Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Seyu alkalmazás

Egyedülálló szolgáltatás szurkolóinak!
 

 
Magyarországon egyedülálló szolgáltatást hoz szurkolóinak a 2017/2018-as szezonra a Telekom Veszprém
  
Egy magyarországi sportrajongó fiatalokból álló IT start-up új, Magyarországon – de talán a világon – egyedi szolgáltatást fejleszt a szurkolók meccsnapi élményének fokozására a Telekom Veszprém hazai mérkőzéseire.
 
„A start-upunk által fejlesztett telefonos applikáció az első olyan kommunikációs csatornát kínálja a Telekom Veszprémnek és szurkolóinak, amely lehetőséget ad a képernyők előtt ülőknek arra, hogy kedvenceiket a pálya szélén lévő szurkolókhoz hasonlóan buzdítsák, motiválják.” – foglalta össze a szolgáltatást röviden a fejlesztői csapat egyik tagja. A Seyu fantázianévre keresztelt szolgáltatás célja, hogy azon szurkolók, akik nem tudnak ott lenni a kedvenc csapatuk hazai meccsein, szintén ki tudják fejezni támogatásukat a veszprémi játékosok felé.
 
Az applikáción keresztül, amelyet a Google Play-ben tölthetnek le a szurkolók, a Veszprémet távolról buzdítók képeket - szelfiket - készíthetnek magukról vagy egymásról, és ezen képeket egy-egy személyes üzenettel ellátva posztolni tudják a mérkőzések ideje alatt a pálya menti LED paneleken, valamint a közösségi médiában.
 
A szolgáltatás fejlesztése és tökéletesítése szoros együttműködésben történt és történik a magyar rekordbajnok és a Gépbér-Színpad Kft. szakembereivel, akik a led táblák magas szintű üzemeltetését látják el. A Seyu szolgáltatás, amely a ’see you’, azaz magyarul ’látlak téged’ abbreviációja, először az Android felhasználóknak lesz elérhető a szeptemberi hazai meccsek folyamán. Azonban a tervek szerint az iOS felhasználóknak sem kell tovább várniuk, mint október, hogy a világ bármely pontjáról üzenhessenek kedvenc játékosaiknak a pályán a meccsek alatt.
 
„Egy jól kidolgozott, felhasználóbarát és egyben megbízható telefon applikáció kidolgozásán fáradozunk a Seyu-nál már hónapok óta, de tudjuk, hogy az előttünk álló út még tartogat néhány izgalmas átdolgozott éjszakát a célunk elérése érdekében.” – osztotta meg velünk gondolatait a Seyu projekt CTO-ja. A hallottak alapján a fiatal fejlesztői csapat tehát nem retten vissza a kemény munkától, ahhoz hogy egy minden téren tökéletes és szórakoztató szolgáltatást nyújtsanak a veszprémi kézilabda drukkereknek. Ugyanakkor, a felhasználók türelmét és segítőkészségét kérik a fejlesztők, hogyha technikai nehézségekbe botlanának a szolgáltatás kihasználása közben. „Mivel ez még csak BETA verziója az applikációnak ezért előfordulhatnak technikai hibák a szolgáltatásban. Ezért arra kérjük a kedves Veszprém szimpatizánsokat, akik igénybe veszik a Seyu szolgáltatást, hogy segítsék a munkánkat azzal, hogy emailben a seyuapplication@gmail.com címre elküldik észrevételeiket nekünk és ezzel részt vesznek a fejlesztésben maguk is.” – avatott be minket a fejlesztési stádiumba a négy személyből álló fejlesztői csapat egy másik tagja.
 
A Seyu szolgáltatás először a Telekom Veszprém Gyöngyös elleni hazai bajnoki mérkőzésén lesz elérhető ma este, amely 18:00-tól veszi kezdetét. A Seyu applikáció már ezen cikk megjelenésekor letölthető a Google Play-ben , a képek és üzenetek beküldése azonban csak 15:00-tól lesz elérhető a szurkolóknak egészen a mérkőzés kezdetéig. A klub a Seyu-val kapcsolatos további információkat a csapat hivatalos Facebook oldalán közli a drukkerekkel.
 
Seyu útmutató
 
A felhasználók az applikáció letöltése után regisztrálhatnak a Seyu által kínált szolgáltatásra a közösségi média felhasználó fiókjaikon keresztül. A sikeres regisztráció után, a felhasználóknak az applikáció lehetőséget ad arra, hogy fényképet készíthessenek magukról és ehhez több buzdító üzenet közül választhassanak. Ezt követően a felhasználók kiválaszthatják, hogy kizárólag a sport arénában és/vagy a közösségi oldalukon megosszák az összeállított szurkolói megjelenítést. Az arénában történő megjelenítések limitáltsága miatt, az arénában a maximálisan megjeleníthető számú megjelenéseknek megfelelő számú beküldés véletlenszerű kiválasztását követően kerülnek megosztásra a szurkolói képek. Természetesen, miután sikeresen átestek a szolgáltatás felülvizsgálati folyamatán. Ezen megjelenítések kérvényezése pár órával az aktuális esemény kezdete előtt lesz elérhető a felhasználók számára.
 
FONTOS információ, hogy a megjelenítendő képek nem tartalmazhatnak reklámnak minősülő termékmegjelenítést vagy alkoholos italokat!
 
 Screenshot_20170918_210819.png
 

2017. szeptember. 19. 08:29


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport állása  
1. Vardar Szkopje 0
2. PGE Vive Kielce  0
3. Barcelona Lassa
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. Telekom Veszprém
0
6. Montpellier HB
0
7. IFK Kristianstad 0
8. Rhein-Neckar Löwen 0
 
Az alapszakasz állása   
1. Telekom Veszprém 0
2. MOL-Pick Szeged
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Sport 36 Komló
0
6. Csurgói KK 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2018.06.13. Magyarország-Szlovénia

2018.05.20. Veszprém-Szeged 29-26

2018.05.12. Szeged - Veszprém 32-28

2018.05.07. Veszprém - Tatabánya 28-25

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2018. augusztus 10. (péntek), 17:00
Veszprém
Füred
Felkészülési mérkőzések
2018. május 20. (vasárnap), 15:00
Veszprém
29
Szeged
26
K&H Liga

Névadó partnereink