KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Lomza Vive Kielce - Telekom Veszprém 2021. 09. 23. 18:45
26 28 3 2 4 2 6 4
2021-2022
Felkészülési mérkőzések
Balatonfüredi KSE 32
Telekom Veszprém 31
Aug. 14. Szombat, 11:00
Felkészülési mérkőzések
Grundfos Tatabánya KC 25
Telekom Veszprém 32
Aug. 18. Szerda, 16:30
SEHA Liga
RK Nexe 33
Telekom Veszprém 35
Aug. 23. Hétfő, 20:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 30
RK Nexe 25
Aug. 26. Csütörtök, 18:00
Felkészülési mérkőzések
Telekom Veszprém 34
THW Kiel 35
Aug. 28. Szombat, 17:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 39
Sport36-Komló 24
Aug. 31. Kedd, 18:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 36
Motor Zaporozhye 29
Sze. 03. Péntek, 20:30
SEHA Liga
PPD Zagreb 29
Telekom Veszprém 31
Sze. 05. Vasárnap, 19:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 34
Csurgói KK 21
Sze. 09. Csütörtök, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 34
Paris Saint-Germain Handball 31
Sze. 16. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
FTC 27
Telekom Veszprém 30
Sze. 18. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
Lomza Vive Kielce
Telekom Veszprém
Sze. 23. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Barca
Sze. 29. Szerda, 18:45
K&H Liga
Fejér B.Á.L. Veszprém
Telekom Veszprém
Okt. 04. Hétfő, 18:00
K&H Liga
Telekom Veszprém
KTE-Piroska Szörp
Okt. 08. Péntek, 18:00
Bajnokok Ligája
FC Porto Sofarma
Telekom Veszprém
Okt. 14. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
SG Flensburg-Handewitt
Okt. 21. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
Balatonfüredi KSE
Okt. 24. Vasárnap, 17:30
Bajnokok Ligája
Dinamo Bukarest
Telekom Veszprém
Okt. 28. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
HE-DO B.Braun Gyöngyös
Okt. 31. Vasárnap, 18:00
K&H Liga
Telekom Veszprém
Pick Szeged
Nov. 14. Vasárnap, 18:00
Bajnokok Ligája
HC Motor Zaporozhye
Telekom Veszprém
Nov. 17. Szerda, 18:45
K&H Liga
SBS Eger
Telekom Veszprém
Nov. 21. Vasárnap, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
HC Motor Zaporozhye
Nov. 25. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Budakalász
Telekom Veszprém
Nov. 27. Szombat, 17:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Dinamo Bukarest
Dec. 02. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Dabasi KC VSE
Telekom Veszprém
Dec. 03. Péntek, 18:00
Bajnokok Ligája
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém
Dec. 09. Csütörtök, 20:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
NEKA
Dec. 12. Vasárnap, 18:00
2020. Sze. 09. Szerda, 10:48
SEHA Liga

David Davis a SEHA Liga Final4-ról

 
A Telekom Veszprém vasárnap már harmadik alkalommal nyerte meg a SEHA – Gazprom Ligát. A tornán szerzett tapasztalatokról David Davis vezetőedzőt kérdeztük.
 
 
Hogyan értékelné a zadari hétvégét?
Ezt szerettük volna a felkészülés elején. Szerettük volna ha a játékosok a lehető legjobb formában vannak a trófeáért zajló harcra. Nem azon a szinten teljesítettünk az előszezonban, ahogyan azt vártuk volna. Szerintem kicsit jobban aggódtunk a játékosok egészségéért, mint kellett volna. A csapat hétről hétre egyre jobban játszottak, és készen álltunk a SEHA Liga hétvégére. Elégedett vagyok a Zadarban nyújtott teljesítménnyel, és az eredménnyel. Úgy érzem, hogy 90 percig a legjobb formában tudtunk játszani a tornán.
 
A csapat teljesítménye folyamatosan fejlődött, és sok mérkőzés utáni nyilatkozatban beszélt arról, hogy azt szeretné látni, amit az edzésen gyakoroltak. Visszakapta ezt a Final4-ban?
Igen! Boldog is voltam, de egyáltalán nem lepett meg, hiszen ezt is vártam el. Nagy László is követte az edzéseket, és ő is látta, hogy a srácok jobban teljesítenek az edzéseken, de a mérkőzésen ez nem látszott. Nem aggódtunk, és amikor láttuk a Final4 eredményét, tudtuk, hogy ennek így kellett lennie. Az edzés az alapok elsajátítására hivatott, és ezt a meccsen szeretnéd viszontlátni. Ez szerettük volna, és végre ezt is láttuk.
 
Rengeteg játékos érintett volt ebben a győzelemben, hiszen a távozók mellett szinte az egész utánpótlásunk részese volt a bajnokságnak. Mit mondana nekik most, hogy egészen a legvégéig meneteltünk?
Ez nagyon fontos dolog! Hálával tartozunk nekik. A fiatalok, Momir Ilic és Gulyás Péter csapata nagy segítséget nyújtott abban, hogy a versenynaptár kereteibe beleférjünk. Emellett még jól is játszottak, és a háromból két mérkőzést meg is nyertek nekünk. Nagyon sokat segítettek nekünk, és részesei ennek a győzelemnek. Köszönettel tartozunk a tavalyi csapatnak, hiszen együtt értük el az első helyet a csoportban, és természetesen egyértelmű letéteményesei a vasárnapi sikerünknek. Befejeztük, amit az előző idényben elkezdtünk. Még egyszer köszönjük nekik, és ez a serleg az övék is!
 
 
Kinek, vagy kiknek ajánlja a SEHA Liga Final4 győzelmet?
Ezt a trófeát a Klubnak ajánlom. Minden irodai dolgozónak, akik keményen dolgoznak, és rengeteget segítenek a csapatnak, és nekem is. A helyzet a pályán, és azon kívül nagyon nehéz. Szeretném továbbá a Szurkolóinknak is ajánlani ezt a győzelmet, akik mindig velünk vannak, és még Zaporozhe-be is velünk jönnek, csak hogy lássanak minket játszani. Fogadni mernék, hogy ha lehetett volna, eljöttek volna Zadarba is. Mi továbbra is kézilabdázunk, ők viszont ezt nem követhetik úgy, ahogyan szokták. Ez a serleg az övék is. Szeretném a győzelmünket minden játékosnak és edzőnek ajánlani, akik tavaly még itt voltak. A játékosainknak, akik nap, mint nap kiváló munkát végeznek, és a nap végén bárhogy nézzük, ők lépnek pályára és döntenek el meccseket. Büszke vagyok rájuk. Természetesen nem hagyhatom ki a családomat, ezt a győzelmet nekik is ajánlom.
 
Elkezdődik a Bajnokok Ligája jövőhéten, és addig még magyar bajnokik is várnak a csapatra. Mik a tervei a következő hetekre, vagy hónapokra?
Azt gondolom, hogy elértünk egy magas szintű koncentrációt, és elkaptuk a magabiztos játék ritmusát. Egyre jobban játszottunk, és már az első két K&H Liga meccsünkön emeltük a szintet. A következő hónapokban, egészen decemberig jól szeretnénk teljesíteni, és a jelenlegi összpontosítással játszani. Megpróbáljuk emelni az edzések színvonalát, ahogyan a mérkőzésekét is. A lehető legmagasabb pozícióban szeretnénk lenni a Bajnokok Ligája csoportban. Az első ellenfelünk kemény lesz, a Nantes, ráadásul idegenben. Az első két pont rendkívül fontos lesz, mivel a franciák az egész sorozatban nagy ellenfeleink lehetnek. Nagyon remélem, hogy a jelenlegi elszántsággal és koncentrációval folytatjuk a szezont.
 
 
Fotó: Uros Hocevar, Anze Malovrh
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.09.17,
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Takács Művek Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?