NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
37
Mezőkövesdi KC
26
Hungarian League
(K&H Liga)
Dec. 09. Monday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Mezőkövesdi KC csapatát látta vendégül a Veszprém Arénában. A hazaiak kezdték a mérkőzést és Mackovsek nyitotta meg a gólok sorát, amire azonnal jött a válasz. A kapuban ezúttal Székely állt és 5 perc elteltével három bravúrt is bemutatott. Elöl Mackovsek szórta a gólokat, de a 10. percben tartotta még magát a vendég együttes (5-5). A Mezőkövesd többször is támadott a vezetésért, de Székely rendre útját állta a próbálkozásoknak. Marguc két gyors góljával a félidő közepére ellépett három góllal a Veszprém (10-7). Paczkowski és a fiatal Bodor érkezett a pályára és előbbi szép góllal szállt be a meccsbe. Marguc volt rendkívül eredményes, 20 perc játék után már 7 gólnál járt. Mindkét oldalon inkább a támadó játék volt jobb, szép akciókat vezettek a csapatok. Bodor két gólt is szerzett egymás után 18-13-ra alakítva az állást. A szünetre 4 gólos Veszprém vezetéssel vonultak a felek.
 
A második félidőben Borozan is pályára lépett és nem várt sokáig az első góljával. A kövesdiek visszajöttek két gólra, de aztán két hazai találat következett, ezért Buday Dániel időt kért. A veszprémi támadójáték Nilsson köré épült, több büntetőt is sikerült kiharcolnia, amiket Marguc biztos kézzel értékesített. Andreas Nilsson 700. veszprémi gólja nem akármilyenre sikerült, a kapunak háttal állva szerzett gólt. A 46. percben Davis több cserét is végrehajtott és Lauge megszerezte a 30. Veszprém gólt. 11 perccel a vége előtt Melnyicsuk is gólt szerzett és már 8 gól volt az előny (32-24). A Mezőkövesd elfáradt a végére, a Veszprém pedig fokozatosan növelte az előnyét. Szűcs góljával lett 10 gól először a két csapat között. A mérkőzés embere – Marguc - 11 alkalommal vette be a vendég kaput. Egy közönség szórakoztató mérkőzésen sikerült újabb két pontot szereznie a Veszprémnek.
Telekom Veszprém – Mezőkövesdi KC 37:26 (21:17)
 
Telekom Veszprém: Székely – Manaskov 3, Yahia 2, Moraes 1, Nilsson 1, Paczkowski 2, Marguc 11 (3), Lauge 5, Terzic, Hornyák, Melnyicsuk 1, Bodor 3, Mackovsek 4, Szűcs 2, Borozan 2
 
Mezőkövesdi KC: Mojsilov, Pásztor – Jancsó 3 (2), Kovács 4, Varjú 1, Szöllősi, Radnic 1, Halilbegovic 3, Horváth 2, Csörgő 1 (1), Pelyhe, Stankovic 7, Martins 2, Szepesi 2, Menyhárt, Dávid
 
Nézőszám: 1071
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 4/3
Kiállítások:  4 perc ill. 2 perc
David Davis: Nyertünk, de még sok meccsünk van hátra a héten. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, akik komolyan vették a mai találkozót. A legfontosabb a győzelem, és a Mezőkövesd ellen megszerzett két pont ugyanannyit ér, mint a Szeged elleni. Sok sikert a Mezőkövesdnek a továbbiakban. Köszönöm a második csapatunk fiataljainak mai munkáját, sokat segítettek!
 
Bodor Márk: Köszönöm a fiatalok nevében a lehetőséget az edzőknek, úgy gondolom éltünk vele. Fontos, hogy sikerült győznünk. Holnaptól folytatjuk a munkát, mert még nincs vége a szezonnak. Sok szerencsét kívánok a Mezőkövesdnek.
 
Buday Dániel: Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak is, mivel remekül helyt állt. Tudtam forgatni a keretet, illetve a fiataloknak is tudtam lehetőséget adni. Ez külön öröm volt számomra. A Veszprémnek is sok meccse van, és ilyenkor karácsony előtt a játékosok próbálnak túl lenni az ilyen találkozókon, így nehéz fejben ott lenni. További sok sikert a Veszprémnek, mi pedig folytatjuk a megkezdett munkánkat, és szeretnénk elérni azokat a célokat, amiket kitűztünk magunknak a bajnokság előtt.
 
Szepesi Zsombor: Gratulálok a Veszprémnek. Azt beszéltük, hogy akadályozzuk meg a gyors gólokat, ez nagyjából sikerült is. Mások a céljai a két együttesnek. Szeretnék sok sikert kívánni nekik.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?