NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

HC Motor Zaporozhye
22
Telekom Veszprém
32
Champions League
(Bajnokok Ligája 14. forduló)
Feb. 29. Saturday, 17:30
Palace of Sport Yunost, Zaparozhye
A Telekom Veszprém Ukrajnában zárta a VELUX EHF Bajnokok Ligája csoportkörét, a Motor Zaporozhye ellen. A hazaiak remekül kezdték a találkozót, szépen végig vitt támadásokból lőttek gólokat, és a Veszprém előtt tudtak maradni, még a 13. percben is 5:4-re vezettek. Mindez a 15. percig tartott, ekkor tudott először vezetni az „Építők”, 5:6-ra. Egy fél félidő kellett a Veszprémnek, hogy bemelegedjen a meccsbe. Nenadic remekül osztogatta a gólpasszokat, míg Székely szép védéseket mutatott be a kapuban. Kezdett nyílni az olló, és a 20. percben már 6:10-re vezettünk. A 28. percben tízre nőtt a különbség, és Ilic Zoran is bemutatkozhatott. Ellenfelünk semmi ellenállást nem mutatott, így a szünetben nagy előnnyel, 8:17-es állással mehettünk az öltőzbe.
 
A második játékrész elején több technikai hibát is vétett, ebből pedig könnyű gólokat szerzett a Motor. Ettől függetlenül a különbség nem csökkent, a 40. percben is kilenc góllal, 13:22-re vezetett a Veszprém. A mérkőzés képe nem változott az idő múlásával, a Veszprém dominált, a Motor pedig próbálkozott közelebb kerülni. Székely továbbra is szép védéseket mutatott be, míg támadásban remek kombinációk után sikerült gólokat szerezni. Az 55. percben 12-re nőtt a különbség, 18:30. A végén még Ilic is betalált, így 22:32-re végződött a mérkőzés. Győzelemmel zárta a Telekom Veszprém a csoportkört.
Motor Zaporozhye – Telekom Veszprém 22:32 (8:17)
 
Motor Zaporozhye: Komok, Budko – Vujovic 2, Kubatko 1, Babichev, Malasinskas 4 (1), Pukhoski 2, Denysov 5, Doroshchuk 2, Huryn, Kozakevych 3 (1), Gurkovsky, Kasai, Kus, Ganchev 3, Parovinchak
 
Telekom Veszprém: Székely, Sterbik – Manaskov 4, Moraes 1, Gajic 5 (2), Nilsson 3, Paczkowski, Marguc 3, Lauge 3, Strlek 3, Terzic, Blagotinsek 1, Nenadic 3, Ilic 1, Mackovsek 2, Borozan 3
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
David Davis: Szerettük volna megnyerni a mai mérkőzést, és jól befejezni a csoportkört. Tudtuk, hogy a Motornál voltak változások, de így is egy jó meccset tudtunk játszani ellenük. Gratulálok a játékosaimnak, mivel nem lehetett egyszerű úgy játszani, hogy már nem mozdulhattunk el a második helyről. Gratulálok Székely Mártonnak, akinek ez volt az első Bajnokok Ligája összecsapása, amin játszott is. Szeretném még megemlíteni Ilic Zorant is, aki egy fiatal játékosunk, és ma megkapta a lehetőség, gólt is szerzett.
 
Székely Márton: Nagyon boldog vagyok, és büszke a csapatunkra. Jó munkát végeztünk, és megmutattuk, milyen csapat is vagyunk, hiszen már tét nélkül léptünk ma pályára. Azért jöttünk, hogy megszerezzük a két pontot, és örülök, hogy sikerült is.
 
Gintaras Savukynas: Köszönöm a mai mérkőzést a csapatomnak, és gratulálok a Veszprémnek. A legfőbb problémánk ma az volt, hogy nem tudtunk gólt lőni. Köszönet a játékosaimnak, akik megmutatták milyenek is valójában, és a végsőkig küzdöttek. Sajnos eddig csak egy edzésünk volt együtt, így sokszor kellett improvizálnom a találkozó során. Összességében köszönettel tartozom a csapatomnak, a befektetett energiáért, és a továbbiakban igyekszünk jobb teljesítményt nyújtani.
 
Gennadiy Komok: Nem szerettük volna ilyen nagy arányú vereséggel befejezni a Bajnokok Ligája szezonunkat, de ahogyan a mester is mondta, nem tudtunk gólt lőni sajnos. Innentől a SEHA Ligára és a Brestre koncentrálunk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?