NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Orosházi FKSE-Linamar
23
Telekom Veszprém
36
Hungarian league
(K&H Liga)
Feb. 20. Saturday, 18:00
A házigazda Orosháza kezdte a mérkőzést, és Lele Ákos góljával meg is szerezte a vezetést. A Veszprém nehezen melegedett be, a hetedik percig kellett várni a második góljára, Nenadic volt eredményes hetesből, így lett 4:2. A 11. percben, 5:5-re sikerült egyenlíteni Blagotinsek révén. Innentől az „Építők” fokozatosan átvette az irányítást a meccs fölött, és a 15. percre 7:10-es előnyt szerzett. Az Orosháza vezetőedzője rögtön időt is kért. A játékrész hátralévő részében tartotta előnyét a Telekom, Rodrigo Corrales több szép védést is bemutatott, illetve a védelem jól dolgozott a hatos előtt. A szünetben 12:19-re vezet a Veszprém.
 
A második játékrészben elérte a tízgólos különbséget a Veszprém, már a 34. percben 12:22-t mutatott az eredményjelző. A mérkőzést egyértelműen a Veszprém irányította, azonban az Orosházának is voltak momentumai labdaszerzés és lerohanás képében. Az eredmény a 45. percben 19:28 volt a Veszprém előnye. Daniil Shishkarev kifejezetten aktív volt a második félidőben. Az utolsó 5 percben már nem történt meglepetés, a Veszprém szép játékokkal továbbra is szerezte a gólokat, és magabiztosan legyőzte a házigazda Orosháza együttesét. A végeredmény: Orosháza – Veszprém 23:36
Orosházi FKSE-Linamar – Telekom Veszprém 23:36 (12:19)
 
Orosházi FKSE-Linamar: Özmusul, Majdán 1 – Sakic 4, Csányi, Lászlai 2, Pásztor, Kancel, Döme 2, Peskov 1, Bella 3, Lele 6 (1), Ushal, Kiss 1, Tóth 3, Németh 1 (1), Molnár
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Moraes 1, Tonnesen 4, Nilsson 5, Markussen, Ligetvári, Strlek 3, Blagotinsek 2, Shishkarev 7, Nenadic 8 (4), Mahé 3, Maqueda 2, Borozan 1
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 4/4
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc
David Davis: Boldog vagyok, mert komolyan vettük a mai mérkőzést. Minden ellenfelünket tiszteljük, és tudjuk, hogy hol állnak a tabellán, így tisztában vagyunk az Orosháza helyezésével és helyzetével is. Ma fantasztikus volt a csapat, és szeretnénk ilyen teljesítménnyel folytatni a győzelmi sorozatot, amit elkezdtünk. Gratulálok az Orosházának, és minden jót kívánok nekik a jövőben.
 
Andreas Nilsson: Ma komolyan vettük a találkozót, így is szeretnénk továbbmenni. Dolgozunk folyamatosan és mindig a következő megmérettetés lebeg a szemünk előtt. Ez most a jövőheti Zágráb elleni idegenbeli Bajnokok Ligája meccs.
 
Ratko Djurkovic: Gratulálok a Veszprémnek. Próbálunk a lehető legjobban felkészülni az ellenfeleinkből, és ma is megmutattuk, hogy alakul a formánk. Nem lehetek 100%-osan elégedett, mert vannak hibák támadásban. A srácok jobban játszottak, mint legutóbb, remélem ezt a teljesítményt folytatjuk. A következő 16 forduló nagyon kemény lesz.
 
Bella Csaba: Gratulálok a Veszprémnek. Jó ilyen erős ellenfél ellen pályára lépni, mi pedig a saját riválisaink elleni felkészülésre tudjuk használni ezt. Javult a védekezésünk, a támadásunk, de még mindig vannak hibák. Ezen dolgozunk majd a következő héten.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?