NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Váci KSE
26
Telekom Veszprém
39
Hungarian League
(K&H Liga)
Jan. 31. Friday, 18:30
2020 első tétmérkőzésére készült a Telekom Veszprém ma, 18:30-kor. A K&H Liga soronkövetkező fordulójában a bajnokság sereghajtója, a Váci KSE volt az ellenfél. A mérkőzést a hazai együttes kezdte, de a vezetést mégis Marguc szerezte meg a Veszprémnek. A meccs kényelmes tempóban folyt, a Veszprém pedig a 6. percben tudott először két góllal vezetni, 1:3-ra, amit a Vác kiegyenlített hamar. A 10. percben ismét kétgólos volt a vendég előny, 4:6-ra vezetett a Telekom. Yahia különösen elemében volt az első játékrészben, segítségével tartotta előnyét a Veszprém. A 17. percben 6:11 állt az eredményjelzőn. A különbség egyre csak nőtt a két csapat között, a 23. percben már 6:14-re álltak a felek. Már ebben a játékrészben sikerült a 10 gólt közé rakni, sőt eggyel többet is, így nyugodtan mehetett szünetre az „Építők”. Vác – Veszprém 7:18
 
A második félidő első gólja Moraes nevéhez fűződik, ezzel ott folytatta a Veszprém, ahol az első játékrészben abbahagyta. A kapuban Székely váltotta Cuparát, illetve Lékai is visszatért hosszabb sérüléséből. A 38. percben pont Lékai tört be, és szerezte meg 25. gólunkat. A Vác tisztesen küzdött, de a különbség nem csökkent, a 40. percben 13:26-ra vezetett a Veszprém. A Vác a 46. percben visszaküzdötte magát 10 gólra, 18:28-ra, sőt az 50.-ben már hét gólra megközelítették a Veszprémet. 23:30-ra. A veszprémi győzelem szerencsére nem forgott veszélyben, főleg úgy, hogy a találkozó utolsó öt percét főleg a technikai hibák tették ki. A végeredmény: Vác – Veszprém 26:39
Váci KSE – Telekom Veszprém 26:39 (7:18)
 
Váci KSE: Kovács, Ulicsinyi – Rozner 2, Kocsi 2, Matsuura 6, Miklián 3, Nagy, Alföldi, Rojkovics 1, Fórizs 3, Gáspár 3, Rédai 4, Moór, Singely, Nyári 2
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov 1, Yahia 4 (1), Moraes 2, Nilsson 6, Paczkowski 5, Marguc 5, Lauge 3, Strlek 3, Terzic, Nenadic 2, Hornyák 1, Melnyicsuk, Lékai 1, Borozan 6
 
Hétméteresek: 1/0 ill. 3/1
Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc
David Davis: Remek meccs volt a mai, és talán a szezon legsportszerűbbje is. Kicsit ideges volt mindkét csapat, de összességében elégedett vagyok a teljesítménnyel. Így kell folytatnunk. Szeretném megjegyezni, hogy nagyon örülök Máté visszatérésének, jó volt végre a pályán látni.
 
Lékai Máté: Örülök, hogy pályán lehettem ma. Tisztában voltunk a Vác problémáival, de komolyan vettük a mai találkozót, ezzel is megadva nekik a tiszteletet. Boldog vagyok, hogy pályára léphettem, és remélem a formám ennél csak jobb lesz, és elkerülnek a sérülések. További sok sikert a Vácnak.
 
Gúnya Péter: Gratulálok a Veszprémnek, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Nem egyszerű a világ legjobbjai ellen pályára lépni, de azt gondolom, hogy tisztességgel helyt álltunk. A fiataloknak ez a tapasztalat nagyon sokat jelent. A második félidő jobb volt, tudtunk tempót diktálni. Néhányan azt gondolták, hogy minden lövés bemegy majd ami kapura megy.
 
Kovács János: Gratulálok a Veszprémnek, bár nem tudom, hogy mennyire lehet élvezni egy ellenük játszott meccset. Örülök persze, hogy a világ legjobbjai ellen játszhattunk, és a továbbiakban mindent elkövetünk, hogy pontokat tudjunk szerezni.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?