NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

THW Kiel
29
Telekom Veszprém
28
Champions League
(Bajnokok Ligája 12. forduló)
Feb. 12. Wednesday, 19:00
Sparkasse Arena Kiel
Az első 10 percben szorosan alakult az eredmény a THW Kiel és a Veszprém között VELUX EHF Bajnokok Ligája mérkőzésen. A Veszprém szép gólokkal folyamatosan előnyben játszott, a Kiel pedig futott az eredmény után. A 10. percben sikerült két góllal meglépni, miután egymás után kétszer is védett Cupara, és először Manaskovot, majd Margucot indította. Terzic kiállításából sikerült a Kielnek kiegyenlíteni a hátrányát. A 16. percben 8:8 volt az állás. A 21. percben átvette a vezetést a hazai együttes, ráadásul két góllal. David Davis kénytelen volt időt kérni, amely után fordítani tudtunk, és ismét vezetni. Öt perccel a vége előtt továbbra is döntetlen volt, 13:13. Ez már sokat nem változott, 15:15-ös állással vonultak pihenőre a csapatok.
 
A második játékrész első öt percében továbbra fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd két hiba után 19:17-es vezetéshez jutottak a hazaiak. A 37. percben ismét időt kért a Veszprém, miután két perc alatt egy 4:0-s rohanással 21:17-re húzott el a Kiel. A 45. percre sikerült nagyjából ledolgoznia a hátrányát a Veszprémnek, 25:24-re jöttünk fel. A hazaiak játéka főleg Pekeler köré épült, aki rendre ziccerbe tudott kerülni. Az utolsó négy percre kétgólos kieli előnnyel fordultak a csapatok, ebből pedig mindössze egyet tudott lefaragni a Veszprém. 29:28-ra nyert a THW Kiel, ezzel pedig megnyerte a csoportunkat.
THW Kiel – Telekom Veszprém 29:28 (15:15)
 
THW Kiel: Landin N., Quenstedt – Duvnjak 2, Reinkind 1, Landin M. 1, Weinhold 2, Ekberg 8 (4), Rahmel, Dahmke 1, Zarabec 4, Horak, Bilyk, Pekeler 7, Nilsson 3
 
Telekom Veszprém: Cupara, Sterbik – Manaskov 3, Yahia 4, Moraes 2, Gajic 1 (1), Nilsson 5, Marguc 1, Lauge 1, Strlek 2, Terzic, Blagotinsek, Nenadic 2, Mackovsek 2, Lékai, Borozan 5
 
Hétméteresek: 4/4 ill. 1/1
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc
David Davis: Az első félidő nagyjából jó volt, de a másodikat egyáltalán nem kezdtük jól. Nem sikerült ledolgozni a hátrányunkat, csak a találkozó legvégén. Elégedett vagyok, azzal, ahogyan a játékosaim küzdöttek. Mindenki a legjobbját adta. Amikor egy Kiel szintű csapattal játszol, vannak ilyen meccsek.
 
Andreas Nilsson: Gratulálok a Kielnek, hatalmas csata volt a mai. Néha jól játszottunk, de ma az ellenfelünk minden pozícióban jobb volt. Összességében megérdemelt a győzelmük. Büszke vagyok a csapatomra, hiszen harcoltunk az utolsó sípszóig. Remélem, hogy a tapasztalatokat magunkkal visszük haza.
 
Filip Jícha: Nagyon boldog vagyok most, hiszen egy nagyon intenzív mérkőzés volt, egyenlő erők között. Az apró dolgok döntötték el a mait. A második félidőben 3-4 gólos vezetést tudtunk szerezni, és néha szerencsénk is volt. Büszke vagyok a játékosaimra, és minden tiszteletem a mai teljesítményükért. Nem egyszerű a világ egyik legjobb csapata ellen játszani. Nikola Bilyk és Patrick Wiencek is kidőlt, de Hendrik Pekeler végig harcolta a mai mérkőzést. Ő volt a kulcsjátékosunk a védelemben is. Jó úton járunk, és nagyon büszke vagyok mindenkire. Minden jót a Veszprémnek.
 
Niclas Ekberg: Ahogyan a mester is elmondta, két kulcsjátékosunk nélkül kellett megvívnunk a mai találkozót. Azt gondolom, hogy sokat mond a mai teljesítményünk a csapatunkról. Voltak olyan játékosok, akik eddig nem sok lehetőséghez jutottak, és most előálltak ebben a számunkra szerencsétlen helyzetben. A Veszprém remekül játszott, és így is képzeltük el a meccset, kemény és intenzív játékkal a legvégéig. Ragaszkodtunk a játéktervünkhöz 60 percen keresztül, és működött.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?