NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
30
Aalborg Handbold
32
Champions League
(Bajnokok Ligája 8. forduló)
Nov. 25. Wednesday, 18:45
Veszprém Aréna
Zárt kapuk mögött fogadta a Telekom Veszprém a dán bajnok Aalborg csapatát. Az első gólt kontrából Marguc szerezte, de Mollgard gyorsan egyenlített. Ahogyan egy hete, most is gyors tempóban kezdtek a csapatok (6. perc 2-4). Mindkét csapat gyors, kreatív támadásokat vezetett, a kapusok nem igazán tudtak védéseket bemutatni (12. perc 6-10). A félidő első fele egyértelműen a dánokról szólt, őket zavarta meg kevésbé az szurkolók hiánya, Davis 6 gólos hátrányban kénytelen volt időt kérni (7-13). Lauge kapott kétperces büntetést és a dánok büntetőből növelték előnyüket. A kapuban Székely jött Cupara helyére és a Veszprém visszajött 4 gólra (22. perc 11-15). Borozan vezérletével folyamatosan zárkózott a hazai alakulat, de a félidőre így is maradt 3 gól különbség.
 
A második félidő Borozan góljával indult és emberelőnybe is került a Veszprém. A második félidő kevésbé rohanós játékkal indult, lassabb, taktikusabb lett mindkét csapat (38. perc 18-21). Székely szép védéseket mutatott, de elől még mindig sok volt a hiba veszprémi oldalon. Sok kiállítás tarkította ekkor a találkozót a kemény védekezéseknek köszönhetően. A félidő közepéhez érve újra 4 góllal vezetett az Aalborg (21-25). Nenadic vette hátára csapatát, az ő góljai tartották a Veszprémet. Az utolsó 10 percre 5 gólos dán előnnyel vágtak neki a felek. Lauge gyors góljaival kettőre zárkózott a Veszprém. Nagyon izgalmassá vált a hajrá. Nenadic elrontotta a lövést, a dánok még időt kértek és megnyerték a meccset.
Telekom Veszprém – Aalborg Handbold 30:32 (16:19)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Yahia 3, Moraes 1, Tönnesen 1, Nilsson 5, Markussen, Ligetvári, Marguc 2, Lauge 5, Blagotinsek, Nenadic 6, Mahé 1, Borozan 6
 
Aalborg Handbold: Gade, Aggefors – Jakobsen, Samuelsson 1, Barthold, Claar 1, Sandell 3, Christensen 3, Jensen 3, Jensen 1, Marcher, Christiansen 1, Mollgaard 7, Antonsen 4, Juul-Lassen 8
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 7/6
Kiállítások:  12 perc ill. 10 perc
David Davis: Pont olyan nehéz meccs volt a mai, mint az egy héttel ezelőtti. Ezen a találkozón nem sikerült összeraknunk a védelmet menet közben, nem sikerült elérni a kívánt szintet. Sajnos ez az első tétmeccsen elszenvedett vereségünk idén, de folytatjuk a munkát, hiszen fontos mérkőzésen állnak előttünk. Nincs idő lógatni a fejünket. Gratulálok a játékosaimnak, akik kiváló munkát végeznek nap-mint-nap. Bár fájdalmas itthon veszíteni, folytatjuk a küzdelmet.
 
Székely Márton: Az első félidőben az Aalborg gyors kontrákat tudott vezetni, sok gólt engedtünk nekik. A második félidőben mi elhibáztuk a kulcshelyzeteket. Le kell zárnunk gyorsan ezt a meccset, mert a jövő héten fontos Kiel elleni mérkőzés vár ránk.
 
Stefan Madsen: Örülünk a győzelemnek. Már múlt héten is megmutattuk, hogy 40 percig partiban tudunk lenni egy Veszprém szintű ellenféllel, és már akkor az volt az érzésünk, hogy meg tudjuk lepni őket. Boldogok vagyunk, hogy sikerült. Támadásban sok gólt lőttünk, jól védekeztünk és a kapusaink is jól fogtak.
 
Simon Gade: Nagyon jól játszottunk az első félidőben. A második félidő utolsó tíz percében volt egy kis pánik a Veszprém top játékosai miatt. Ez egy hatalmas győzelem számunkra.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?