NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

FTC KN Kft.
28
Telekom Veszprém
39
Hungarian league
(K&H Liga)
Apr. 14. Wednesday, 18:00
Tönnesen és Lékai bombagóljaival indult a Ferencváros – Veszprém találkozó, de a hazaiak mindössze a harmadik percig bírták a nyomást. A nyolcadik percben már 3:6 állt az eredményjelzőn. A magyar bajnok őrizte előnyét a 15. percben is, ekkor főleg Moraes és Shishkarev voltak elemükben 7:12-es vezetésnél. Corrales is kezdett belemelegedni a mérkőzésbe, több ziccert is hárított. A 18. percben kikérte első idejét Horváth Attila. Az első félidőben egyértelműen a Veszprém akarata érvényesült, Shishkarev hibátlanul fejezte be támadásait és a védelem is jól működött. Megérdemelten vezetett az „Építők” a szünetben 11:19-re.
 
Kihagyott Fradi ziccerrel folytatódott a meccs, a Veszprém viszont zsinórban kétszer is eredményes volt. A 35. percre sikerült 10 gólt tenni közé, 13:23. Fáradni látszott az FTC, egyre több és több hibát vétettek támadásban és védekezésben is. A Veszprém tiszta ziccereket tudott kialakítani felállt fal ellen is, de lerohanásból is sokszor volt eredményes. Az utolsó 10 percre átállt az „Építők” 5-1-es védekezésre, erre pedig nem volt ellenszere a Fradinak. Az ebből keletkező technikai hibákból egyre inkább növelte előnyét a Veszprém és végül 28:39-re verte meg a Ferencvárost idegenben.
FTC KN Kft. – Telekom Veszprém 28:39 (11:19)
 
FTC KN Kft.: Zernovic, Demény – Turák, Schuch, Bognár 3, Füzi 4, Nagy 6, Schaffer 1, Ónódi 3, Imre 2, Pordán 1, Karai 1, Prainer, Mikita 2, Bujdosó 2 (1), Kovacsics 3
 
Telekom Veszprém: Corrales – Manaskov 2, Moraes 5, Tonnesen 2, Markussen 4, Ligetvári, Strlek 5, Blagotinsek 2, Shishkarev 8, Mahé 1 (1), Lukács, Ilic 1, Maqueda 4, Lékai 5
 
Hétméteresek:
1/1 ill. 4/1
Kiállítások: 0 perc ill. 0 perc
David Davis: Jó mérkőzés volt mai. Két napja játszottunk, és nehéz ez a hét. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után már a Magyar Kupában kellett bizonyítanunk. Büszke vagyok a srácokra, mivel nehéz felpörögni egy kupagyőzelem után. Sok sikert az FTC-nek, hiszen ők most kezdik a szezont.
 
Rodrigo Corrales: Nehéz találkozó volt, mivel a Ferencváros egy remek csapat. Fontos volt, hogy jól kezdtük a találkozót, nagyjából 4-5 perc kellett, hogy bemelegedjünk. Igazából mindkét játékrészt jól kezdtük, ez volt a kulcs a mai győzelemhez.
 
Horváth Attila: Gratulálok a Veszprémnek a mai győzelemhez, és a kupagyőzelemhez is. Két hónapos kihagyás után az első meccsünk, szerettünk volna játékba lendülni és a szombati Komló elleni mérkőzésre készülni. Nem vagyunk benne ebben a heti kétmeccses ritmusban, de bevállaltuk. Próbáljuk beosztani az erőnket. Voltak szép jelenetek, amiket sűrűbben kell mutatnunk. Elégedett vagyok a csapattal.
 
Schuch Timuzsin: Gratulálok a Veszprémnek a kupagyőzelemhez és a maihoz is. Vannak jó dolgok a játékunkban, azokat kell megtartani és a hibákat javítani. Forgatni tudtuk a csapatot. Saját súlycsoportunkban kell küzdenünk, de a mai egy felhozó mérkőzésnek jó volt.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?