NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
39
HC Vardar 1961
30
Champions League
(Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
Apr. 08. Thursday, 18:45
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Vardar együttesét fogadta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A 14 gólos előny tudatában nyugodtan várhatta a találkozót az Építők. A vendégek kezdték a találkozót, de az első gólt Yahia szerezte kontrából. Őrült tempóban kezdtek a csapatok, 5 perc alatt 9 gól is esett (5-4). A védekezés egyik oldalon sem volt elég kemény, de a Veszprém támadójátéka Yahia és Borozan góljaival eredményesebb volt (13. perc 9-6). Negyed óra játék után a Vardar 1 gólra zárkózott és jött a már megszokott csere a belső posztokon veszprémi oldalon (10-9). Nenadic az első büntetőjét gólra váltotta, majd jött az első vendég időkérés. Shishkarev 3. góljával újra ellépett 3 góllal a Veszprém (21. perc 13-10). A Vardar védelme ma sem jelentett akadályt, a veszprémi játékosok könnyedén alakították ki és lőtték be helyzeteiket. A Veszprém már az első félidőben elérte a 20 gólt és 5 gólos előnnyel vonult a szünetre.
 
A második félidő Tönnesen két szép góljával kezdődött. A hazai kapuban Corrales váltotta Cuparat. Pillanatok alatt 8 gólosra hízott a különbség, ezért a Vardar másodszor is időt kért (34. perc 24-16). A vendégek 7:6 elleni játékkal próbálkoztak, de sok üres kapus gólt kaptak emiatt. Strlek gólja után kialakult a 10 gólos különbség a 40. percben (30-20). Ezt követően 3 gólt szerzett zsinórban a Vardar a néhány eladott labda után. Maqueda újra pályára lépett kisebb sérülése után, előbb kétperces büntetést kapott, majd az üres kapus gólja visszaállította a 10 gólos különbséget (53. perc 36-26). A hajrában a fiatal Lukács lépett pályára első Bajnokok Ligája mérkőzésén. A Veszprém ezúttal is fölényesen nyert és várhatja a Nantes elleni párharcot.
Telekom Veszprém – HC Vardar 1961 39:30 (20:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia 3, Moraes 3, Tönnesen 4, Nilsson 6, Ligetvári, Strlek 5, Blagotinsek, Shishkarev 6, Nenadic 3 (1), Mahé 2, Lukács, Maqueda 3, Borozan 2
 
HC Vardar 1961: Ristovski, Kizic – Sevaljevic 5, Walczak 2, Jagurinovski 1, Stoilov 5, Dimitrioski, Georgievski 3, Dissinger 1, Jotic, Kalarash, Gadza 2, Cupic 4 (3), Dibirov 5, Vekic 2
 
Hétméteresek: 1/1 ill. 3/3
Kiállítások: 2 perc ill. 8 perc
David Davis: Örülök, hogy elértük a negyeddöntőt, ez is volt a célunk. Szerettünk volna ma is jól játszani, és ez sikerült is. Ebben a 60 percben jól teljesítettek a játékosok, csak jó szavakkal illethetem őket. Sok sikert a Vardarnak a jövőben. Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a sorozatot. Reméljük, hogy szépen lassan a Szurkolók is visszatérhetnek a lelátóra, és együtt örülhetünk a hasonló győzelmeknek.
 
Omar Yahia: Örülök a csapatnak, jól játszottunk mindkét meccsen. Nagy tiszteletet mutattunk a Vardar felé, nyerni akartunk ma is. Szerettünk volna jó hangulatot teremteni az öltözőben a közelgő Magyar Kupa négyes döntő előtt. Mindig nyerni szeretnénk és jobbak lenni nap mint nap.
 
Stevche Alushovski: Gratulálok a Veszprémnek a negyeddöntőbe jutáshoz. Csakúgy, mint Szkopjéban, ma is jobbak voltak. Sok baj volt a visszarendeződésünkkel, és ebből a nagyon sima gólokat szerzett a hazai csapat. Megpróbáltunk mindent, de a Veszprém semmi nem engedett. Minden jót nekik a következő körben a Nantes ellen.
 
Ante Gadza: Gratulálok a Veszprémnek, megmutatták, hogy erősebb csapat, főleg Szkopjéban. Meg akartuk mutatni, hogy tudunk jobban játszani, mint ahogy az első meccsen tettük. Sajnos nem sikerült, mert a Veszprém nem engedte. Meg akarjuk nyerni a hazai bajnokságunkat és megfordítani a jelenlegi rossz szériánkat.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?