NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
40
Csurgói KK
21
Hungarian league
(K&H Liga)
Sep. 02. Wednesday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Csurgói KK csapatát fogadta a Veszprém Arénában bajnoki mérkőzésen. Az első támadásból Nilsson rögtön gólt szerzett, majd Strlek duplázott. 5 perc után 5:0 állt az eredményjelzőn, időt is kért a Csurgó. Cupara szenzációs formában kezdte a találkozót, büntetőt és ziccereket védett. A Csurgó a 10. percben tudott csak a kapuba találni (6-1). Strlek szórta a gólokat, a félidő közepén továbbra is 5 gól volt a különbség (9-4). Jól működött a veszprémi hatosfal, a Csurgó nem találta a rést rajta (23. perc 14-6). Strlek 8. góljával 10 gólosra hízott a veszprémi előny (19-9). A félidőre ebből egyet ledolgozott a Csurgó.
 
A második félidő gyors gólokkal indult és Mahé büntetőből szerezte idei első gólját. Egymást követték a kétperces büntetések mindkét oldalon. Nenadic három üres kapus gólt is szerzett rövid időn belül (38. perc 24-13). A csurgóiaknál egy percen belül 3 játékos is a kiállítás sorsára jutott. A félidő közepén már 14 gólos volt a veszprémi előny (29-15). A veszprémi alakult kezdte lelépni a vendégeket, az 50. percben már 15 gól volt a különbség (32-17). Strlek elképesztő formában játszott, már 10 gólnál tartott ekkor. Mahé remek gólpasszokat osztott ki, főként Blagotinseknek, aki sok gólt szerzett a hajrában. A vége fölényes Veszprém győzelem lett.
Telekom Veszprém – Csurgói KK 40:21 (19:10)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Yahia 3, Moraes, Nilsson 4, Ligetvári 1, Strlek 10, Blagotinsek 6, Shishkarev 4, Nenadic 4, Mahé 2 (2), Bodor, Maqueda 5, Lékai, Borozan 1
 
Csurgói KK: Tatai, Füstös – Vasic 1, Hanusz 2, Krecic, Krsmancic 5 (2), Leimeter, Szeitl 1, Gábor 1, Vasvári, Gebhardt 1, Kerkovits 5 (4), Popovic 1, Borsos, Kovacevic 1, Nagy 3
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 7/6
Kiállítások:  4 perc ill. 14 perc
David Davis: Örülök, hogy komolyan vettük a mérkőzést, fontos is volt ezen a héten. A Csurgó remek együttes benyomását keltette az előszezonban, a vezetőedzőjük kiváló munkát végez. Mi már egy kicsit a hétvége felé kacsintgattunk, ahol megharcolunk a kupáért! Gratulálok a csapatomnak, úgy érzem, hogy kezdünk megérkezni arra a szintre, amin lenni szeretnénk. Még nagyobb öröm számomra, hogy Kentin Mahé visszatért. Sok sikert kívánok neki!
 
Kentin Mahé: Először is boldogok és büszkék lehetünk a teljesítményünk miatt. Megtiszteltük ellenfelünket azzal, hogy mindent beleadtunk. Minél több gólt próbáltunk szerezni egy jó csapat ellen, akik csak 1 góllal kaptak ki a Kielcétől. Remek felkészülés volt ez a Seha Final Fourra. Örülök, hogy sok idő után újra pályára léphettem, érzelemdús volt számomra. Újra látom a fényt az alagút végén, örülök, ha megkapom az elismerést az erőfeszítéseimért.
 
Baranyai Norbert: Hit és akart nélkül nem lehet jó meccset játszani. Ez a találkozó már az első 10 percben eldőlt. A védekezésünkben hiányzott a ritmus. Sajnos szétestünk. Sok lerohanás gólt kaptunk, támadásban pedig ötlettelen és bátortalan volt a játék. Megérdemelt a Veszprém győzelme.
 
Kerkovits Gyula: Az első percekben eldőlt a mérkőzés, szégyelljük magunkat. Nincsen ennyi különbség a két csapat között, feltartott kézzel álltunk ki a találkozóra. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Próbálunk javítani a következő időszakban.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?