NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Bjerringbro-Silkeborg
19
MKB Veszprém KC
25
Bajnokok Ligája
(BL csoportkör 7. forduló)
Dec. 04. Sunday, 16:50
Silkeborg
A Silkenborg Hallen kicsit nehezen telt meg a mérkőzésre, de ennek legfőbb oka az volt, hogy a dánok egy hatalmas fogadást rendeztek a szurkolóknak, így többen csak a meccs első perceire érkeztek át a fogadás helyszínéről.
 
Nehezen indult a találkozó, főleg támadásban, de a kiváló védekezésnek köszönhetően a hazaiak nem tudtak gólt dobni az első 8 percben. Marko Vujin góljaival és Alilovic parádéival egyre nőtt a különbség a két csapat között (15. perc 3:6).
 
Az első játékrész második felében a védekezés még jobbá vált, Ilyésék sorozatban blokkolták a dán lövéseket, így volt egy 13 perces periódus, amikor nem tudtak góét dobni a hazaiak. A jó védekezésnek köszönhetően többször is indultunk, így a félidő végére majdnem tíz góllal vezettünk (5:14).
 
A második félidő borzalmasan indult, a dánok öt gólt lőttek zsinórban, így különösen fontos volt Vujin gólja ahhoz, hogy ne szaladjanak át rajtunk. A kezdeti bizonytalanság után megnyugodtunk, és újra Korazija góljai után ismét jelentős lett a különbség (45. perc (12:20).
 
Sajnos ezután újabb rövidzárlat következett, a Silkeborg felzárkózott 4 gólra (17:21), de szerencsére Alilovic ismét elkapta a fonalat, néhány bravúrjának köszönhetően tartani tudtuk a különbséget. Az utolsó percekben Ilyés duplájával magabiztossá vált a győzelmünk (19:25).
 
A BL-ben legközelebb februárban lép újra pályára a csapat, mivel a Kielce megverte a Berlint hazai pályán, ez ellenük lejátszandó első meccs jövőre, különösen fontossá vált.
 
 
Bjerringbro-Silkeborg - MKB Veszprém KC 19:25 (5:14)
 
Bjerringbro-Silkeborg: Landin Niklas - Kirkegaard Dennis 3, Nielsen Nikolaj, Nielsen Kasper 2, Arrhenius Robert, Nielsen Mads 1, Petersen Fredrik 4.
Csere: Tuzolana Audray, Mathias Madsen, Zvizej Miha 4, Simon Kristiansen 2, Lauge Rasmus 3, Jesper Ahle, Olafsson Gudmundur, Hansen Espen Lie.
 
MKB Veszprém KC: Mirko Alilovic - Iváncsik Tamás 3, Marko Vujin 9 (2), Császár Gábor 4, Renato Sulic 1, Ilyés Ferenc 3, Iváncsik Gergő.
Csere:  Uros Vilovski, Laluska Balázs, David Korazija 3, Carlos Perez 2.
 
Hétméteres: 3/0 ill. 2/2
Kiállítás: 4 perc ill. 4 perc
Mocsai Lajos: Elégedettek vagyunk, a Silkeborg egy remek csapat. Kiváló kapusuk van, jók a támadásaik. A csapat jól védekezett, ez volt az alapja a sikerünknek. A második félidőben kicsit idegesen kézilabdáztunk, ezzel felhoztuk az ellenfelet.
 
Carsten Albrektsen: A Veszprém az első félidőben nagyon jól védekezett, ez döntötte el a meccset. A második játékrészben csak kozmetikázni tudtunk az eredményen.
 
Császár Gábor: Először szeretnék gratulálni a Silkeborgnak. Két ellentétes félidő volt, mi az elsőben fantasztikusan játszottunk. A második játékrészben kicsit bepánikoltunk az elején, de aztán sikerül lassítani a játéktempón, így a hazaiak nem tudtak közelebb jönni. Nagyon örülök a sikernek, fontos volt ez számunkra, mert fontos meccsek jönnek februárban. Gratulálok a Silkeborgnak.
 
Mads Nielsen: Az első félidőben borzalmasan támadtunk, a veszprémi magas emberek jól védekeztek. A második játékrészben sikerült gyorsabban játszanunk, de a különbség túl nagy volt.
 
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?