NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
28
MOL-Pick Szeged
26

(Magyar Kupa )
Apr. 12. Monday, 19:45
Szigetszentmiklós
A Telekom Veszprém kezdte a 2021-es TIPPMIX Magyar Kupa döntőjét a MOL-Pick Szeged ellen. Az első öt percben nem estek igazán egymásnak a felek, és mindössze három gól született, 2:1 arányban. Kiegyenlített volt a játék képe, a nyolcadik percben 4:4 volt az állás. A 12. percben történt meg először, hogy az egyik fél el tudott szakadni, ekkora a Szeged 5:7-es előnyt szerzett. A 24. percig kellett várni a fordításra, ekkor a Veszprém 12:11-re átvette a vezetést. A Szeged próbálta tördelni a játékot, ezzel lassítva a veszprémi támadásokat, de a félidőben így is az „Építők” vezetett 14:12-re. 
 
Mindkét csapat hibákkal kezdte a második játékrészt, szerencsére a Veszprém kicsivel többet tudott mutatni és 18:15-re vezetett a 40. percben. A magyar bajnok őrizte háromgólos előnyét, miközben Vladimir Cupara szép védéseket mutatott be. Tizenkét perccel a vége előtt 21:18-ra vezetett a Veszprém. A különbség már négy is volt, de a Szeged nem adta fel, próbált közelebb férkőzni a Veszprémhez. A Telekom ezt nem hagyta természetesen és 28. alkalommal hódította el a Magyar Kupát! A végeredmény: Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 28:26
Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 28:26 (14:12)
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 2, Yahia 6 (2), Moraes 5, Tonnesen, Markussen, Ligetvári, Marguc 1, Strlek 3, Blagotinsek 1, Shishkarev, Nenadic 5, Mahé 2 Lékai 3, Borozan
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Kallman 1, Bodó 3, Canellas 1, Radivojevic 6 (4), Gaber, Sostaric 3 (1), Bánhidi 3, Kasparek 5, Stranovsky, Bombac 1, Rosta, Mackovsek 3, Zhitnikov
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 7/5
Kiállítások: 4 perc ill. 14 perc
David Davis: Gratulálok a játékosoknak és a Szurkolóinknak! Első Magyar Kupámat nyertem, nem is lehetnék boldogabb. Ezért jöttünk ide. Ilyen egy döntő, sok minden megtörténhet. Ma remek volt a védelmünk és a kapus teljesítmény is. Mindig nehéz Juan Carlos Pastor csapatai ellen játszani. Gratulálok mindenkinek még egyszer!
 
Lékai Máté: Ilyen döntőre számítottunk. Idén már kétszer játszottunk a Szegeddel, de egyiknek sem volt igazán nagy tétje a presztízsen kívül. Mindkét csapat küzdött, nüanszok döntöttek. Boldogok vagyunk, de készülünk tovább, hiszen szerdán már meccs van.
 
Juan Carlos Pastor: Gratulálok a Veszprémnek, és köszönöm azoknak a játékosaimnak, akik sérüléssel vállalták ezt a döntőt. Büszke vagyok a csapatra, mert végig küzdöttek. Idén talán ez volt a legjobb mérkőzésünk. A Kiel elleni Bajnokok Ligája meccseken már erre a hétvégére készültünk. Voltak problémáink a védekezéssel, támadásban pedig hibáztunk, ezért tudott két góllal ellépni a Veszprém. A második félidőben tovább nőtt a különbség. Heteseket hagytunk ki és lerohanás gólokat kaptunk a fáradtság miatt. Remélem idén nem lesz több sérülésünk. Készen állunk küzdeni a szezon további részében. Sok sikert a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában.
 
Bánhidi Bence: Gratulálok a Veszprémnek, igazi döntőt játszottunk. Apróságokon múlott a kupa sorsa, nem szabad ilyen hibákat elkövetni. Nagyot küzdöttünk, most pedig megyünk tovább az úton.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?