NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
34
Barcelona
37
Champions League
(Bajnokok Ligája )
Feb. 04. Thursday, 20:45
Veszprém Aréna
A 2021-es év első hazai Bajnokok Ligája meccse rögtön egy nagy rangadóval indult a Barcelona ellen. A piros mezes Veszprém kezdte a találkozót, Marguc hibázott szélről, de a következő támadásból Maqueda szerezte az első gólt. Hatalmas elánnal kezdtek a csapatok, szép megoldások mellett sok hiba is csúszott a játékba. Markussen kétperces büntetése után ellépett a Barca két góllal (9. perc 4-6). 10 perc játék után Davis kénytelen volt időt kérni a sok elpuskázott támadás miatt. Borozan három óriási góljával visszajött egy gólra a veszprémi alakulat a félidő felénél (8-9). Pár perc leforgása alatt a Barca keményen megbüntette a hazai hibákat és 5 gólos előnyre tett szert (20. perc 8-13). Sajnos veszprémi oldalon elmaradt a jó kapusteljesítmény, így a Barca uralta az első félidőt, aminek a vége 15-19 volt.
 
A második játékrész Maqueda üres kapus góljával indult, azonban Cindric gyors két gólja újra 5 gólos különbséget eredményezett. Cupara fontos büntetőt hárított, Maqueda pedig ellenállhatatlanul tört előre és szerzett gólokat. A Barca néhány hibája után újra szoros lett a meccs és a vendégek időt is kértek (44. perc 24-26). Cupara teljesítménye jelentősen feljavult a szünet után és a veszprémi védelem is feszesebb lett. 12 perccel a vége előtt két gólos spanyol vezetésnél Borozan kapott kétperces kiállítást. Óriási küzdelem zajlott a pályán és 8 perccel a vége előtt Manaskov egyenlített. Vargas két védésének köszönhetően újra három góllal mentek a vendégek. A mérkőzést végig dominálva nyerte meg a Barca.
Telekom Veszprém – Barca 34:37 (15:19)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 6, Yahia 2, Moraes, Nilsson 2, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 1, Blagotinsek 3, Mahé 3, Maqueda 6, Lékai 2, Borozan 5
 
Barca: Perez de Vargas, Möller – Entrerrios, Sorrhaindo, Dolenec 7, Arino 1, Gomez 10 (7), Petrus, Diocou, Cindric 5, Pascual, Palmarsson 5, Makuc 1, Langaro 2, Fabregas 4, Frade 2
 
Hétméteresek: 2/0 ill. 8/7
Kiállítások:  4 perc ill. 4 perc
David Davis: Sajnálom, hogy Xavi Pascual ma nem tudott eljönni Veszprémbe, innen is a legjobbakat neki. Az első félidő megint nem volt jó, ahogyan olyan sokszor már idén. A másodikban próbáltunk nyomni, de sajnos a félidőben felhalmozott hátrány soknak bizonyult. Többet vártam a csapattól, mert úgy gondolom, szeretnénk versenyben maradni a legjobbakkal a saját sportunkban, de ma ettől nagyon messze voltunk, ahogyan a legjobb teljesítményünktől is. Fejlődnünk kell még. Gratulálok a Barcának.
 
Jorge Maqueda: Gratulálok a Barcának, nagyon jó meccset játszottak. Az első félidőben nem voltunk jók, tudtuk, hogy sokat futnak. Nehéz ellenük játszani jó védelem nélkül, mert sok gólt szereznek. A következő meccsre fókuszálunk és próbáljuk javítani a játékunkat.
 
Fernando Barbeito: Gratulálok a Veszprémnek, izgalmas meccset játszottunk a televízió előtt ülő nézőknek. Szeretném megköszönni Xavi Pascualnak, aki ma sajnos nem lehetett itt. Az első félidőben jól játszottunk, bár tartottunk a Veszprém lerohanásaitól. A második félidőben pont ennek köszönhetően zárkóztak fel, hiszen a kapusuk védéseiből tudtak futni. Az elejétől tudtuk, hogy nehéz lesz. Szerencsére komolyan vettük a találkozót egészen a végéig. Két erős csapat harcából most mi jöttünk ki győztesen.
 
Jure Dolenec: Gratulálok a Veszprémnek, izgalmas meccs volt, jól játszottunk. Betartottuk a taktikai utasításokat, főleg az első félidőben játszottunk okosan. Elégedettek lehetünk, sok a sérültünk, de így is jól harcoltunk. Talán ez az első győztes meccsem itt Veszprémben és nagyon várom a visszavágót.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?