NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

PPD Zagreb
28
Telekom Veszprém
35
Champions League
(Bajnokok Ligája )
Feb. 25. Thursday, 20:45
Arena Zagreb
A pár napja elhunyt Zlatko Saracevic emlékére egy perces néma csenddel kezdődött a PPD Zagreb – Telekom Veszprém Bajnokok Ligája találkozó. A hazaiak az első támadásból hetest harcoltak ki, de csúnyán fölé is lőtték. A felek az első öt percben szorosan egymás mellett haladtak, de még a 10. percben is 5:5 volt az állás. A hazaiaknál a magyar Leimeter Csaba szórta a gólokat, míg veszprémi színekben Mahé szép passzokkal szolgálta ki társait. A 19. percben pár lerohanás góllal 7:11-re húzott el a Veszprém, amire a zágrábi vezetőedző időt is kért. Öt perccel a félidő vége előtt Marguc góljával hét gól volt a csapatok között. Köszönhetően Mahé remek játékának, és Cupara védéseinek a Veszprém magabiztos előnyt szerzett a szünetre, 11:17-el vonulnak az öltözőbe a játékosok.
 
Maqueda eladott labdája nyitotta a második játékrészt, majd a következő veszprémi támadás is technikai hibával zárult. A 35. percben 15:20 volt az állás, azonban a Zágráb hamar feljött háromgólos különbségre. A hazaiaknak jobban ment a góllövés itt a második félidőben, 10 perc alatt 9 gólt sikerült lőniük. A második félidőben Nenadic váltotta Mahét, aki folytatta a gólpasszok gyártását. A 47. percben még mindig őrizte ötgólos előnyét a Veszprém, 23:28. Négy perccel később Moraes zsinórban harmadik góljával nyolcat tett közé az „Építők”, 23:31 állt az eredményjelzőn. A Telekom Veszprém magabiztos játékkal bebiztosította második helyét a csoportban. Végeredmény: Zágráb – Veszprém 28:35
PPD Zagreb – Telekom Veszprém 28:35 (11:17)
 
PPD Zagreb: Jandric, Ristanovic – Vistorop 3, Mrakovcic, Cavar 2 (1), Mandic, Klarica 2, Buric 1, Obradovic 2, Stojnic 2, Peric 5 (1), Laljek 1, Matanovic 1, Hrstic 3, Leimeter 5, Grahovac 1
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 1, Moraes 4, Tonnesen 3, Nilsson 6, Markussen 1, Marguc 3, Strlek 3, Blagotinsek, Shishkarev, Nenadic 2, Mahé 6 (3), Maqueda 4, Borozan 2
 
Hétméteresek: 4/2 ill. 3/3
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
David Davis: Próbáltunk jó ütemben játszani ma. Sokkal gyorsabbak voltunk, és a játékosok hozzáállása is rendben volt. A pozíciós játékunk remekül működött. Gratulálok a csapatomnak, hiszen sikerült megszerezni a csoport második helyét, így kellő önbizalommal vághatunk neki a sorozat további részének. Sok sikert kívánok a Zágrábnak a folytatásra.
 
Andreas Nilsson: Nagyon komolyan készültünk a mai találkozóra, hiszen a csoport második helyéért játszottunk. Cupara kiválóan védett ma. Volt egy kis visszaesésünk a második játékrészben, ezért is nem sikerült úgy kezdeni, ahogyan szerettük volna. Tudtuk, hogy a fiatal Zágráb mire lehet képes, szóval felkészültünk belőlük becsülettel. Várjuk a szombati magyar bajnokit, majd az újabb BL találkozót szerdán.
 
Ivica Obrvan: Gratulálok a Veszprémnek, ők Európa egyik legjobb csapata. Úgy gondolom, hogy a Nantes-I túra miatt kicsit fáradtabbak voltunk. A második félidő egyértelműen jobb volt számunkra. A célunk az, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat. Éppen ezért fontos nekünk a SEHA Liga és a hazai bajnokság.
 
Filip Peric: Köszönöm a játéklehetőséget az edzőmnek. Jó teljesítményt nyújtottunk, de lehetne ez még jobb is. Nehéz a Veszprém ellen játszani. A célunk az, hogy meccsről-meccsre fejlődjünk. A következő mérkőzést a Metaloplastika ellen játsszuk, ott úgy gondolom, megvan az esélyünk egy jó szereplésre.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?