NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Sport36-Komló
22
Telekom Veszprém
30
Hungarian league
(K&H Liga)
Apr. 23. Friday, 18:00
Rodrigo Corrales hatalmas védésével indult a Komló – Veszprém magyar bajnoki, majd Moraes harcolt ki büntetőt, amelyet Marguc értékesített. A hazaiak hosszan vezették támadásaikat, ami főleg a remekül kezdő védelemnek köszönhető. A 10. percre 2:4-es előnyt sikerült szerezni. A játékrész felétől ismét elővette 5-1-es védekezését az „Építők”, amitől teljesen összezavarodott az amúgysem egészen magabiztos komlói támadóegység. Rövid idő leforgása alatt négygólos, 5:9-es előnyhöz jutott a Veszprém. A szünetre ehhez kettőt tett hozzá, így 9:15-re vezetett a szünetben.
 
A második félidőre Vladimir Cupara érkezett a veszprémi kapuba, de Jerkovic lövését nem tudta megállítani. A Telekom kettős emberhátrányban is eredményes tudott lenni. A Komló felszívta magát és nagyon hamar feljött három gólra, a 38. percben 15:18 volt az állás. A Veszprém sokat kapkodott támadásban, és sok volt a technikai hiba ebben a periódusban. A 45. percben 18:22-t mutatott az eredményjelző. A hazaiak egyre inkább fáradni látszottak, így a Veszprém könnyű gólokat tudott lőni. A kapuban Cupara egyre inkább melegedett bele a mérkőzésbe. Tíz perccel a vége előtt 18:26-ra vezetett az „Építők”. A Telekom Veszprém jó védekezéssel és kevés kapott góllal legyőzte a Komló együttesét, és továbbra is veretlen a magyar bajnokságban. Végeredmény: Komló – Veszprém 22:30
Sport36-Komló – Telekom Veszprém 22:30 (9:15)
 
Sport36-Komló: Djurdjevic, Granic, Szilágyi – Zobec 1, Jóga 1, Vaskó 2, Grünfelder 1, Balázs, Sunajko 3, Jerkovic 3, Takács 2, Szkokán 1, Melnyicsuk 8 (7), Metcz, Dobi, Hoffman
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 6, Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 4, Markussen 4, Ligetvári, Marguc 4, Strlek 1, Mahé 3, Dörnyei, Maqueda 1, Lékai 2, Borozan 1
 
Hétméteresek: 8/7 ill. 2/2
Kiállítások: 10 perc ill. 10 perc
David Davis: Hasznos volt a mai mérkőzés abból a szempontból, hogy szerettük volna az 5-1-es védekezést gyakorolni, és ez sikerült is. Sok kiállítás volt az első és a második félidőben is. Alexander Djurdjevic remekül védett. A fiúk a második félidőben nem úgy mentek, mint az elsőben, de a kiállítások miatt sikerült sok könnyű gólt szereznünk.
 
Kent Robin Tonnesen: A Komló ellen mindig ilyen küzdős meccset játszunk, mert harcolnak hazai pályán. A sok kiállítás szorossá tette a meccset, de végül örülünk a győzelemnek.
 
Kilvinger Bálint: Gratulálok a Veszprémnek, sok sikert nekik a továbbiakban. Kicsit tompábbak voltunk ma a kelleténél, de a második félidőben jól játszottunk. Bár az előnyöket jól játszottuk meg, mégis sok tiszta helyzetet kihagytunk. Harcolnunk kell a Veszprém szintű csapatok ellen, hogy versenyben lehessünk.
 
Alexander Djurdjevic: Jól ment a csapatunk, bár éreztem mindkét együttesen a fáradtságot. A végeredmény nem mutatja hűen a játék képét, nagyon harcos találkozó volt. Készülünk tovább.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?