NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
28
HC Meshkov Brest
24
SEHA League
(SEHA Liga elődöntő)
Sep. 04. Friday, 18:00
Zadar
A SEHA – Gazprom Liga első elődöntőjét a Telekom Veszprém kezdte, de az első támadásból nem született gól, ellenben a Brest betalált Corrales kapujába. Az első 15 percben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Egyik sem tudott ellépni a másiktól, bár a vezetés mindig a Veszprémnél volt, 7:6. Mindkét együttesnél dominált a beálló játék, Andreas Nilsson és Vladimir Vranjes is elemében volt. Marguc kiválóan kezdett, szélről, befutásból és büntetőből is betalál, és a 19. percben már 5 találatnál járt. David Davis időt kért, de ebből a Brest jött ki jobban, és kétgólos előnyre tett szert a 24. percben, 9:11. Mindkét együttes agresszíven védekezett, ez látszódott a kiállítások számában is. A Brest a félidőre megfordította az állást és 12:13-re vezetett a szünetben.
 
A második félidőben 5 percig élvezhette a vezetést a Brest, ezután Nenadic visszavette az előnyt, majd Nilsson gyorsan kétgólosra növelte. Raul Alonso időt is kért gyorsan. A 42. percben háromra nőtt az előny; Corrales megfogta Vailupau hetesét, a túloldalon pedig Nilsson szedte össze a labdát és lőtt gólt, 19:16. Az utolsó 10 percre 24:20-as előnnyel ment a Veszprém. A fehéroroszok egyre inkább fáradtak, pontatlan támadásokat vezettek, illetve védekezésben is figyelmetlenebbek voltak a szokásosnál. Corrales a második félidőben remekül őrizte a kaput, illetve előtte a védekezés is összeállt. A Telekom Veszprém fokozatosan javuló játékkal, legyőzte a fehérorosz bajnokot, és bejutott a vasárnapi döntőbe! Telekom Veszprém – Meshkov Brest 28:24
Telekom Veszprém – Meshkov Brest 28:24 (12:13)
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 3, Yahia, Moraes 1, Nilsson 5, Ligetvári, Marguc 6 (2), Strlek 1, Blagotinsek, Nenadic 6, Maqueda 2, Lékai 2, Borozan 2
 
Meshkov Brest: Pesic, Matskevich – Santalov 2, Panic 5, Shkurinskiy 6, Yurynok 2, Skube 2 (1), Shumak 1, Viarheichyk, Paczkowski 1, Obranovic, Selviasiuk, Vailupau 2 (1), Malus 2, Tamashuk, Vranjes 1
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 5/2
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc
David Davis: Két különböző félidőt játszottunk. Az első játékrész kész katasztrófa volt számunkra, taktikailag főleg. Felvettük a Brest ritmusát és nem játszottunk jól egyáltalán. A második félidőben elkezdtünk javulni, és Rodrigo sokat védett. Sokkal jobban kell játszanunk vasárnap, ha szeretnénk megnyerni a tornát.
 
Rodrigo Corrales: Örülök, hogy visszatért a kézilabda. A Brest ellen mindig nehéz játszani. A kulcs szerintem a stabil védelmünk volt. A második félidőben változtattunk a játékon támadásban. Sok mindenben kell fejlődnünk ha nyerni akarunk. Megmutattuk végül a karakterünket. Sokat jelent számunkra, hogy a döntőben lehetünk, és sokkal jobb teljesítményt szeretnénk mutatni vasárnap.
 
Raul Alonso: Kevert érzések vannak benne. Próbáltunk a lehető legmagasabb szinten játszani, sikerült is 45 percig. Aztán hibáztunk. Az utolsó 10-15 percben még több technikai hibát vétettünk. Ez a mai meccs lényege. Ha nyerni szeretnél egy Veszprém ellen, akkor 45 percnél tovább kell jól játszani. Büszke vagyok a játékosaimra, akik végig a jó hozzáállással harcoltak. A végén kinyitottuk a védelmet, kicsit kockáztattunk. A torna nem ér véget, küzdeni fogunk a bronzért. Gratulálok a Veszprémnek.
 
Marko Panic: Gratulálok a Veszprémnek. Az első félidőben jó teljesítményt mutattunk, türelmesek voltunk a lövésekkel. A Veszprém kihasználta a hibáinkat, ezért is tudtak végig a nyakunkon maradni. A végén szerintem az döntött, hogy az ellenfelünknél az egyéni teljesítmények jobbak voltak.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?