Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Szerződést hosszabbított a Telekom a rekordbajnok Telekom Veszprémmel

Nagy László jövőre Klubunk sportigazgatója lesz.
 

 
Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a múlt szombaton Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatával. A ma aláírt megállapodás szerint a Telekom további három évig, a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját.
 
WhatsApp_Image_2019_05_10_at_10.37.07.jpeg
 
A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat „otthonában”, a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek. A távközlési cég emellett a csapat többezres helyszíni szurkolói táborának szurkolási élményét digitális megoldásokkal támogatja, pl. lövéssebesség-mérővel, virtuális valóság (VR) alapú játékokkal, a csapatról való tájékozódást segítő digitális kioszkkal.
 
A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS küldést, valamint 5 GB adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínál a Telekom az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek. A szurkolói ajánlat sajátossága, hogy az igénybevételével az ügyfelek egyben kedvenc csapatukat is támogatják, mert a díjcsomagból származó bevétel 5%-át a Telekom – a szponzorációs díjon felül – a Telekom Veszprémnek adja, amit ők transzparens módon a szurkolóikra fordítanak.
 
„Büszkék vagyunk rá, hogy névadó szponzorként továbbra is sikerekhez segíthetjük Magyarország egyik legeredményesebb, de a nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatát. Példaértékű számunkra a csapat kitartó, szorgalmas munkája, küzdeni tudása, ami a jövőben is sikerük záloga lehet. Fantasztikus szurkolótáborral rendelkezik a klub, digitális megoldásainkkal igyekszünk az ő számukra is még élménytelibbé tenni a szurkolást” – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.
 
„A Telekom és a klub együttműködése már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, és összeköt minket ennek a sportnak a szeretete. Örömünkre szolgál, hogy ’leghűségesebb támogatónk’ újabb három évre bizalmat szavazott a klubnak. Bízunk benne, hogy itthoni és nemzetközi eredményeinkkel egyaránt elégedettek lesznek. Ami az együttműködést illeti, fontos és örömteli számunkra, hogy a kézilabda élsport mellett az utánpótlásnevelés támogatása is kiemelt szerepet kap” – mondta el az aláíráskor Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.
 
WhatsApp_Image_2019_05_10_at_10.37.07_1_.jpeg
 
A mai sajtótájékoztató keretében a Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László hivatalosan bejelentette, hogy az idény végeztével befejezi profi sportolói pályafutását. A mai nappal hivatalossá vált egyben az is, hogy a világ legjobbjának is megválasztott jobbátlövő 2019. július 1-től a Telekom Veszprém sportigazgatójaként segíti tovább Klubunkat.
 
Nagy László a Barcelona színeiben kétszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer-négyszer spanyol bajnokságot és spanyol kupát, valamint egyszer EHF Kupát. A veszprémi csapat színeiben eddig ötször lett magyar bajnok, hatszor Magyar Kupa győztes és kétszer SEHA Liga győztes, ezen felül pedig immáron ötödik alkalommal szerepelhet a VELUX EHF Bajnokok Ligája Final4-ban a magyar rekordbajnok csapattal. Az „Építők” színeiben eddig 266 alkalommal lépett pályára és 900 gólt szerzett.
 
A magyar válogatottban 209 alkalommal szerepelt, ezeken 749 gólt szerezve. Legnagyobb sikere nemzeti csapatunkban a Athénban (2004) és Londonban (2012) elért olimpiai negyedik helyezések.
 
Hazánkban négyszer is megkapta az Év férfi kézilabdázójának járó díjat, emellett 2012-ben Magyar Arany Érdemkereszttel, 2016-ban pedig magyar Fair-Play díjjal jutalmazták.
 
A Handball Planet szavazásán 2011-ben Nagy Lászlót választották meg a világ legjobb játékosának.
 
Köszönünk mindent, Laci, ami eddig Klubunkért, a magyar válogatottért és az egyetemes kézilabdáért tettél! Sok sikert kívánunk a pályafutásodból hátralévő mérkőzésekhez, majd a nyártól elkezdett sportigazgatói munkádhoz!
 
2018.09.05.csurgo.78.jpg
 

2019. május. 10. 10:12


Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THW Kiel 0
 
A B csoport állása
 
1. PPD Zagreb 0
2. Meshkov Brest 0
3. Eurofarm Rabotnik
0
4. Metaloplastika Sabac 0
5. Telekom Veszprém
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 27. (kedd), 18:00
Veszprém
Eger
K&H Liga
2019. augusztus 25. (vasárnap), 18:00
Veszprém
40
Füred
28
K&H Liga

Névadó partnereink