NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
34
HC Motor Zaporozhye
30
Champions League
(Bajnokok Ligája )
Feb. 17. Wednesday, 18:45
Veszprém Aréna
A piros mezes Telekom Veszprém az ukrán Motor együttesét látta vendégül a Bajnokok Ligájában. A Veszprém indította útjára a labdát és Markussen szerzett szép gólt. A Motor még egyenlített, de ezt két hazai gól követte. A szokásos gyors kézilabdát játszotta mindkét csapat, de a Veszprém kicsit pontosabb volt támadásban. Lékai jól szervezte a támadójátékot, 10 perc után már 7 gólt szerzett a csapat (7-4). Maqueda jeleskedett góllövésben, az első negyed órában négyszer is eredményes volt (9-8). Davis a belső posztokon frissített a csapaton, de a Motor egyenlített mégis. Egyik oldalon sem volt kemény védekezés, a csapatok sok gólt szereztek (22. perc 14-12). Corrales ugyan büntetőt védett, de az ukránok szorosan tapadtak. A szünetre utol is érték a sokat hibázó Veszprémet.
 
A második félidő 1-1 góllal indult, majd pár perces gólcsend következett. A veszprémi védelem képtelen volt megfékezni Malasinskast, aki több gólt és gólpasszt jegyzett. Kétszer is emberelőnybe került a Veszprém, de nem sikerült lehagyni a vendégeket (39. perc 21-21). Cupara váltotta a kapuban Corralest, aki hetest is hárított, de a védekezés még mindig nem állt össze (46. perc 25-24). Támadásban Maqueda (10 gólos lett végül) és Marguc vezérletével továbbra is szép számban termelt a Veszprém. A szlovén jobbszélső ráadásul a büntetőket is magabiztosan értékesítette. A végjátékban 7 perccel a vége előtt sikerült 3 góllal ellépni a hazaiaknak. Ám az izgalmak nem értek véget, mert a Motor lőtt gyorsan három gólt. De a végén győzött a Veszprém, köszönhetően a rutinnak.
Telekom Veszprém – HC Motor 34:30 (17:17)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia, Moraes, Nilsson 4, Markussen 4, Ligetvári, Marguc 8 (3), Strlek 1, Blagotinsek, Nenadic 2, Mahé 2, Maqueda 10, Lékai 1, Borozan
 
HC Motor: Viunik, Komok – Kubatko, Babichev, Malasinskas 6 (1), Pukhouski 4, Denysov 3, Orbovic, Turchenko, Kozakevych 2 (1), Dontsov, Horiha 7, Gurkovsky 2, Minotskyi, Bokhan 6, Tiutiunnyk
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 4/2
Kiállítások:  8 perc ill. 8 perc
David Davis: Gratulálok a Motornak, hiszen mindig nehéz ellenük játszani, nem emlékszem olyan találkozóra, amikor könnyű dolgunk lett volna. A védelem még sajnos nem úgy működik, ahogyan azt szeretnénk, de szerencsére a héten volt időnk edzeni, ami esélyt adott a hibák javítására. A Bajnokok Ligája rendszere változik, szóval most csak a két pont megszerzése volt a legfontosabb. Gratulálok a mellettem ülő Vladimir Cuparának, akinek a beállása egyértelműen megváltoztatta a mérkőzés ütemét. Mindig az a játékos tud csillogni, aki megdolgozik érte. Hiányoznak a Szurkolóink az Arénából!
 
Vladimir Cupara: Gratulálok a Motornak, mindig nehéz ellenük játszani, mert igazi harcosok. Második győzelmünk volt zsinórban, minden nap keményen edzünk, hogy egyre jobbak legyünk. Remélem, hogy folytatjuk ezt a győzelmi sorozatot. A csapat minden edzésen küzd, mert nagy dolgokért harcolunk. Köszönjük a szurkolók támogatását és várjuk őket vissza az Arénába, amint lehetséges.
 
Gintaras Savukynas: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Azt gondolom, hogy hasonló volt a játék képe, mint az első meccsünkön, hiszen 45 percig jók voltunk, aztán a Veszprém a végén megmutatta mennyire jók, és milyen erőt képviselnek. Voltak pozitívumok a játékunkban, és egészen más karaktert mutattunk, mint egy héttel ezelőtt a Kiel ellen. Köszönjük a Veszprémnek a fair mérkőzést.
 
Barys Pukhouski: Gratulálok a Veszprémnek, mindig nehéz meccseket játszunk ellenük. mert jól játszanak otthon. Jól játszottunk mi is, sokkal jobban, mint a múltkor a Kiel ellen. Változtattunk a hozzáálláson, harcoltunk végig, sajnos rövidebb a kispadunk. Jó tapasztalat volt ez nekünk, sok fontos mérkőzés jön és folytatnunk kell a munkát és jobbnak lenni a jövőben.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?