NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
MKB Veszprém KC
32
Bjerringbro-Silkeborg
25
Bajnokok Ligája
(BL csoportkör 2, forduló)
Oct. 08. Saturday, 18:15
Veszprém Aréna
MKB Veszprém KC - Bjerringbro-Silkeborg 33:25 (17:11)
 
MKB Veszprém KC: Alilovic - Iváncsik T. 2, Vujin 8  (1), Ilyés 2, Sulic 4, Terzics 4, Iváncsik G. 1.
Csere: Vilovski 1, Gulyás 1, Császár 6, Perez 2, Laluska 1.
 
Bjerringbro-Silkeborg: Landin - Kirkegaard 5, M. Nielsen 2, K.Nielsen, Arrhenius 3, Lauge 1, Petersen 6 (2).
Csere: Green, Hansen 3, Baagoe 3, Zvizej, Tuzolana 2.
 
Hétméteres: 1/2 ill. 2/2
Kiállítás: 2 perc ill. 2 perc
Mocsai Lajos: Nagyon sportszerű meccsen sok pozitív momentumot láthattunk. Sokra tartom a dán kézilabdát, azt a filozófiát, amit védekezésben és támadásban mutatnak. Bízom benne, hogy a négy megszerzett pontunkkal elindultunk azon az úton, ami a csoportban jó hely megszerzéséhez vezet. Védekezésünk és a kapusunk együttműködése nagyon jól működött. A rendezetlen védelem elleni támadás mindkét csapat erőssége, ebben nagyon küzdöttünk, egy tempós mérkőzést láthattunk. A két csapat közt a felállt védelem elleni játékban mutatkozott differencia, mindig volt játékosunk, aki továbblendítette a csapatot a fantasztikus közönség hathatós támogatásával. Több jó teljesítményt láttunk, de a legfontosabb számomra a csapatot összetartó szeretet és kohézió, ami a pályán kívül és a pályán is megmutatkozott.
 
Marko Vujin: Gratulálok az ellenfelünknek a jó és sportszerű játékhoz. Öt hónapja játszottunk nagy meccset az Arénában, az elején emiatt kicsit szenvedtünk. Jövő héten 4 megszerzett ponttal megyünk Madridba, szeretnénk ott is nagyon jó teljesítményt nyújtani. A terveknek megfelelően javul a formánk, meccsről-meccsre jobbak leszünk, úgy, ahogy a Mester eltervezte.
 
Miha Zvizej: Nagyon jó Veszprém ellen játszottunk, lehetetlennek tűnt visszajönni a hatgólos félidei hátrányból. Varázslatos hangulat uralkodott a csarnokban!
 
Carsten Alberktsen: Először is gratulálok a Veszprém megérdemelt győzelméhez, jól játszottak, főleg az első félidőben. Túl sok hibát vétettünk, sok labdát adtunk és szórtunk el. Európa egyik legjobb csapata játszottunk, a vereség ellenére nem vagyok elégedetlen, főleg a második játékrészben mutatott teljesítményünk tetszett. Ez az első szezonunk a Bajnokok Ligájában, két vereségünk ellenére nem vagyok csalódott a teljesítményünk miatt. Véleményem szerint az Atletico és a Veszprém közt fog eldőlni a csoportelsőség sorsa. A következő fordulóban szeretnénk győzni a Berlin ellen. Köszönjük a szíves veszprémi vendéglátást!
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?