NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Aalborg Handbold
27
Telekom Veszprém
33
Champions League
(Bajnokok Ligája 7. forduló)
Nov. 18. Wednesday, 18:45
Jutlander Bank Arena
Tonnesen idei első Bajnokok Ligája góljával kezdte a mérkőzést a Telekom a Veszprém az Aalborg ellen. A Veszprém kicsit sürgette a támadások befejezését, amikből sok hiba született. Nem is csoda, hogy a hazaiak 5:2-re vezettek a 6. percben. Az Aalborg villámgyors támadásokkal tartotta háromgólos előnyét még a 13. percben is, 8:5. David Davis időt kért a 16. percben, 11:6-os hazai vezetésnél. A beszéd jól hatott a csapatra, zsinórban négy veszprémi gól esett után, 11:10-re módosítva az állást. Öt perccel a félidő vége előtt 16:13-ra vezetett az Aalborg. A Veszprémnek sikerült két gólra csökkenteni a hátrányt a szünetre. Félidőben: 18:16
 
Csodálatosan kezdődött a második játékrész, 3 perc alatt egyenlített a Veszprém 19:19-re, sőt Tonnesen révén a vezetést is megszerezte. A 40. percre már a hazaiak futottak az eredmény után, 20:22. Amint három gólra nőtt a veszprémi előny, időt kért az Aalborg. Nenadic a második félidőre felszívta magát, és hatodik gólját lőtte a 43. percben, 21:24. Egy több mint 6 perces gólcsend után feljött egy gólra az Aalborg az 50. percben, 24:25. Cupara kiválóan védett a mérkőzésen, több mint 40%-os volt az hatékonysága. A Veszprém végül 9 gólt engedve a második félidőben nyerte a meccset idegenben. A végeredményt: Aalborg – Veszprém 27:33.
Aalborg Handbold – Telekom Veszprém 27:33 (18:16)
 
Aalborg Handbold: Aggefors, Gade – Jakobsen, Samuelsson 2, Barthold 1, Claar 3, Sandell 4, Christensen 3, Jensen M. 2, Jensen A., Marcher 3, Christiansen, Mollgaard 6, Antonsen 2, Juul-Lassen 1 (1)
 
Telekom Veszprém: Cupara 1 – Manaskov 3 (3), Yahia 6 (3), Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 3, Lauge 5, Nenadic 6, Borozan 1
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 7/6
Kiállítások:  4 perc ill. 8 perc
David Davis: Kemény összecsapás volt, de ezt tudtuk is. Az első félidőben támadásban és védekezésben is szenvedtünk. Gratulálok a csapatomnak, mert remekül harcoltak egy nehéz ellenféllel szemben. Összességében elégedett lehetek.
 
Rasmus Lauge: Tudtuk, hogy nehéz lesz, hiszen az Aalborg jól helyt állt a nagyokkal szemben a csoportban. Azt is tudtuk, hogy nagyon jó játékosai vannak a dánoknak, ezt pedig meg is mutatták az első félidőben. Nem álltunk készen. Végül sikerült megfordítani a találkozót a második játékrészben. Cupara ellenállhatatlan volt a kapuban, ami a támadásunknak is új lendületet adott.
 
Stefan Madsen: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Megpróbáltuk meglepni őket ma. Az első félidőben nagyon jó és kompakt volt a védelmünk. Megpróbálkoztunk az 5-1-es védekezéssel, de a Veszprém jól játszott ellene. Támadásban problémák voltak a jó döntéshozatallal. Reméltük, hogy a végén a 7 a 6 elleni támadás segíthet. Sajnos nem sikerült meglepnünk az ellenfelünket, de majd jövőhéten újra próbálkozunk.
 
Lukas Sandell: Gratulálok a Veszprémnek. Nehéz mérkőzés volt, hatalmas sebességgel. Jövőhéten találkozunk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?