NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
33
Orosházi FKSE-Linamar
22
Hungarian League
(K&H Liga)
Feb. 15. Saturday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a 2020-as év első hazai meccsén az Orosházát látta vendégül. A Veszprém vezette az első támadást és Blagotinsek harcolt ki hétméterest, amit Gajic váltott gólra. Villámgyorsan ellépett a Veszprém 4-0-ra, ezért az Orosháza időt kért már a 4. percben. Könnyedén jöttek a Veszprém gólok, míg az Orosháza minden támadásban szenvedett. Rengeteg lövést blokkolt a hazai fal, ami túljutott, azokat Sterbik szépen hárította. A félidő felénél 10-2 volt az állás és újabb vendég időkérés következett. Ekkor Borozan, Nenadic és Nilsson is pályára lépett. Sterbik remek napot fogott ki, elöl pedig Nenadic adott szép gólpasszokat. A 26. percben lett először 10 gól a különbség Gajic büntetőjével, ami további 1 góllal nőtt a szünetig.
 
A második játékrész vendég góllal indult, amire Blagotinsek válaszolt. A veszprémi csapat főként a beállók körüli játékot alkalmazta, többnyire sikeresen. Az Orosháza 20-8 után egy 4-0 rohamot vezetett és visszajött nyolc gólra, de ezt Manaskov megállította a szélről. A vendégek kapusa több szép védést mutatott be, a túloldalon Székely érkezett a kapuba. A 45. percben tartotta a 8 gólos különbséget a vendégcsapat (23-15), de a Veszprém két gyors akcióval újra 10 gólosra növelte előnyét. Gajic továbbra sem hibázott a büntetővonalról és már 7 gólnál járt 10 perccel a vége előtt. Székely hetest védett, majd Nilsson góljával 30-20 volt az eredmény. A végeredmény 33-22 lett.
Telekom Veszprém – Orosházi FKSE-LINAMAR 33:22 (17:6)
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Székely – Manaskov 3, Gajic 7 (6), Nilsson 5, Paczkowski 2, Marguc 2, Lauge 3, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 5, Lékai 1, Borozan 2
 
Orosházi FKSE-LINAMAR: Majdán, Özmusul – Ambrus 1, Pásztor, Kancel, Döme 3, Lele 3 (1), Bella 1, Orjonikidze 5, Slavuljica 3, Kiss, Tóth 4, Molnár 2
 
Hétméteresek: 6/6 ill. 2/1
Kiállítások:  0 perc ill. 6 perc
David Davis: Sok bajnokságban, sok meccset játszunk, és akárhogyan kezdünk, a szintet mindig tartani kell. A meccs jól alakult számunkra. Sok sikert kívánok az Orosházának. Ratko Djurkovic csapata sokkal jobb annál, mint amit ma mutatott. A legjobbakat kívánom neki.
 
Dragan Gajic: Jó első félidőt játszottunk, tiszteltük az ellenfelüket. A második félidőben gyengébben játszottunk, kicsit veszítettünk a fókuszból, de ez normális. Köszönet az Orosházának a fair mérkőzésért és sok sikert nekik a jövőben.
 
Ratko Djurkovic: Gratulálok a Veszprémnek. Egy kieli Bajnokok Ligája csata után biztosan nehéz volt felpörögniük mára, de megmutatták, hogy jó csapatot alkotnak. Mi úgy kezdtünk, mint a kislányok. Nagyon mérges voltam a szünetben. A másodikban próbáltuk kijavítani a hibáinkat, és a meccs hátralevő részében már jobb partnerek voltunk, és a lefújáskor elégedett lehettem.
 
Döme Szabolcs: Az első félidőt nem kezdtük jól, rengeteg hibával játszottunk. Félidőben kaptunk egy nagy fejmosást és a második félidőben már partnerek tudtunk lenni. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?