NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
35
Eurofarm Rabotnik
24
SEHA League
(SEHA Liga 9. forduló)
Dec. 11. Wednesday, 17:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém azt az Eurofarm Rabotnikot fogadta a SEHA Ligában, amelyik az egyetlen vereséget mérte rá ebben a sorozatban. A Veszprém kezdte a találkozót és az első találatot Strlek szerezte, majd Blagotinsek ejtett szép gólt. A kapuban Székely kezdett szép védésekkel, a Rabotnik már a 6. percben kénytelen volt időt kérni 5-0 után. A vendég együttes egyszerűen nem tudott mit kezdeni a magas és kemény veszprémi védelemmel, első góljukat csak a 9. percben lőtték (6-1). Ekkor azonban rögtön hármat is és feljöttek három gólra. Cserélt belső posztokon a Veszprém és egy kicsit megakadt a kezdeti lendület (17. perc 9-7). Lauge két támadó hibát is vétett, de a vendégek is sok ziccert hibáztak. A félidő vége felé szép akciókat vezetve kezdett ellépni a hazai együttes. Főként szélről és beállóból születtek a veszprémi gólok. Az első félidőben 7 gólos előnyre tett szert a Veszprém.
 
A második játékrész Borozan góllal és kiállítással kezdődött. Manaskov két helyzetet is elrontott szélről. Az első hazai büntetőt Gajic értékesítette és növelte 8 gólosra az előnyt (38. perc 21-13). 40 perc játék után Manaskov góljával lett meg a közte 10 (23-13). Borozan fogott ki jó napot, szép gólokat szerzett. A félidő közepére egy tucat volt közte, így Davis mester nyugodtan adhatott mindenkinek játéklehetőséget. Székely végigvédte a találkozót és jó teljesítményt nyújtott. A 30. gólt Gajic szerezte hétméteresből (52. perc 30-18). Nem volt nagy iramú mérkőzés, de a Veszprém így is bőven 30 gól felett lőtt. Az összecsapás legszebb gólját Manaskov lőtte a levegőből Székely passza után. Az utolsó percekre csak a különbség maradt kérdéses, ami végül 11 gólos lett.
Telekom Veszprém – Eurofarm Rabotnik 35:24 (17:10)
 
Telekom Veszprém: Székely  – Manaskov 4, Yahia 2, Moraes 2, Gajic 5 (3), Nilsson 5, Paczkowski, Marguc 1, Lauge 2, Strlek 4, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 2, Mackovsek 1, Borozan 4
 
Eurofarm Rabotnik: Mitrevski, Trajkoski – Ojleski 3 (3), Markovski 1, Madzovski 2, Churleski 1, Radovic 3, Shevelev, Jotic 3, Vegar 1, Velkovski, Ostrousko 3, Gradan, Djukic 2, Kuzmanoski 1, Petrovski 4
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3
Kiállítások:  2 perc ill. 4 perc
David Davis: Ez volt a második mérkőzésünk a héten. Komolyan vettük a meccset és jól működött a támadásunk és a védekezésünk is. Elégedett vagyok az eredménnyel. Most a következő meccsre kell koncentrálnunk a Zágráb ellen, hogy magabiztosan és győzelemmel tudjuk zárni ezt az évet. Örülök a mellett ülő Pawel Paczkowski teljesítményének is, aki napról napra jobban teljesít, és remélem, hogy a jövőben csapatunk kulcsjátékosa lehet.
 
Pawel Paczkowski: Örülök a győzelemnek, tudtuk, hogy a Rabotnik jó csapat. Amit elterveztünk végrehajtottuk, végig fókuszáltak voltunk. Örülök, hogy győztes meccsel zártuk az évet hazai pályán, valamint annak, hogy visszatérhettem és egyre többet játszhatok.
 
Bozdihar Mojsov: Gratulálok a Veszprémnek! Csalódott vagyok a játékosaim hozzáállása miatt. A szintünk alatt játszottunk ma. Azonban örülök, hogy ebben a csodálatos csarnokban játszhattunk, fantasztikus közönség előtt. Szeretnék sok sikert kívánni a Veszprémnek a továbbiakhoz.
 
Mihail Petrovski: Először is gratulálok Veszprémnek. Rosszul kezdtünk, 5-0 volt az elején. Próbáltunk visszajönni, de sokat hibáztunk tiszta helyzetekben, de a Veszprém belőtte azokat. A Veszprém simán nyert, sok sikert kívánok neki a jövőben.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?