NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
42
FTC KN Kft.
30

(Magyar Kupa negyeddöntő)
Mar. 24. Wednesday, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Ferencvárossal találkozott a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Veszprém Arénában. A vendégcsapat a vírus és sérülések miatt gyakorlatilag az utánpótlás csapatával érkezett. Az első gólt a fővárosiak szerezték, amire Markussen válaszolt rögtön. A dán óriás ezután kétperces büntetést kapott, amiből a Fradi 2 gólos előnyt szerzett. A 7. percben Strlek góljával sikerült az egyenlítés (5-5). A Veszprém megint csak az 5:1-es védekezést alkalmazta, gyakorolta. 10 perc játék után a sok hiba miatt már 8 gólnál jártak a vendégek (7-8). Shishkarev lőtt zsinórban 3 gólt, Cupara védett pár lövést és a vendégek időt kértek 4 gólos veszprémi vezetésnél (17. perc 12-8). Mindkét csapat szép támadásokat vezetett és jó százalékban használta ki helyzeteit (25. perc 19-14). Manaskov góljával már az első félidőben elérte a 20 gólt az Építők. A szünetben 7 gól volt a felek között.
 
A második félidő is gyors iramban és sok Veszprém góllal indult. Nilsson kapott kétperces kiállítást és amiből a Fradi fiataljai gólokat szereztek. Markussen lőtt remek gólokat a távoli zónából, ő szerezte a 30. hazai gólt is (40. perc 30-21). Ahogy nőtt a különbség, Davis úgy adott lehetőséget a veszprémi fiataloknak is. Ilic és Palasics is a mai napon debütált az idei szezonban. Ilic remek gólt szerzett, amivel először nőtt 10 gólra a különbség. Blagotinsek volt megállíthatatlan kihasználva fizikai előnyét sorban lőtte a gólokat. A kapuban Palasics is szállított pár bravúrt és hazai alakulat a 40. gólját is meglőtte Dörnyei révén. A gólgazdag mérkőzést végül könnyedén nyerte meg a Veszprém.
Telekom Veszprém – Ferencvárosi TC 42:30 (22:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Palasics – Manaskov 4, Yahia 3, Tönnesen 1, Nilsson 1, Markussen 4, Ligetvári 1, Strlek 5 (2), Blagotinsek 6, Shishkarev 6, Mahé 3, Dörnyei 4, Lukács, Ilic 3, Lékai 1
 
Ferencvárosi TC: Bódy – Turák, Nagy 6, Ónodi Jánoskúti 5 (3), Imre 3, Parzer 1, Ludmán 2, Karai 3, Prainer 7, Szabados 3
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 4/3
Kiállítások: 8 perc ill. 2 perc
David Davis: Sajnálom, hogy ilyen időket élünk, és a Ferencváros a második csapatával kényszerült ma pályára lépni. Jó szezont futnak, ezért is szomorú ez. A csapattal elégedett vagyok, ahogyan a második csapatunkból feljátszó fiatalokkal is. A mellettem ülő Ilic Zoran is mindent megtett, hogy segítse a csapatot.
 
Ilic Zoran: Gratulálok a Fradinak, jó meccset tudtunk játszani, Köszönöm a mesternek, hogy sok fiatal játékos kapott ma lehetőséget. Minden jót kívánok a Fradinak.
 
Kiss György: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez és a sportszerű hozzáálláshoz. A csapat 90%-ban fiatalokból állt. Új jöttünk, hogy szeretnénk helyt állni, ez sikerült is, emelt fejjel távozunk. Összesen 30 gólt lőttünk, ha a kapusteljesítményünk egy picit jobb, talán szorosabb is lehetett volna.
 
Ónodi Jánoskúti Máté: Gratulálok a Veszprémnek. Jó felkészülés volt a mai mérkőzés a hétvégére. Felszabadult játékkal készültünk, véleményem szerint ez sikerült és sikerült egy jó mérkőzést játszanunk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?