NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
40
Sport36-Komló
31
Hungarian league
(K&H Liga)
Mar. 06. Saturday, 14:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Komló együttesét fogadta a Veszprém Arénában. Vendég góllal indult a találkozó, de Borozan hamar egyenlített. A Veszprém szokatlan 5:1-es védekezéssel nyitott, Strlekkel elöl. Tönnesen szép megmozdulása és két komlói hiba után már öt gólos volt az előny (7. perc 7-2). Jött is a vendég időkérés. A hazai védelmet Borozan vezette, támadásban pedig Nilsson volt gólerős. A félidő felénél belső posztokon cserélt Davis, Markussen és Yahia is betalált átlövésből (18. perc 13-9). Strlek volt dühös magára, mert 2 ziccert is kihagyott. A sok kapott gól miatt a Komló a második időkérését is felhasználta már az első félidőben (24. perc 17-10). A Veszprém az első félidőben 20 fölé ment a gólok számában.
 
A második félidő első gólját a Komló szerezte emberelőnyből. Cupara váltotta a kapuban Corralest. Ezt követően Borozan kapott kiállítást, amit a vendégek szép gólokkal kihasználtak (36. perc 24-17). Tönnesen volt igazán elemében, remek gólokat szerzett szinte hiba nélkül. Néhány Veszprém hiba után a Komló kicsit visszakapaszkodott (43. perc 29-23). Mahé hagyta ki a büntetőjét, de a kipattanó labdát már nem hibázta el.
A hazai alakulat keményen megbüntette a vendég hibákat és könnyű indítás gólokat szerzett (50. perc 34-27). A komlói csapat 30 gól felett lőtt, ami nem dicséri a hazai védekezést és kapusteljesítményt. A 40 lőtt góllal azonban nem volt kérdéses a magabiztos győzelem.
Telekom Veszprém – Sport36-Komló 40:31 (21:14)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 1, Yahia 4, Moraes 4, Tönnesen 3, Nilsson 4, Markussen 2, Ligetvári 1, Strlek 5, Shishkarev 5, Mahé 6 (2), Lékai 1, Borozan 4
 
Sport36-Komló: Szilágyi, Durdevic – Kovácsevics, Zobec, Grünfelder 2, Oláh 1, Sunajko 2, Jerkovic 7, Takács 2, Szkokán 5, Melnyicsuk 7 (6), Metcz, Beck 2, Dobi 1, Hoffmann 2
 
Hétméteresek: 4/2 ill. 6/6
Kiállítások: 6 perc ill. 2 perc
David Davis: Elégedett vagyok, mert szerettük volna a mai meccsen gyakorolni az 5-1-es védekezést, és egész jól is működött. Különösen hasznos volt, hiszen a Komlónak nem olyan magasak a játékosai, inkább gyorsak és jól cseleznek, akik ellen nehéz ezt a védekezést játszani. Sok sikert a Komlónak, tudom hogy szenvednek a covidtól, remélem hamarosan jobbra fordul a sorsuk.
 
Ligetvári Patrik: Köszönjük a Komlónak, hogy komolyan vették a találkozót. Mi jól játszottunk, mindent beleadtunk. Kipróbáltuk az 5:1-es védekezést, ami jól működött. Dolgozunk tovább, hogy elérjük az álmainkat.
 
Kilvinger Bálint: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Igyekeztünk minél nagyobb csatára késztetni őket, de sajnos voltak fontos hiányzóink. Voltak szép dolgok ma, végig küzdöttünk. Az első félidőben fel kellett vennünk a ritmust, de próbáltunk tapadni az ellenfelünkre. Örülök a 30 lőtt gólnak, dicséret illeti a srácokat emiatt. Jó gyakorlási lehetőség volt ez számunkra, látszódnak is a hibák, amiken dolgozunk kell még.
 
Aleksandar Djurdjevic: Szeretnék gratulálni Veszprém. Sajnos néhány fontos hiányzónk volt, de próbáltuk a legjobbunkat nyújtani és örülök a 30 lőtt gólnak. Készülünk a következő mérkőzésekre.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?