NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
MKB Veszprém KC
33
Pick Szeged
26
Hungarian Champion
(Budapest Bank Liga D1)
May. 03. Tuesday, 18:00
Veszprém Aréna
Mocsai Lajosnak két klasszis lövőjét, Carlos Perezt és Marko Vujint, míg Skaliczki Lászlónak Katzirz Dávidot és Vadkerti Attilát kellett nélkülöznie sérülés miatt.
 
2-2-ig tartotta a Pick Szeged a lépést az MKB Veszprémmel, az ismét bombaformában védő Peric lehúzta a rolót, míg a támadósor Terzic vezérletével lőtte a szebbnél szebb dolgokat. Az első negyedóra végén 11:5-öt mutatott az eredményjelző. Folytatódott a veszprémi henger, a korábban a kiemelkedő védekezéséről híres Szeged védelme átjáróházzá vált, így jóval a félidő vége előtt már rászámolhatott a hazai publikum a vendégekre (19:9). Kilencgólos MKB előnynél vonultak a csapatok az öltözőbe (21:12). Veszprémi oldalon a hatgólos Terzic, a háromgólos Iváncsik Tamás és Császár Gábor volt a legeredményesebb, a másik oldalon a négygólos Sulc volt a gólkirály.
 
A második félidő elején tartotta előnyét a Veszprém (25:14). Biztos vezetése tudatában kiengedett a csapatunk, a Szeged ezt kihasználta és egy 6:0-s rohamot produkálva öt gólra zárkózott fel (25:20), sőt, 27:23-nál már csak négy gól volt a különbség. Ezután kicsit megrázta magát az MKB, a vége 33:26.
 
Remek első félidei teljesítménye után kicsit mérsékeltebb második félidei teljesítményével teljesen megérdemelten és magabiztosan nyert a csapatunk. A három nyert mérkőzésig tartó döntőben ezzel 1:0-re vezet az MKB Veszprém, folytatás vasárnap Szegeden.
 
MKB Veszprém KC - Pick Szeged 33:26 (21:12)
 
MKB Veszprém KC: Peric - Iváncsik T. 3, Laluska 2, Császár 3, Sulic 5, Terzic 9 (4), Iváncsik G. 5. Csere:Vilovski 2, Gulyás 1, Lushnikov, Eklemovics 1, Nagy 2.
 
Pick Szeged: Mikler - Stranovsky 1, Butenko 6, Zubai 3, Herbert, Beocanin, Törő 3. 
Csere: Tatai, Lékai 5, Sulc 7 (3), Nagy R., Balaz 1, Bajorhegyi.
 
Hétméteres: 4/4 ill. 3/4
Kiállítás: 8 perc ill. 6 perc
Mocsai Lajos: A második félidő játékának nem örülhetünk. Szó sincs arról, hogy vasárnapra tartalékoltunk volna. A csapatot meglepte, hogy a bemelegítés után Vujin nem tudta vállalni a játékot. Bízunk benne, hogy vasárnapra mindkét sérültünk meggyógyul. Az első félidőben kiemelkedően játszottunk. A játék képe alapján reális eredmény született, gratulálok a csapatomnak, bízom benne, hogy Szegeden is sikerül nyernünk.
 
Skaliczki László: Gratulálok a Veszprémnek. Az elején teljesen megfogták a játékunkat, Peric bravúrosan védett, lehetett látni a játékosainkon, hogy tartottak a kapustól. Sulic játéka néhányszor nagyon durvának tűnt. A második félidőben örülök, hogy feljavult a játékunk. Azt gondolom a játék minden elemében sikerült kompenzálnunk a második félidőben a Veszprém előnyét. A hazaiak két átlövőjének hiányában elérhettünk volna jobb eredményt is, így az eredménnyel nem lehetek elégedett.
 
Iváncsik Gergő: A második félidőben sikerült egy kis gödörbe lépnünk, amiből nehezen kászálódtunk ki. Gratulálok azoknak a játékosainknak, akiknek a sérülteket kellett helyettesíteni, és természetesen gratulálok a szegedieknek is, hogy ilyen nagy gödörből sikerült felállniuk. Vasárnap nagyon oda kell figyelnünk, ha nyerni akarunk Szegeden.
 
Mikler Roland: Sajnálom, hogy az első félidőben nem tudtam segíteni a csapatnak. Féltem, hogy ismét beleszaladunk egy nagy vereségbe, de a második félidőben sikerült jobb teljesítményt nyújtanunk. Vasárnap igyekszünk sokkal jobb meccset produkálni, hazai pályán szeretnénk meglepni a Veszprémet.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?