Biztos vagyok benne, hogy nem a felállt fal elleni támadójátékukat fogják erőltetni, hanem megpróbálnak majd lerohanni minket. A mi hatosfalunk még mindig egy számukra nehezen áttörhető dolog, így törekednek majd arra, hogy ziccereket lőjenek. Nekünk arra kell odafigyelnünk, hogy a saját játékunkat játsszuk a lehető legpontosabban. Mindegy is, hogy ki az ellenfelünk. Ráléptünk egy útra, aminek egy-egy ilyen mérkőzés az állomása, hogy tökéletesíteni tudjuk az elképzeléseket. Az a legfontosabb, hogy azokat az utasításokat, amiket a mester kér, azt a lehető leghatékonyabban a pályára tegyük. Tiszteljük az ellenfelünket, mégis a magunk játékát szeretnénk játszani, és a lehető legjobb formánkat mutatni.
 
11259.jpg
 
Iman Jamali: Azt gondolom, hogy nehéz mérkőzés lesz, mivel a Kristianstad mindig remekül játszik hazai pályán. Minden évben sikerül meglepniük egy nagycsapatot a Bajnokok Ligájában otthon, mert nincs rajtuk nyomás. Sokat futnak és kiválóan lőnek. Ezért gondolom, hogy elhihetik, hogy bárki ellen van esélyük hazai pályán. Örülök, hogy visszatérhetek Svédroszágba, hiszen jó idényt futottam akkor, amikor ott játszottam. Jól éreztem magam, és otthonomnak tekintettem. Jó lesz látni újra a barátaimat. De elsősorban győzni megyünk Kristianstadba.
 
11281.jpg
 
Gasper Marguc: Izgatottan várjuk a szombati mérkőzést, és szeretnénk egy szép győzelemmel újra sikernek örülni a Bajnokok Ligájában. Tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, mivel az ellenfél nagyon gyors kézilabdát játszik. Azt gondolom, hogy fejlődünk, még akkor is, ha legutóbb kikaptunk a Löwentől. Valamivel már jobban játszottunk. Bízom benne, hogy ugyanígy tudjuk majd folytatni a Kristianstad ellen is. Remélem, hogy pályára léphetek első BL meccsemen ebben az idényben, és kifejezetten motivált vagyok, hogy segítsem a csapatot. Persze azért szeretnék egészséges is maradni mellette.
 
11347.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. november. 08. 12:55


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport végeredménye  
1. Barca Lassa 24
2. Telekom Veszprém 20
3. HC Vardar
19
4. PGE Vive Kielce 14
5. Rhein-Neckar Löwen
14
6. HC Meshkov Brest
9
7. Montpellier HB 7
8. IFK Kristianstad 5
 
Az alapszakasz állása   
1. MOL-Pick Szeged 45
2. Telekom Veszprém
40 
3. Grundfos Tatabánya KC 34
4. Balatonfüredi KSE
30
5. Csurgói KK
29
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 25
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.04.22.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.04.22.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.04.22.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. május 4. (szombat), 17:30
Veszprém
Flensburg
VELUX EHF Bajnokok Ligája
2019. április 24. (szerda), 19:00
Flensburg
22
Veszprém
28
VELUX EHF Bajnokok Ligája

Névadó partnereink