NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
37
PPD Zagreb
25
Champions League
(Bajnokok Ligája 2. forduló)
Sep. 24. Thursday, 18:45
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzésen a horvát bajnokot látta vendégül. A vendégek kezdték a találkozót és rögtön góllal nyitottak. Alaposan bekezdett a Veszprém is, Nenadic góljaival és gólpasszaival az 5. percben 5-3 volt az állás. A fiatal vendégcsapat bátor játékkal állt bele a mérkőzésbe és 13 perc játék után még mindig közel tartotta magát a jóval esélyesebb hazaiakhoz (8-7). A kapuban ezúttal Cupara állt és mutatott be számos remek védést. A horvátok kettős emberhátrányba kerültek és a Veszprém ellépett 4 góllal, ezért a Zagreb időt kért. 7 a 6 elleni játékkal próbálkoztak a vendégek, de nem túl eredményesen. A hazai védelem nagyon kemény és harcos volt, a horvátok nehezen tudtak csak gólhelyzetet kialakítani. A félidő végére rákapcsolt a Veszprém és 6 gólos előnyt szerzett a szünetre.
 
A második félidő is gyors gólokkal indult mindkét oldalon, a kapusok nem tudtak ekkor bravúrokat bemutatni. A vendégcsapatból Matanovic kapott egyből piros lapot egy csúnya szabálytalanság után. Ezt két gyors góllal büntette a Veszprém, ami után újabb horvát időkérés következett (37. perc 24-15). Shiskarev góljával kialakult a 10 gólos különbség is. Borozan ismét megállíthatatlan volt és óriási bombagólokat lőtt. A félidő közepére a horvátok kicsit közelebb zárkóztak (30-22). Yahia is jó formában játszott és magabiztosan értékesítette a büntetőit is. 7 perccel a vége előtt újra visszaállt a 10 gólos különbség Lauge góljával (33-23). A Veszprém remek támadójátékkal, végig dominálva nyerte meg végül a mérkőzést.
Telekom Veszprém – HC PPD Zagreb 37:25 (18:12)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 3, Yahia 6, Moraes 1, Nilsson 3, Marguc 3, Lauge 4, Strlek 3, Blagotinsek, Shishkarev 4, Nenadic 5, Mahé 1, Maqueda, Lékai, Borozan 4
 
HC PPD Zagreb: Jandric, Asanin – Cavar, Mandic 4, Bozic-Pavletic 2, Klarica, Buric 2, Srna, Vuglac 4, Stojnic 2, Bozovic 3, Laljek 1, Matanovic, Hrstic 6, Grahovac 1, Vlah
 
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 2/2
Kiállítások:  2 perc ill. 8 perc
David Davis: Igor Vorival rengeteget találkoztunk ellenfélként a pályán, és most is. Sok sikert kívánok neki a jövőben. Nehéz volt a meccs és tudtuk, hogy sok sérültjük van, illetve hogy egy kisebb mentális gödörben vannak. Próbáltunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Mindenki kapott játéklehetőséget ma, és fejben is erősek voltunk. Elégedett vagyok a mutatott hozzáállással. Gratulálok Rasmus Laugének a mai játékához, hiszen az első pár hónapja nem úgy sikerült, ahogyan azt szerette volna, ma viszont hurrikánként robbant be a csapatba újra.
 
Rasmus Lauge: Nagyon is boldog vagyok a győzelem miatt. Az egész hatvan percet domináltuk, jó játékkal. Úgy játszottunk, ahogy elterveztük. Nagyszerű volt újra ilyen közönség előtt játszani. Igyekszünk elkerülni a vírust és tartani ezt a jó formát, de majd meglátjuk, mi történik a közeljövőben.
 
Igor Vori: Gratulálok a Veszprémnek. Ez a második meccsünk, hogy legalább tíz góllal kapunk ki. Nehéz a helyzetünk, mert hiába edzünk és videózunk sokat, mégis egy helyben toporgunk. Ma 24 labdát adtunk el, amiből 10 lerohanás gólt kaptunk. Nem egyszerű ez sem a játékosoknak, sem nekem. Folytatjuk az elkezdett munkát, és reméljük, hogy jövőhéten az Aalborg ellen sikerül nyerni, mert már nagy szükségünk lenne a két pontra.
 
Mario Vuglac: Sok labdát vesztettünk és sokat hibáztunk. A védelmünk gyenge volt és emiatt nem tudtunk rohanni és könnyű gólokat szerezni. Nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy elterveztük. Sajnos az elmúlt két mérkőzést elvesztettük, de most koncentrálunk a következő mérkőzésre.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?