NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
36
Veszprémi KKFT Felsőörs
20
Hungarian league
(K&H Liga)
Nov. 27. Friday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém városi derbin fogadta a „kis” Veszprémet. A vendégek kezdték a találkozót, de az első gólt Nilsson szerezte, majd Marguc duplázott. Jó iramban támadtak a csapatok, ennek köszönhetően a 6. percben 6-3 volt az eredmény. A vendégeknél Fazekas, a hazaiaknál Nenadic szervezte a támadásokat. A kapuban ezúttal Székely kezdett, az első két büntetőt szépen hárította. Az első negyed óra alatt a hazai alakulat kétszer annyi gólt lőtt, mint ellenfele (10-5). A hazai védekezés szépen összeállt és kiütközött már ekkor a fizikális különbség. Marguc sem tudta értékesíteni a büntetőjét, de a hazai előny továbbra is nőtt. Davis időt kért az utolsó támadásra, amiből Mahé gólt is szerzett, így 7 gólos volt a hazai előny a szünetben.
 
A második félidő Yahia góljával indult. Egy szép vendég kínai figurás gól után Mahé kapott kétperces büntetést. A vendégcsapatban külön kiemelendő a tinédzser Fazekas nagyszerű teljesítménye, aki a 36. percben már 7 gólnál járt (21-14). Székely egy támadáson belül három védést mutatott be. Marguc 8. góljával lett először 10 gól a felek között (44. perc 27-17). Az utolsó negyed órában Davis mindeninek játéklehetőséget adott és az olló csak nyílt a csapatok között. A 30. Telekom gólt Yahia szerezte szép egyéni akció után. A végjátékban a kis Veszprém 7:6 elleni játékot alkalmazott, kevés sikerrel. Lauge, Mahé és Yahia sok góljával magabiztos győzelmet aratott a Telekom Veszprém.
Telekom Veszprém – Veszprémi KKFT 36:20 (17:10)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Yahia 8, Moraes 1, Tönnesen 1, Nilsson 4, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7 (1), Lauge 6, Blagotinsek, Nenadic 1, Mahé 7, Dörnyei, Lukács, Borozan
 
Veszprémi KKFT: Borbély, Ágoston, Miklós – Tóth, Szeitl 1, Füleki, Szmetán, Hári 1, Fazekas 9 (3), Kristóf 3, Seregi 2, Tóth 1, Bugyáki, Tóth 2, Vajda 1
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 5/3
Kiállítások:  6 perc ill. 6 perc
David Davis: Nem volt egyszerű a dolgunk, hiszen ez egy derbi volt számunkra. Elégedett vagyok a mutatott játékkal és az eredménnyel is. A szerdai vereségünkre kicsit melodramatikus volt a reakció, de február óta először veszítettünk mérkőzést. Szeretném kérni a Szurkolóinkat, hogy továbbra is támogassanak minket, ahogyan eddig tették, mert nagyon kellenek mellénk. A csapat rendben van, jól dolgozik és jól teljesít. A mellettem ülő Kentin Mahé teljesítményének is örülök, sokat segített a mai játékával.
 
Kentin Mahé: Örülök, hogy visszatértem és a teljesítményünknek is a vereség után. Szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot tovább. Az ellenfélnél sok tehetséges magyar játékos van, remélem tovább fejlődnek és nagyobb csapatokban találkozhatunk velük újra.
 
Tombor Csaba: Gratulálok a Veszprémnek, és nagyon szépen köszönöm, hogy komolyan vették a találkozót. Hat napon belül harmadik meccsünket játszottuk, és most sajnos nem sikerült arra a szintre érnünk, amire szerettünk volna. Próbáltuk a legjobb arcunkat mutatni, de sajnos ez ma így sikerült.
 
Fazekas Gergő: Gratulálok a Veszprémnek. Kicsit fáradtnak éreztem a csapatot, nem tudtuk elérni a megfelelő szintet. Óriási különbség van a csapatok között. Készülünk tovább, jövő héten újabb fontos meccs vár ránk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?