Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Szurkolói kártya elfogadásának feltételei

Az Építők Szurkolói Kártya elfogadásának feltételei
 
1. Az Építők Szurkolói Kártya kedvezményre jogosult az a Kártyabirtokos, akinek kártyáján a saját neve szerepel és az Építők Szurkolói Kártya kedvezménykártya elfogadóhely matricával/logóval ellátott üzletekben a kártyáját bemutatja.
 
2. Az Építők Szurkolói Kártya kedvezménykártya harmadik személy részére nem adható át és nem ruházható át, az kizárólag névre szóló kártya lehet.
 
3. A Kártyabirtokos és Kártyaelfogadó tudomásul veszi, hogy az Építők Szurkolói Kártya kedvezménykártya (illetve az Építők Szurkolói Kártya logó) másolása, többszörözése vagy utánzása a Kártyakibocsátó szerzői jogait sérti, amely polgári és büntető jogi következményeket vonhat maga után.
 
4. Az Építők Szurkolói Kártya Kártyaelfogadóhelye köteles kiragasztani az Építők Szurkolói Kártya matricákat/logókat jól látható helyen. A Kártyaelfogadó köteles a munkavállalóit a kedvezmények elfogadásáról részletesen tájékoztatni.
 
5. A Kártyaelfogadóhely az érvényes Építők Szurkolói Kártya kedvezménykártyát bemutató kártyabirtokosnak a kedvezménykártya elfogadói szerződésben megadott, a www.hanballveszprem.hu/szurkoloikartya helyen feltűntetett mértékű kedvezményt köteles biztosítani termékeire, illetve szolgáltatásaira. Ez elfogadó hely a kedvezmény megadását alsó összeghatárhoz, mennyiséghez, illetve készpénzes fizetéshez nem kötheti.
 
6. A Kártyaelfogadóhely a kedvezmény felhasználása esetén jogosult a kártya bemutatását kérni, annak valódiságát és érvényességét megvizsgálni és kérheti a kártyán szereplő személyt, vagy céget, hogy igazolja személyazonosságát, vagy cégképviseleti jogosultságát. A személyazonosság igazolását a kártyabirtokos megtagadhatja, de ebben az esetben a Kártyaelfogadóhely nem köteles kedvezményt biztosítani.
 
7. Amennyiben a Kártyaelfogadónak felróható hibájából eredően a Kártyabirtokos igazolható módon nem vehetett igénybe a Kedvezményt, úgy az ebből eredő kárt a Kártyaelfogadó köteles a Kártyabirtokosnak megtéríteni. A fenti esetben a Kártyabirtokos a Kártyaelfogadó részére, köteles 8 napon belül, postai úton, ajánlott levél formában, írásban bejelenti a mulasztást. A fenti határidő jogvesztő. A Kártyakibocsátó ellenőrzi a Kártyabirtokos kedvezményre való jogosultságát, a mulasztás igazolását a Kártyabirtokos által bemutatott számla vagy egyéb bizonylat (blokk, pénztárbizonylat) alapján, valamint a Kártyaelfogadónak a jelen szerződésben vállalt kötelezettségének egybevetésével. Kártyakibocsátó a Kártyabirtokos panaszról a Kártyaelfogadót a panasz beérkezését és előzetes ellenőrzését követő 8 munkanapon belül tájékoztatja, aki a Kártyabirtokos panaszát köteles kivizsgálni, és arról álláspontját köteles közölni Kártyabirtokossal és a Kártyakibocsátóval. A Kártyaelfogadó utólagosan az általa szerződésben vállalt jogos árkedvezményhez kapcsolódó felelőssége alapján kedvezmény-jóváíró számla kibocsátása mellett téríti meg Kártyabirtokosnak az árkedvezményt. A Kártyakibocsátót semmilyen felelősség nem terheli a Kártyabirtokos felé a kedvezmény elmaradásával kapcsolatosan.
 
8. A Kártyakibocsátó nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, illetve a kártya elvesztése, eltulajdonítása, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.
 

Tabellák

BL tabella
SEHA liga
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THW Kiel 0
 
A B csoport állása
 
1. PPD Zagreb 0
2. Meshkov Brest 0
3. Eurofarm Rabotnik
0
4. Metaloplastika Sabac 0
5. Telekom Veszprém
0
6. Spartak Moscow
0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 23. (péntek), 18:00
Veszprém
Dabas
K&H Liga
2019. augusztus 17. (szombat), 18:00
Celje
20
Veszprém
34
Felkészülési mérkőzések

Névadó partnereink