NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

SBS Eger
21
Telekom Veszprém
40
Hungarian league
(K&H Liga)
Nov. 13. Friday, 18:00
Kemény Ferenc Sportcsarnok
A Telekom Veszprém az SBS-Egerhez látogatott a K&H Ligában. A Veszprém kezdte a mérkőzést, de nem sikerült betalálni az első támadásból. Ez később Manaskovnak sikerült először a 2. percben. A hazai csapat az első percekben nem tudott betalálni, viszont a hibákból hamar 3:0-s előnyt adott a Veszprémnek. A 6. percben Székely kapott piros lapot, miután egy gyorsindítás után ütközött az egri támadóval hatoson kívül. Két perccel később emberelőnyben egyenlített az Eger, kapusunk két üreskapus góljával. A döntetlen nem tartott sokáig, egyenlő létszámban 4:8-ra módosította az állást a Veszprém a 10. percben. Időt is kért Tóth Edmond. A négygólos előnyt tudta tartani a Veszprém, még a 20. percben is. Az előny a félidő végére csak nőtt, így 12:20-as veszprémi vezetéssel vonulhattak szünetre a felek.
 
Hibákkal indult a második játékrész mindkét oldalon. Az Eger főleg a jobbszélen volt aktív, onnan szerezte góljait. A 40. perc környékén Tönnesen góljai vitték előre a csapatot, ekkor 16:24 volt az állás. Egy perccel később tízet tett közé a Veszprém 16:26. Ellenfelünk elhamarkodta támadásait, ebből pedig szép lerohanás gólokat tudtunk szerezni. Tóth Edmondnak ismét időt kellett kérnie 14 gólos különbségnél. Az 50. percben 18:33-ra vezetett az „Építők”. Csapatunk végig vezetve simán győzte le a mindössze második meccsét játszó Egert, ezzel tartja veretlenségét a bajnokságban. Végeredmény: SBS-Eger – Telekom Veszprém 21:40
SBS-Eger – Telekom Veszprém 21:40 (12:20)
 
SBS-Eger: Balogh 2, Moscoso – Holdosi 1, Kiss, Machac 2, Tóvizi 1, Kovács 2, Lezák 4 (2), Szepesi 1, Tóth 3 (1), Rédei, Schmid, Száva, Szuharev 2, Bernatonis 2, Mándy
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Manaskov 9, Moraes 3, Tonnesen 5, Nilsson 7, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7, Lauge 2, Nenadic 4, Borozan 2
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 0/0
Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
David Davis: Elégedett vagyok a végeredménnyel, és a csapatommal. Jól játszottak a srácok. Az Eger három hónappal ezelőtt játszotta az utolsó meccsét, úgyhogy sok sikert nekik a továbbiakban.
 
Gasper Marguc: Szerettük volna visszaszerezni azt az érzést így válogatott szünet után, hogy milyen jól játszani. Ez sikerült is, és fel tudtunk készülni a jövőheti Bajnokok Ligája találkozóra. Hatvan percig komolyan vettük a mérkőzést, és jó kézilabdát játszottunk. Várjuk a jövőheti BL összecsapást.
 
Tóth Edmond: Gratulálok a Veszprémnek. Örülök, hogy komolyan vették a meccset, hatvan percig magas tempót diktáltak és jól védekeztek. Mi a maival fel tudtuk mérni, hogy hol is tartunk. Mindenki megtette a magáét. Támadásban még sokat hibáztunk, nem túl jó a lövőhatékonyságunk.
 
Balogh Tibor: Végre pályára léphettünk a mögöttünk hagyott nehéz hetek és hónapok után. Volt egy jó felkészülésünk a nyáron, aztán le is álltunk és elölről kellett kezdeni mindent. Vártuk a mai találkozót, de jobb lett volna nézők előtt játszani. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, megyünk tovább bármi is legyen.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?