NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

THW Kiel
31
Telekom Veszprém
31
Champions League
(Bajnokok Ligája 6. forduló)
Oct. 28. Wednesday, 18:45
Sparkasse Arena Kiel
A Telekom Veszprém remekül kezdte az EHF Bajnokok Ligája Hét Meccsét a THW Kiel ellen. Az első hat veszprémi támadásból 5 gól is született, amivel 4:5-re vezettünk az 5. percben. Cupara óriási védésekkel kezdte a mérkőzést, Sagosen és Ekberg is hiába próbálkozott. Bár a Kiel el tudott lógni két góllal, Nenadic beállásával frissült a támadó repertoár, és hamar egyenlő lett ismét az állás. A 15. percben 10:10 volt az eredmény. A 22. percben először vezetett két góllal az „Építők”, amikor Marguc 12:14-re módosította az állást. Sagosen volt elemében a németeknél, a 25. percben már hat gólnál tartott. A félidő végére tartotta kétgólos vezetését a Veszprém, Jicha időt is kért, hogy faragjon ebből a szünetre. A taktika nem jött, be maradt a 18:20.
 
A Telekom ott folytatta a második félidőt, ahol az elsőt befejezte. Lendületes támadásokkal és nagyszerű Cupara védésekkel tartották a két gólt ellenfelükkel szemben. A 38. percben mégis sikerült kiegyenlítenie a Kielnek, 22:22. Az egyenlő állás nem tartott sokáig, Cupara hetest hárított, míg Yahia két góljával megint kettőre nőtt a különbség. A meccs őrült rohanásba csapott át, a Veszprém több hibát is vétett a 43. perc környékén, amiből ismét egyenlített a Kiel, 24:24. A 47. percben át is vette a vezetést a hazai csapat, 26:25, majd az 50. percben kétgólos előnyre tett szert, 29:27. A Veszprém hat perces gólcsendje sajnos megadta a Kielnek a lehetőséget, hogy négyre is ellépjen a házigazda. A Veszprém visszajött egyre az 56. percben, 31:30. Az utolsó két percnek ismét döntetlen állásból mentek neki a felek, de a Kiel időkérésében felrajzolt játék nem működött, Davis mester egyből időt kért. A helyzete megvolt a Veszprémnek a győzelemre, de végül 31:31-es döntetlenre végződött a találkozó. 
THW Kiel – Telekom Veszprém 31:31 (18:20)
 
THW Kiel: Landin N., Quenstedt – Duvnjak 1, Sagosen 9, Reinkind 5, Landin M. 2, Sunnefeldt, Wiencek 3, Ekberg 7 (4), Dahmke, Zarabec, Calvert, Horak, Pekeler 4
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov 3, Yahia 4, Moraes 1, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 3, Lauge 3, Strlek 3, Nenadic 5 (2), Maqueda 1 (1), Borozan 4
 
Hétméteresek: 6/4 ill. 4/3
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
David Davis: Gratulálok a csapatomnak, hiszen nehéz napokon vagyunk túl. Mindenki koncentrált volt a mai meccsen, ami nagyon egyenlő volt. Elégedett vagyok. Ez a találkozó jó reklámja volt a sportunknak. Nehéz mérkőzés volt számunkra a mai támadásban és védekezésben egyaránt, de végül mindkét együttes remekül küzdött.
 
Andreas Nilsson: Kemény volt ez a mai meccs, ahogyan mindig is lenni szokott itt Kielben. Az egész találkozón küzdöttünk. Amikor öt perccel a vége előtt négygólos hátrányban voltunk, még mindig hittünk abban, hogy lehet esélyünk győzni. Sok sikert a Kielnek, és jó egészséget kívánok.
 
Filip Jicha: Ahogyan David is mondta, a mai a kézilabda legmagasabb szintje volt. Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével. A végén apróságok döntöttek. Az én szemszögemből nézve, a második játékrészben jól játszottunk. A Veszprém kiválóan védekezett, így nekünk is valami újat kellett kipróbálni. Sok helyzetet kihagytunk, mivel az ellenfél kapujában Cupara nagyon jó napot fogott ki. A Veszprém az egyik legerősebb ellenfél, aki ellen pályára léphetsz, és a nézők ma biztosan jól szórakoztak. Remélem, hogy hasonló jó teljesítménnyel folytatjuk a Bundesligát is.
 
Sander Sagosen: Mindig jó móka az ilyen meccseken játszani, hiszen ez a kézilabda legmagasabb szintje. A második félidőben rengeteg gólt dobtunk, és a védelmünk is jól működött. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült nyernünk, de a Veszprémnek remek csapata van. Már várom a visszavágót.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?