NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

HBC Nantes
32
Telekom Veszprém
28
Champions League
(Bajnokok Ligája negyeddöntő)
May. 13. Thursday, 20:45
H Arena, Nantes
A Telekom Veszprém a francia HBC Nantes ellen lépett pályára az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjében idegenben. A találkozó Blagotinsek blokkjával kezdődött, majd Marguc percei következtek, aki a hatodik percig három gólt rámolt be. Ekkor 3:5 állt az eredményjelzőn. A Veszprém remekül kezdett védekezésben, illetve Corrales is jó pár labdát megfogott. A Nantes a 18. percben 7:10-es veszprémi vezetést tudott megfordítani 10:10-re. Megragadt támadásban a magyar bajnok és a hibákat kihasználva 12:10-re elhúzott a francia együttes. Marguc büntetője 9 perces gólcsendet tört meg a 25. percben. Hullámzó első félidei teljesítmény után a szünetben a Nantes egy elég nagy, négygólos előnnyel várhatja a meccs második felét. A szünetben 16:12.
 
Mindkét oldalon hibával indult a második játékrész, de a Nantes ezután nem hibázott és hétgólra növelte előnyét, veszprémi időkérést kikényszerítve. A franciák kapujában Nielsen bombaformában védett, és nagyban hozzájárult hogy a Nantes könnyedén vezetett a 38. percben. A Veszprém próbált zárkózni, de a hétgólos előny állandósulni látszott, a 43. percben 24:18 volt az állás. 13 perccel a vége előtt elindult valami a Veszprémnél, előbb négy, majd három gólra zárkózott. A közeli eredményt nem sikerült tartani, és az 52. percben ismét hattal, 30:24-re vezetett a Nantes. A Veszprém nagy lehetőséget kapott az utolsó percekben két nantesi kiállítással, de végül nem sikerült faragni az eredményen. Sok hibával tarkított találkozón, nagy hátránnyal várhatja a Veszprém a jövőheti visszavágót. Nantes – Veszprém 32:28
HBC Nantes – Telekom Veszprém 32:28 (16:12)
 
HBC Nantes: Nielsen, Dumoulin – Damatrin-Bertrand 3, Briet, Ovnicek 4, Milic, Rivera 6 (4), Cavalcanti 3, Pechmalbec 4, Figueras, Minne 2, Lazarov 4, Gurbindo, Balaguer 4, Monar 2, De La Breteche
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Yahia 1, Moraes 1, Nilsson 6, Markussen, Marguc 8 (4), Blagotinsek, Nenadic 6, Mahé 2, Maqueda, Lékai 1, Borozan 3
 
Hétméteresek: 4/4 ill. 4/4
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc
David Davis: A Nantes sokkal jobb volt, mint mi. Rengeteg labdát adtunk el, így nagyon sok lerohanás gólt tudtott lőni ellenfelünk. Próbáltunk változtatni a védekezésen. Ezzel a négygólos különbséggel még mindig nyitott a párharc, és sokkal keményebb meccset várok jövőhéten saját Szurkolóink előtt.
 
Rodrigo Corrales: A mester mindent elmondott. Nielsen ragyogóan védett, ebből pedig a Nantes futni tudott és könnyű gólokat szerzett. A végén szerencsére mi is könnyen találtunk be párszor. Négy góllal kikaptunk, de jövőhéten teljesen új mérkőzés lesz, és a mi szánk íze szerint alakul majd az eredmény. Muszáj négy, vagy több góllal nyernünk!
 
Alberto Entrerrios: Elégedett vagyok a játékosaimmal. A 10 perc stressz után sokkal jobbak voltunk, és Nielsen óriásiakat védett. A csapat jól játszott, és gyorsan, nem engedtük a Veszprém játékosoknak, hogy megmutassák legjobbjukat. A találkozó vége igencsak nehézre sikeredett ezzel a két kiállítással. Győzni megyünk Veszprémbe jövőhéten, az az egyetlen esélyünk a Final4-ba jutásra.
 
David Balaguer: Szeretnénk jó eredményt elérni jövőhéten Veszprémben. Azt terveztük, hogy hazai pályán egy kis reményt szerezünk a Final4-ra, és sikerült is. Nehéz dolgunk lesz, de jó esélyekkel várjuk a visszavágót.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?