Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Szeged – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Fegyelmezettnek és agresszívnek kell lennünk rögtön az elejétől fogva.”
 

 
Vasárnap a K&H Liga legnagyobb rangadója következik, amikor a Telekom Veszprém a MOL-Pick Szegedhez látogat. A találkozó 13:45-kor kezdődik, és élőben közvetíti az M4 Sport. A presztízs csatáról kérdeztük vezetőedzőnket és játékosainkat.
 
David Davis: Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a Szegednek az egész hét a rendelkezésére állt, hogy felkészüljön. Ők sok meccset lejátszottak december előtt, így most sok a szabad hetük. Most is szombaton játszottak utoljára, és így rendelkezésükre állt az egész hét. Tudom, hogy Pastor mester alaposan, minden kis pontra és vesszőre felkészül majd. Mindkét együttes számára nehéz lesz ez a találkozó, csakúgy, mint a játékvezetőknek. Remélem, hogy mindenki a legjobbját fogja nyújtani. Ha ez megtörténik, akkor gyönyörű lesz ez a derbi, egy igazi ünnep a magyar kézilabdázás számára. Mindkét gárda bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe és mindkettő remek szezont fut. Mindenki szeretné élvezni a vasárnapi összecsapást.
 
36135.jpg
 
Lékai Máté: Azt gondolom, hogy most kezdődik a szezon érdemi része, mindig tavasszal dőlnek el a kérdések. Egy Szeged – Veszprémen mindegy, hogy ki milyen formában van. Szerintem ellenfelünk nincs hullámvölgyben, csak egy világbajnokság után nem egyszerű visszarázódni a helyes szisztémába. Mindenki sokféle válogatottban van, mindenki sokféle stílusban kézilabdázik. Sosem lehet pihenni egy ilyen rangadón, hanem teljes erőbedobással kell játszani, ami belefér, hiszen presztízs értéke van a meccsnek. Szerintem senki nem fog tartalékolni vasárnap.
 
36170.jpg
 
Kent Robin Tonnesen: Úgy gondolom, hogy csak magunkra kell koncentrálnunk, és azt játszanunk, amit mi szeretnénk. Fegyelmezettnek és agresszívnek kell lennünk rögtön az elejétől fogva. Ez nagyon fontos. Nagyon várom már a meccset, hiszen az ehhez hasonló derbiken mindig jó érzés játszani. A Szurkolóink megőrülnek, amikor a Szeged ellen játszunk, és alig várom, hogy ezt a hangulatot átérezhessem vasárnap.
 
36195.jpg
 
Sterbik Árpád: Különösebb pontbeli fontossága nem lesz a Szeged elleni találkozónak, hiszen egyik csapat sem tud elmozdulni, se fel, se le. Ettől függetlenül tudjuk, hogy a Szeged – Veszprém egy hatalmas derbi, és igyekszünk minél jobb játékot mutatni. Itthon kikaptunk ősszel, nem voltunk túl jó formában, és jó lenne ezt a mérleget jóvátenni. Szeretnénk jó meccset játszani, de ebben a szezonban ha minden jól megy még lesz három fontos meccsünk egymás ellen, a Kupában és a bajnokságban is. Kemény mérkőzést várok, szeretnénk győzni, ez természetes, de ha látunk bármilyen előrelépést vasárnap a csapatunktól, azzal is elégedettnek kell lennünk.
 
36139.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2019. március. 15. 08:33


Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. Telekom Veszprém 2
2. HC Vardar 2
3. FC Porto Sofarma
2
4. THW Kiel 1
5. PGE Vive Kielce
1
6. Montpellier HB
0
7. HC Meshkov Brest 0
8. HC Motor Zaporozhye 0
 
 
A B csoport állása
 
1. Telekom Veszprém 6
2. Eurofarm Rabotnik 3
3. PPD Zagreb
3
4. Meshkov Brest 0
5. Metaloplastika
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. Telekom Veszprém 10
2. MOL-Pick Szeged
6
3. FTC-HungaroControl 6
4. Dabasi KC VSE
5
5. Balatonfüredi KSE
5
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 4
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.09.10.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2019.09.17. Orosháza - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

2019.09.10. Veszprém - Tatabánya (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. szeptember 21. (szombat), 17:30
Veszprém
Kiel
Bajnokok Ligája
2019. szeptember 17. (kedd), 18:00
Orosháza
25
Veszprém
31
K&H Liga

Névadó partnereink