NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
43
Balatonfüredi KSE
26

(Magyar Kupa elődöntő)
Apr. 11. Sunday, 18:00
Szigetszentmiklós
Óriási adok-kapokkal kezdődött a Veszprém és a Balatonfüred közötti TIPPMIX Magyar Kupa elődöntő. A Füred szerezte meg a vezetést, amit Kentin Mahé másodperceken belül kiegyenlített. Az 5. percben már 3:2 volt az állás. A 10. percre ötgólosgólos előnyt szedett össze az „Építők”, 8:3-ra vezetett. György László időt is kért a füredi kispadon. A Veszprém remekül játszott ebben a félidőben, felállt fal ellen és lerohanásból is egyaránt eredményes tudott lenni. Ki is alakult a magabiztos különbség már a 20. percben, amikor 14:6 volt az állás. A Veszprém az első perctől kezdve 5-1-es védekezést használt, és a szünetre tizenegygólos előnyt szerzett: 23:12
 
A mérkőzés képe nem változott, a Veszprém szétfutotta ellenfelét, és szinte minden támadásából eredményes volt. Hat perc alatt hat gólt lőve, 16 gólra növelte a különbséget. A 45. percben 35:17-et mutatott az eredményjelző. Hiába küzdött a füredi alakulat, a veszprémi fal és Vladimir Cupara rendre útjukba állt. A húszgólos különbség is összejött, amikor az 50. percben 38:18-ra álltak a felek. A Veszprém remek játékkal, könnyedén jutott be a hétfői TIPPMIX Magyar Kupa döntőjébe, miután 43:26-ra legyőzte a Balatonfüred együttesét.
Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE 43:26 (23:12)
 
Telekom Veszprém: Cupara 1 – Manaskov 5, Yahia 2, Moraes 4, Markussen 2, Ligetvári 1, Marguc 3, Strlek 2, Blagotinsek, Shishkarev 2, Nenadic 5 (2), Mahé 3, Maqueda 7, Lékai 4, Borozan 2
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Kemény, Varga 1, Bóka, Szöllősi 3 (1), Kőhegyi, Topic 3, Glendza 2, Dénes, Rodriguez 6, Ág 1, Malinovic 4, Szűcs 2, Brandt 1, Határ 3
 
Hétméteresek: 4/2 ill. 2/1
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Örülök az eredménynek, és ahogyan játszottunk. Elégedettek lehetünk, és holnap harcolhatunk a kupáért. A csapat nagyon koncentrált volt. Gratulálok mindenkinek. Holnap este megpróbáljuk elhozni a Magyar Kupát!
 
Jorge Maqueda: Azért jöttünk, hogy megnyerjük a kupát, ehhez pedig ez az elődöntő volt az első lépés. Jól játszottunk és sikerült bejutni a döntőbe.
 
György László:
Gratulálok a Veszprémnek. Kicsit csalódott vagyok, mert bár tudtuk, hogy a Veszprém nagy tempót fog diktálni, mi mégis partnerek voltunk benne. A támadásaink passzívak voltak, gyengén lőttünk, és sokszor kerestünk a beállót, amiből sok labdát adtunk el. Ezekből a Veszprém könnyű lerohanásgólokat szerzett. Annak örültem, hogy a második játékrészben voltak felvillanásaink, és hogy a fiatalok, mint Szűcs vagy Határ jól megállták a helyüket. A holnapi meccs is nehéz lesz, teljesen mindegy, kivel játszunk. Jobb hozzáállást várok, és azt, hogy a játékosok felelősségteljesebben kézilabdáznak.
 
Pedro Rodriguez: Gratulálok a Veszprémnek. Mi sajnos nem igazán rendeződtünk vissza támadások után, amikből a Veszprém könnyű gólokat lőtt. Sok sikert nekik holnapra.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?