NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
34
HE-DO B.Braun Gyöngyös
27
Hungarian League
(K&H Liga)
Oct. 15. Tuesday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Gyöngyös csapatát látta vendégül. A hazaiak kezdték a mérkőzést és Nilsson harcolt ki büntetőt, amit Manaskov értékesített. Vilovski gyorsan egyenlített, majd a vezetést is megszerezte a Gyöngyös. Potyogtak a gólok, 4 perc után 4 gólt szerzett mindkét csapat. A 8. percben még mindig fej-fej mellett mentek a felek (7-7). Nem a védelmekről és a kapusokról szólt a mérkőzés eleje. A 15. percben sikerült először ellépnie két góllal a Veszprémnek Manaskov góljával. (11-9). Mackovsek 3. találatával már 4 gólos volt a különbség. Borozan állt be és lőtt is egyből gólt indításból (22. perc 16-12). Szép akciókat vezetett a vendégcsapat is és szorosan tapadtak a Veszprémre. Manaskov hetest hibázott, de a következő támadásból már a 7. gólját szerezte. A szünetre 4 gólos hazai előnnyel vonultak a felek.
 
A második játékrész vendég góllal indult, amire a Veszprém 4 góllal válaszolt. Székely több bravúrt is bemutatott, támadásban pedig Nenadic váltotta Lékait az irányító poszton. A sok technikai hiba miatt a 40. percben időt kértek a vendégek (24-18). Ezután a Gyöngyös szerzett zsinórban 3 gólt, majd Manaskov szerezte meg 10. gólját. Cupara érkezett a kapuba, Tönnesen pedig Yahia helyére és szerzett szép gólt rögtön. 10 perccel a vége előtt Gajic büntetőjével újra 6 gólos volt a különbség (29-23). Gajic egymás után szerzett 2 indítás gólt, majd Ilic is pályára lépett és az ő remek góljával lett 10 gól közte. A végére a vendégek felzárkóztak 7 gólra.
 
 
Telekom Veszprém – HE-DO B. BRAUN Gyöngyös 34:27 (19:15)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Manaskov 11 (2), Yahia 3, Moraes 3, Tönnesen 2, Gajic 3 (1), Nilsson, Marguc 2, Blagotinsek, Nenadic, Ilic 1, Mackovsek 5, Szűcs, Lékai 3, Borozan 1
 
HE-DO B. BRAUN Gyöngyös: Tóth, Gödör, Buzogány – Papp 3, Urbán 2, Németh 5 (3), Sipeki 4, Varsandán, Hegedűs 1, Gábori 2, Duris 2, Vilovski 2, Gerdán, Herceg 4, Gráf, Újvári 2
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
 
 
David Davis: Szoros mérkőzés lett a vége. Kicsit fáradtam játszottunk, mindenkiben benne volt a Porto elleni mérkőzés. A Gyöngyös a harmadik a bajnokságban, így nem egyszerű ellenük játszani. Természetesen tiszteltük az ellenfelünket. Gratulálok a csapatunknak, komolyan vették a mai találkozót.
 
Dejan Manaskov: Ahogy David mondta, a legfontosabb a győzelem és a két pont volt. Holnaptól teljes gőzzel a Vardarra készülünk. A legjobbakat kívánom a Gyöngyösnek.
 
Konkoly Csaba: Gratulálok a Veszprémnek a megérdemelt győzelemhez, de nagy gratuláció illeti a csapatomat is. A tervezett taktikánk 80-90%-át sikerült is véghezvinnünk. A kialakult különbséget csak magunknak köszönhetjük, mivel legalább hét darab tiszta ziccert hibáztunk el. A védekezésünk remek volt, és sok lerohanás gólt tudtunk lőni. Az utolsó pillanatig küzdöttünk, büszke vagyok a srácokra. Bizakodó vagyok a jövőt nézve, és az eddig elért sikereket szeretnénk folytatni. Sok sikert a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában.
 
Vilovski Uros: Gratulálok a Veszprémnek, nem nyerni jöttünk ma, csak jövőre szeretnénk bajnokságot nyerni. Próbáltunk minél jobban játszani és megnehezíteni a Veszprém dolgát. Ez sikerült is és remélem mindenkinek tetszett a mérkőzés. Remélem, hogy minél előrébb végzünk a bajnokságban és sok sikert a Veszprémnek a következő mérkőzésekhez.
 
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?