Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Nyilatkozatok a Final4 sorsolásról

„Különleges meccs lesz ez Kölnben.”
 

 
Ma Kölnben kisorsolták a 2019-es VELUX EHF Bajnokok Ligája Final4 elődöntőit. A Telekom Veszprém a lengyel bajnok PGE Vive Kielce együttesével csap majd össze a döntőért, míg a másik ágon Barca Lassa – HC Vardar elődöntőt rendeznek. A sorsolás után vezetőedzőnk és csapatkapitányunk mellett Lékai Máté és Dragan Gajic is elmondta nekünk véleményét.
 
WhatsApp_Image_2019_05_07_at_13.44.18.jpeg
 
David Davis: Nem mondhatom, hogy teljesen boldog vagyok az ellenfelünkkel, hiszen nagyon nehéz csapatról beszélünk, pont, mint a többi, amelyik a negyeddöntőig jutott. Mindegyik együttes megérdemeltem van most itt. Ha megnézzük, milyen teljesítményt nyújtott a Kielce a negyeddöntőben, akkor egyértelműen látszik, milyen jó formában vannak, ettől is olyan veszélyesek. Megverték azt a Párizst, akit mindenki esélyesnek tartott a Bajnokok Ligájában. Azt gondolom, hogy a lehető legrosszabb ellenfelet kaptuk a sorsoláson. Kiváló edzőjük van Talant Dujshebaev személyében, aki már rengetegszer járt a Final4-ban, és nem csak egy csapattal, hanem több különbözővel is, ráadásul nyerni is tudott. Tudja, hogyan kell ezeket a meccseket játszani. Amikor legutóbb nyertek, éppen a Veszprém ellen tették. Szerintem a legrosszabb ellenfelet kaptuk.
 
14356.jpg
 
Nagy László: Itt már gyenge tudású csapat nincs. Szerintem nagyon kiélezett Final4 lesz az idei, ebben bízom, meg persze abban, hogy jó teljesítményt tudunk nyújtani. Hasonlóra gondolok, mint amiket a legutóbbi BL meccseinken nyújtottunk. A Kielcének persze lenne miért visszavágnunk. Minden mérkőzés más és más, nekik is több vereség becsúszott szezon közben, mint azt várták, így nem lehet azokból a találkozókból kiindulni, amiket a csoportban játszottunk egymással. Végül kijöttek ebből a gödörből, és aki tíz góllal tudja verni a Párizst hazai pályán, arról rosszat nem lehet mondani szakmailag. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, és egy jól felkészült Kielce vár majd minket.
 
14347.jpg
 
Lékai Máté: Különleges lesz számomra, és számunkra a Kielce elleni találkozó, mivel gondolom mindenki emlékszik az ellenük játszott döntőre három évvel ezelőttről. Kikaptunk kilencgólos vezetésről, így most visszavághatunk azért. Minden csapatnak két mérkőzést kell nyernie, hogy Bajnokok Ligáját nyerhessen. Voltunk már negyedikek, harmadikok, másodikok, szóval a célunk idén, hogy végre elcsípjük azt az első helyet. A Kielcének becsúszott jó pár sérülés szezon közben, de szerintem, ha mindenki egészséges az ellenfélnél, akkor egy remek együttest alkotnak egy kiváló edzővel párosítva. Nagyon kemény meccsre számítok szombaton.
 
14344.jpg
 
Dragan Gajic: Azt gondolom, hogy lehetetlen megmondani, hogy ez a sorsolás jó, vagy éppen rossz-e nekünk. Az évek során megmutatta az EHF Bajnokok Ligája, hogy nincsenek esélyesek. Engem személy szerint nem érdekel, hogy ki ellen játszunk, én csak örülök, hogy ennek az eseménynek a részesei lehetünk. Az ellen a Kielce ellen lépünk majd pályára, akikkel már kétszer is találkoztunk idén, de ez semmit sem jelent. Különleges meccs lesz ez Kölnben. Jó formában vagyunk, magabiztosak lehetünk, és hinnünk kell abban, amit csinálunk.
 
14367.jpg
 

2019. május. 07. 14:33


Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THW Kiel 0
 
A B csoport állása
 
1. PPD Zagreb 0
2. Meshkov Brest 0
3. Eurofarm Rabotnik
0
4. Metaloplastika Sabac 0
5. Telekom Veszprém
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. Telekom Veszprém 4
2. MOL-Pick Szeged
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Sport 36  Komló
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2019.08.23. Veszprém - Balatonfüred (fotó: Vörös Dávid)

2019.08.23. Veszprém - Dabas (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 27. (kedd), 18:00
Veszprém
Eger
K&H Liga
2019. augusztus 25. (vasárnap), 18:00
Veszprém
40
Füred
28
K&H Liga

Névadó partnereink