Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Nyilatkozatok a BL sorsolás után

Vezetőedzőnk és játékosaink reakciói a csoportkör sorsolása után.
 

 
Ljubomir Vranjes: Ez egy elég kemény csoport lett, de ha meg akarjuk tenni a következő lépést, akkor nem lehet könnyű ellenfelünk. Természetesen várom már a BL szezon kezdetét, és megpróbálunk majd minél előrébb végezni a csoportban. Van pár mérkőzésünk, amihez messze kell utazni, de ennek a nehézsége attól függ majd, hogy milyen lesz a versenynaptár. Azt gondolom, hogy a legjobbunkat kell nyújtani ahhoz, hogy minden meccset jól fejezhessünk be.
 
flensburg_92.jpg
 
Nagy László: Szép kis csoport, jó meccsek lesznek. Sok az erős ellenfél, idei és tavalyi BL győztes például. Ott van még a Barcelona, mint nagy név, illetve a Löwen, mint az utóbbi pár év legjobb német csapata. A Kristianstad skandináv stílust képvisel, ami az előző szezonban eléggé a mumusunk volt. Kiegyensúlyozott mezőnyre számítok, ahol minden pontnak óriási jelentősége lesz. Jó érzés lesz Barcelonában játszani újra, és örülök, hogy abban a csarnokban játszathatok majd, ahol 12 évet töltöttem el. A legfontosabb persze az, hogy a csapat jó eredményt érjen el, és ott is győzelemre fogunk törekedni.
 
2017.12.02.veszprem_kielce.119.jpg
 
Dragan Gajic: A Bajnokok Ligája egy nehéz sorozat. Nincsenek rossz csapatok, mindenki jó, főleg az A&B csoportokban. Nem lehet gyenge ellenféllel találkozni. A csoportunk nehéz, ahogyan az lenni szokott, de célunk egyértelműen a csoportgyőzelem, hogy a szükséges magabiztosságot megszerezzük, vagy éppen növeljük a kiesés szakaszra. Itt ugyanis “elölről” kezdődik a küzdelem. Boldog vagyok, hogy újra találkozunk a Montpellier-vel. Ott született a fiam, és rengeteg gyönyörű pillanatot köszönhetek a városnak. Örülök, hogy találkozhatok az ottani barátokkal, szurkolókkal és a Montpellier-i BlueFoxxal. Ami a mi csapatunkat illeti, minden mérkőzésen úgy kell játszanunk, mintha a döntőn lépnénk pályára. Előző idényben csalódást okoztunk a Szurkolóinknak és magunknak is, így idén muszáj sokkal motiváltabbnak lenni, hogy visszaültessük Veszprémet oda, ahová tartozik. Nekünk vannak a legjobb Szurkolóink, és biztos vagyok benne, hogy ők is olyan motiváltak bíztatás terén, ahogyan még sosem. Kezdődjék hát a küzdelem!
 
2017.11.18.psg.73.jpg
 
Ligetvári Patrik: Szerintem nagyon nehéz dolgunk lesz, még talán nehezebb, mint tavaly, hiszen sokkal keményebb ellenfeleket kaptunk a csoportban. Nem kaptuk meg a PSG-t, de helyette bejött a BL győztes Montpellier. Ott van még a Barcelona is, amelynek nagyon jó csapata lesz jövőre. Persze azért nem jelenthetnek problémát ezek az együttesek számunkra, hiszen nagyon erős keretünk lesz, amivel jól felkészülünk majd a követkető idényre. Nagy álmunk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, és ha ezt el akarjuk érni, akkor minden ellenfelet el kell vernünk.
 
2017.09.26.vac_95.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. június. 29. 14:25


Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. Telekom Veszprém 2
2. HC Vardar 2
3. FC Porto Sofarma
2
4. THW Kiel 1
5. PGE Vive Kielce
1
6. Montpellier HB
0
7. HC Meshkov Brest 0
8. HC Motor Zaporozhye 0
 
 
A B csoport állása
 
1. Telekom Veszprém 6
2. Eurofarm Rabotnik 3
3. PPD Zagreb
3
4. Meshkov Brest 0
5. Metaloplastika
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. Telekom Veszprém 10
2. MOL-Pick Szeged
6
3. FTC-HungaroControl 6
4. Dabasi KC VSE
5
5. Balatonfüredi KSE
5
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 4
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2019.09.17. Orosháza - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

2019.09.10. Veszprém - Tatabánya (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. szeptember 21. (szombat), 17:30
Veszprém
Kiel
Bajnokok Ligája
2019. szeptember 17. (kedd), 18:00
Orosháza
25
Veszprém
31
K&H Liga

Névadó partnereink