NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

HC Vojvodina
26
Telekom Veszprém
31
SEHA League
(SEHA Liga nyolcaddöntő 1. mérkőzés)
Mar. 08. Sunday, 13:00
Újvidék
Jól kezdett a Veszprém a Vojvodina elleni SEHA Liga negyeddöntő első mérkőzésén. A kapusok remekül dolgoztak mindkét oldalon, de így is 1:4-re tudott vezetni az „Építők” nyolc perc után. A Vojvodina első akciógóljára 12 percet kellet várni, míg a Veszprém szép támadásokat vezetve tartotta előnyét. A 20. percben 6:9 volt az állás. Nagy tempót diktáltak a csapatok, nagy volt a rohanás, de a hazaiak sok hibával játszottak. Az első félidő végére meg tudta közelíteni a Vojvodina a Veszprémet, de a szünetben így is a vendég együttes vezetett 10:15-re.
 
Kiváló Székely védéssel kezdődött a második félidő, amelyben a Vojvodina hiába igyekezett közelebb kerülni ellenfeléhez, az ötgólos különbség stagnált az első 15 percben. Főleg Nilsson volt elemében a játékrész elején, nehezen tudták tartani az ellenfél játékosai. Az 50. percre ismét két gólra, 21:23-ra jött fel a Vojvodina, de hamar visszaállt az ötgólos előny. A Veszprém helyenként szép játékkal győzött végül Újvidéken, és ötgólos előnnyel várja a jövőheti veszprémi visszavágót. A végeredmény: Vojvodina – Veszprém 26:31
HC Vojvodina – Telekom Veszprém 26:31 (10:15)
 
HC Vojvodina: Verkic 1, Arsenic – Ovcina 2, milic, Mirkovic, Pribak 3, Meduric, Stojkovic 9 (5), Ratkovic 2, Prodanovic, Tomic 1, Stankovic, Nikolic 4, Grozandic 3 (3), Vuckovic, Sretenovic 1
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov, Yahia 1, Moraes, Gajic 5 (3), Nilsson 4, Paczkowski 2, Marguc 1, Lauge 5, Strlek 7, Terzic, Blagotinsek 4, Nenadic 1, Mackovsek 1, Lékai 1
 
Hétméteresek: 10/8 ill. 3/3
Kiállítások: 10 perc ill. 12 perc
David Davis: Úgy készültünk a mai találkozóra, mintha a Bajnokok Ligájára készültünk volna. A felfogásunkon próbálunk változtatni, hogy a kieséses párharcokra fel legyünk készülve mindegyik sorozatban. Sok meccsünk van, és nem mindig marad sok idő a felkészülésre. Vojvodina remekül játszott ma, és jövő hétre még jobban fel tudunk majd készülni rájuk. A célunk a győzelem volt, ez meg is lett. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.
 
Blaz Blagotinsek: Nagyon jó mérkőzés volt a mai. Remekül kezdtük az összecsapást, és fontos gólokat lőttünk, kontrolláltuk a meccset. Jól jön, hogy előnnyel utazhatunk haza, és remélem, hogy Veszprémben is nyerni tudunk, és bejutunk a Final4-ba.
 
Boris Rojevic: Gratulálok a Veszprémnek, és a játékosaimnak. Az első pár percben kicsit idegesek voltunk, de összességében vonzó kézilabdát láthattak a nézők. Megmutattuk, hogy a szerb kézilabda még él. Azt mondtam a játékosoknak, hogy ez most az ő idejük, most megmutathatják, hiszen véleményem szerint ez a Veszprém a világ legjobb együttese jelenleg.
 
Milan Mirkovic: Nehéz úgy játszani, hogy tudod, az ellenfeled egy kézilabda óriás, de reméljük, hogy még a mostaninál is jobban tudunk majd játszani Veszprémben. Elégedettek vagyunk a szinttel, amit ma hoztunk, de ez majd a visszavágón is meg kell mutatnunk Magyarországon.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?