NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
34
Grundfos Tatabánya
25
Hungarian league
(K&H Liga)
May. 26. Wednesday, 19:00
Veszprém Aréna
Az alapszakasz utolsó fordulójában a Telekom Veszprém a Tatabánya együttesét látta vendégül a Veszprém Arénában. Az első hazai akció végén Markussen talált a kapuba, de a Tatabánya gyorsan egalizált. A Veszprém újra 5:1-es védekezést alkalmazott. Fej-fej mellett haladtak a csapatok a mérkőzés elején, de Blagotinsek góljával pillanatok alatt 3 góllal elhúzott a Veszprém (6-3). A sok eladott labda miatt a vendégek időt kértek már a 10. percben. A félidő felénél Davis cserélt szinte az összes poszton 3 gólos előnynél (10-7). Ezt két gyors veszprémi gól követte, majd a Tatabánya újra betalált. Irányító poszton ezúttal Mahé szervezte a játékot, sok és szép találatot szerzett a hazai alakulat. A félidő végén mindkét oldalon nagy védéseket mutattak be a kapusok. A félidőre 4 gólos Építők előnnyel vonultak a felek.
 
A második félidő 3 veszprémi góllal indult, a kapuba pedig Cupara érkezett. A Tatabánya képtelen volt betalálni, csak 5 perc játék után szerezték első góljukat. Marguc biztos kézzel értékesítette a büntetőit. A 38. percben már 9 gólos volt a hazai előny (22-13). Cupara remek napot fogott ki, tiszta ziccerekben is hárított. A vendég csapatból Balogh volt igazán gólerős, míg veszprémi oldalon eloszlott a gólok száma. A félidő derekán a mérkőzésen először 10 gólosra növelte előnyét a hazai alakulat és a fiatal Dörnyei is gólt szerzett. A Tatabánya 3 percen belül kétszer is időt kért, mert elfogyott az ötlet a támadójátékban. Próbálkoztak 7:6 elleni játékkal, de a hazai védelem jól dolgozott együtt. A 30. Veszprém gólt Strlek szerezte remek mozdulattal. A vendégek visszajöttek 10 gólon belülre, Cupara lőtte az utolsó gólt és magabiztos Veszprém győzelem született.
Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC 34:25 (16:12)
 
Telekom Veszprém: Cupara 1, Corrales – Manaskov 3, Yahia 2, Moraes 1, Tönnesen 4, Nilsson 3, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 4 (3), Strlek 4, Blagotinsek 1, Nenadic 3, Mahé 4, Dörnyei 1
 
Grundfos Tatabánya KC: Wyszomirski, Bartucz, Konecny – Molnár, Juhász, Sipos 4, Nemes, Hornyák 2 (2), Balogh 7 (4), Győri 1, Debreczeni 3, Ancsin 1, Zdolik 7, Bodnár, Hornyák, Kis Molnár
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 7/6
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
David Davis: Köszönöm a Tatabányának, bár fáradtak voltak és kevés volt az emberük, tisztességgel beleálltak a mai mérkőzésbe. Kezdődik számunkra a döntőre való felkészülés. A csapat ma jó volt, komolyan vették a találkozót és jól védekeztek. Fontos, hogy senki nem sérült meg a finálé előtt.
 
Kentin Mahé: Büszke vagyok, hogy veretlenül zártuk az alapszakaszt. Készülünk a nagyon fontos Szeged elleni találkozókra.
 
Vladan Matic: Gratulálok a Veszprémnek a jól megérdemelt győzelemhez. Nem volt időnk készülni, mindössze egy nap. Az első félidőben jó volt a teljesítményünk, aztán a másodikban visszaestünk. Összességében 10 gólos különbség alatt maradtunk, ami egy helyzetben rendben van. Gratulálok a csapatnak a harmadik helyhez és az egész éves teljesítményhez. Nehéz volt kiharcolni de végül sikerült.
 
Debreczeni Dávid: Gratulálok a Veszprémnek. Az elején jól tartottuk magunkat, aztán elfáradtunk. Az egész szezonban sérülésekkel, hiányzókkal küszködtünk. Szerencsére sikerült elérni a harmadik helyet. Köszönet illet mindenkit a klubnál, hogy megszereztük a bronzérmet.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?