NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

HC Meshkov Brest
30
Telekom Veszprém
37
Champions League
(Bajnokok Ligája 7. forduló)
Nov. 09. Saturday, 17:30
Brest
A Telekom Veszprém a fehérorosz bajnok Meshkov Bresttel találkozott a VELUX EHF Bajnokok Ligája hetedik fordulójában, idegenben. A mérkőzést a Telekom Veszprém kezdte, mégis a Brest talált be először Malus révén, majd Blagotinsek kiállításából kétgólos előnyre tette szert a hazai csapat. A 10. percig kellett várni, amíg a Veszprém zárkózni tudott, 5:4-re, majd Strlek lerohanás góljának köszönhetően 5:5-re módosult az állás. A 13. percben már 7:8-ra vezettünk is, miközben Sterbik hatalmasakat védett. A 20. percig tartott a vendégvezetés, ekkor egyenlített a Brest. Egy szép Nenadic gól, és egy bresti hiba után ismét két gólos volt az előnyünk, 14:12. A hazai kapuban Matskevich váltotta Pesicet. Nenadic remekül játszott az első játékrészben, főleg az ő góljainak volt köszönhető, hogy tartani tudtuk az előnyt. Vuko Borozan beállásával megélénkült a balátlövő poszt, és három góllal sikerült meglépni ellenfelünktől a félidő hajrájában. A szünetben Brest – Veszprém 17:20.
 
Ahogyan első, úgy a második félidő is Brest góllal indult, majd egy Cupara védéssel. A 35. percben még mindig három gól volt az előnyünk. A 49. percre ötgólos előnyt szereztünk, és időt is kért a Brest 20:25-nél. A hazaiak folyamatosan futottak az eredmény után, de hol Borozan, hol Tonnesen, hol pedig a szélsőink lőtték a gólokat. Ennek köszönhetően 23:29-re vezettünk a 44. percben. A Veszprém összességében remek játékának és védelmének köszönhetően szerzett értékes pontokat Fehéroroszországban, és javította az előző fordulóbeli botlását. A végeredmény: Meshkov Brest – Telekom Veszprém 30:37
HC Meshkov Brest – Telekom Veszprém 30:37 (17:20)
 
HC Meshkov Brest: Pesic, Matskevich – Kankaras, Kulak, Panic 4, Shkurinskiy 4, Yurynok 1, Obradovic 1, Accambray 3, Shumak 2, Razgor 2, Obranovic 1, Selviasiuk, Djukic 3 (1), Vailupau 5 (2), Malus 4
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Cupara, Székely – Yahia, Moraes 1, Tonnesen 3, Gajic 8 (3), Lauge 6, Strlek 5, Terzic, Blagotinsek, Nenadic 8, Mackovsek, Borozan 6
 
Hétméteresek: 5/3 ill. 3/3
Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
David Davis: Örülök, hiszen először sikerült nyernünk idegenben. Játszottunk már itt a SEHA Ligában, ami ehhez hasonló nehéz mérkőzés volt. Nem volt egyszerű nyerni ma, de szerencsére jó munkát végeztünk, majdnem mindent véghez sikerült vinni, amit terveztünk. Köszönöm a játékosoknak a mai teljesítményüket. Nehéz ilyen hosszan fókuszált maradni, szóval gratulálok nekik.
 
Mirsad Terzic: Nagy tisztelettel érkeztünk Brestbe. Saját játékunkat játszottunk, és működött is. Így kell folytatnunk. Nehéz itt játszani, szóval örülünk, hogy haza vihetjük Veszprémbe a két pontot.
 
Raúl Alonso: Hosszú és nehéz hét van mögöttünk, sok meccsel és még több utazással. Ettől függetlenül minden tiszteletem a játékosaimé. Jól kezdtünk, vezettünk 5:2-re is, sokat futottunk és jól védekeztünk. Ezután elkezdtünk könnyű lerohanás gólokat kapni, aztán pedig egyáltalán nem védekeztünk. Az utolsó Lauge gól jól tükrözte a találkozót, könnyű gólokat lőtt ellenfelünk. Minőségi csapatról van szó, talán az egyik legjobbról a világon. Gratulálok nekik a megérdemelt győzelemhez. A kapusaink nem védtek ma túl jól, de ez persze a védelmünkön is múlott. Összesen 17 ziccert hagytunk ki, amit egy csapat ellen nem engedhetünk meg.
 
Vladislav Shumak: Teljesen egyetértek az edzőmmel. Nem örülünk az eredménynek, hiszen nyerni próbáltunk. Meg kell említenem, hogy Vladimir Cupara megérdemelten kapta meg a Meccs emberének járó díjat. A rossz helyzet kihasználásunk könnyű kontra gólokat adományozott a Veszprémnek.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?