NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
35
CYEB Budakalász
23
Hungarian League
(K&H Liga)
Feb. 25. Tuesday, 18:00
Veszprém Aréna
A veszprémi csapat a Budakalász együttesét fogadta a Veszprém Arénában. Az első támadás végén Manaskov volt eredményes a szélről, majd Marguc első gólja a saját 900. találata volt Veszprém mezben. Cupara több szép védéssel kezdte a találkozót és a 10 perc után 7-2-re lépett el a hazai együttes, ezért vendég időkérés következett. A Budakalász szépen játszott és visszajöttek 3 gólra. Sok technikai hiba jellemezte mindkét oldalon a mérkőzést ebben a periódusban. Davis a fiataloknak is lehetőséget adott már az első játékrészben és sikerült újra 5 gólra növelni az előnyt (14-9). Cupara védései ellenére a vendégek közelebb tudtak zárkózni a félidő végére.
 
A második félidőre Székely váltotta Cuparát és két védésének is köszönhetően 2 perc alatt 3 gólt rámolt be a Veszprém. A vendég együttes ismét korán kényszerült időt kérni, mert a Veszprém nagyobb fokozatra kapcsolt (37. perc 22-14). Paczkowski sok játékpercet kapott és szép gólokkal hálálta meg a bizalmat. Manaskov góljával 10 gólos különbség alakult ki a csapatok között (44. perc 26-16). A Budakalász kezdett fáradni és nem nagyon találták a veszprémi védekezés ellenszerét. A 30. hazai gólt a fiatal Bodor szerezte (30-20). A mérkőzést könnyedén nyerte meg a veszprémi alakulat.
Telekom Veszprém – Budakalász Kézilabda Zrt. 35:23 (16:12)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Manaskov 7 (1), Moraes 4, Nilsson 1, Paczkowski 4, Marguc 9, Lauge 1, Terzic, Blagotinsek 2, Nenadic 3, Hornyák, Ilic, Bodor 1, Mackovsek 3
 
Budakalász Kézilabda ZRT: Váczi, Boros – Váczi 4, Czina, Glück, Borbényi, Nemes 4, Tóth 2, Gábor, Simotics, Mazák, Tóth, Török 2, Koller 8, Sinkovits 1, Hrabák 2
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3
Kiállítások:  2 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz volt a mai a vasárnapi Bajnokok Ligája meccs után. A játékosok kaptak is egy szabadnapot, így kevesebb időnk volt készülni mára. Gratulálok a játékosaimnak, bár sok volt a buta hiba, de ez benne van, és meg vagyok elégedve a teljesítményükkel. Holnaptól készülünk a Zaporozhye ellen.
 
Mirsad Terzic: Két Bajnokok Ligája meccs között mindig nehéz játszani bármilyen csapat ellen. Komolyan vettük azonban a meccset és köszönet az ellenfélnek is a kemény és fair mérkőzéshez. Ami pozitívum, hogy a fiatalok is kaphattak játéklehetőséget. Készülünk a hétvégi utolsó BL csoportmeccsünkre.
 
Forgács Gyula: Gratulálok a Veszprémnek. Azt gondolom, hogy egy vállalható első félidőt játszottunk. Bíztunk abban, hogy a hétvégi nagy győzelem után talán lesznek motivációs gondjai az ellenfelünknek. Azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy ha van esélyünk egy szorosabb meccset játszani, akkor tegyünk meg mindent érte. Jobb lett volna 10 gól alatt maradni. Mi is játszunk mérkőzést a hétvégén, úgyhogy próbáltam cserélgetni és tartalékolni az erővel.
 
Koller Tamás: Gratulálok a Veszprémnek. Mindig élmény ellenük játszani, testközelből megtapasztalni, hogy milyen egy top csapat ellen játszani, mint fizikai, mint technikai értelemben. Tisztes helytállás volt a cél, az első félidő jól sikerült, a második félidőben kicsit bealudtunk. A hétvégi Dabas meccs fontos számunkra, azt szeretnénk megnyerni.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?