NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
51
Eger SZSE
30
Hungarian League
(K&H Liga)
Aug. 27. Tuesday, 18:00
Veszprém Aréna
Az Építők csapata az Egert látta vendégül a Veszprém Arénában. A Veszprém kezdte a mérkőzést, de az Eger szerezte az első gólt, amit Blagotinsek egalizált azonnal. Az első percekben a vendég kapus mutatott be pár védést, de Tönnesen így is a 4. hazai gólt dobta az 5. percben. A két beálló, Blagotinsek és Füzi lőtt sok gólt a vonalról. Gajic góljával volt először 3 gólos a különbség (7-4). Ezután zsinórban 3 gólt szerzett az Eger és egyenlített. Borozan ismét elemében volt és bombázott nagy gólokat. A félidő felénél csupán egy góllal vezetett a hazai gárda. (12-11). David Davis nem volt elégedett, időt kért és cserélt a belső posztokon. A kapuban Székely váltotta Cuparát. Mindkét csapat gyors tempót diktált és csak úgy potyogtak a gólok (20. perc 16-13). A 20. hazai és saját 5. gólját Gajic szerezte, majd ezután a Veszprém állva hagyta a vendégeket. Az első félidőben gólparádét láthatott a közönség. (28-17)
 
Fordulás után Tönnesen és Blagotinsek duplázott és a védelmek továbbra sem voltak feszesek (38. perc 35-21). Cupara állt vissza a kapuba és mutatott be szép bravúrokat, elöl pedig Blagotinsek szórta a gólokat. A 40. Veszprém gól a 47. percben esett (40-24). Mahé lőtt trükkös gólt és Székely állt megint a kapuba 10 perccel a vége előtt. Moraes is pályára került és szerzett hát mögötti bombagólt. A Veszprém szlovén játékosai szórták meg magukat leginkább. Manaskov góljával elérte a hazai csapat az 50 gólt. A vége egy gólgazdag Veszprém győzelem.
 
Telekom Veszprém – Eger SZSE 51:30 (28:17)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov 3, Yahia 4 (1), Moraes 4, Tönnesen 4, Gajic 8, Strlek 6, Terzic, Blagotinsek 10, Nenadic, Mahé 6, Mackovsek 3, Borozan 3.
 
Eger SZSE: Moscoso – Molnár 5, Kiss, Füzi 5, Lezák 4 (1), Péter, Szepesi, Tóth R. 5, Hajas, Schmid 3, Tóth A. 4, Bernatonis 2, Mándy, Papp 2
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 1/1
Kiállítások: 0 perc ill. 2 perc
 
 
David Davis: Először is köszönöm az Egernek, hogy ma le tudtuk játszani ezt a találkozót. Komolyan vettük a mai meccset. Sok gólt lőttünk, de nem szerettünk volna egyáltalán tiszteletlenek lenni ellenfelünkkel. Kipróbáltuk az 5-1-es és a 6-0-s védekezést is. Így az öt nap alatt, három mérkőzés után azt mondhatom, hogy elégedett vagyok a csapattal, és a játékosok jó formában vannak. Blagotinsek ül mellettem, és örülök ennek. Mindig több játékidőt kér támadásban, ma megkapta és élt is vele. Remélem, hogy így folytatja, hiszen nagyon fontos, hogy minden játékos tudjon védekezni és támadni is. Nagyon örülök neki.
 
Blaz Blagotinsek: Mit is mondhatnék David elmondott mindent. Ez a harmadik meccsünk 5 nap alatt. Sajnos nem kezdtünk jól, de kontroll alatt tartottuk a meccset. Sok gólt kaptunk, ezek viszont ellenére jó meccset játszottunk.
 
Tóth Edmond: Gratulálok a Veszprémnek és sok sikert kívánok nekik. Úgy készültünk rájuk, ahogyan tavaly: sehogy. Nem lehet belőlünk felkészülni, és nem ez a meccsünk, amire nagyon sok időt kellene fordítanunk. A taktikánk annyi volt, hogy menekültünk előre és próbáltunk minél több gólt lőni és minél szebb játékot produkálni támadásban. Szerintem védekezésben ilyen szintű beálló játékkal nem tudunk sajnos mit kezdeni. Hegyomlások vannak a falban, akiket nehéz megkerülni, vagy olyan lövők vannak kint, akik átugranak minket. Örülhetünk a 30 gólnak. Pozitívan tudtunk ebből a részből kijönni. Kis hiányosság, hogy a visszafutásban voltak problémák. Ez egy világklasszis csapat, mi pedig egy NB1-es együttes vagyunk. Ennyit tudtunk kihozni belőle.
 
Füzi Dániel: Gratulálok a Veszprémnek, az edző minden elmondott előttem. Nekünk a saját riválisok ellen kell bizonyítani. Jelenleg ennyien vagyunk, de ez nem lehet kifogás. Az alsóházban kell győzelmeket hoznunk, ott kell versenyképesnek lennünk.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?