KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Telekom Veszprém - Dinamo Bukarest 2021. 12. 02. 18:45
26 28 3 2 4 2 6 4
2021-2022
Felkészülési mérkőzések
Balatonfüredi KSE 32
Telekom Veszprém 31
Aug. 14. Szombat, 11:00
Felkészülési mérkőzések
Grundfos Tatabánya KC 25
Telekom Veszprém 32
Aug. 18. Szerda, 16:30
SEHA Liga
RK Nexe 33
Telekom Veszprém 35
Aug. 23. Hétfő, 20:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 30
RK Nexe 25
Aug. 26. Csütörtök, 18:00
Felkészülési mérkőzések
Telekom Veszprém 34
THW Kiel 35
Aug. 28. Szombat, 17:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 39
Sport36-Komló 24
Aug. 31. Kedd, 18:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 36
Motor Zaporozhye 29
Sze. 03. Péntek, 20:30
SEHA Liga
PPD Zagreb 29
Telekom Veszprém 31
Sze. 05. Vasárnap, 19:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 34
Csurgói KK 21
Sze. 09. Csütörtök, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 34
Paris Saint-Germain Handball 31
Sze. 16. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
FTC 27
Telekom Veszprém 30
Sze. 18. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
Lomza Vive Kielce 32
Telekom Veszprém 29
Sze. 23. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 29
Barca 28
Sze. 29. Szerda, 18:45
K&H Liga
Fejér B.Á.L. Veszprém 25
Telekom Veszprém 37
Okt. 04. Hétfő, 18:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 42
KTE-Piroska Szörp 24
Okt. 08. Péntek, 18:00
Bajnokok Ligája
FC Porto Sofarma 23
Telekom Veszprém 30
Okt. 14. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 28
SG Flensburg-Handewitt 23
Okt. 21. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 36
Balatonfüredi KSE 29
Okt. 24. Vasárnap, 17:30
Bajnokok Ligája
Dinamo Bukarest 31
Telekom Veszprém 29
Okt. 28. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
HE-DO B.Braun Gyöngyös 22
Okt. 31. Vasárnap, 17:15
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
Pick Szeged 26
Nov. 14. Vasárnap, 15:45
Bajnokok Ligája
HC Motor Zaporozhye 29
Telekom Veszprém 27
Nov. 17. Szerda, 18:45
K&H Liga
SBS Eger 28
Telekom Veszprém 36
Nov. 21. Vasárnap, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 36
HC Motor Zaporozhye 29
Nov. 25. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Budakalász 26
Telekom Veszprém 41
Nov. 27. Szombat, 17:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Dinamo Bukarest
Dec. 02. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Dabasi KC VSE
Telekom Veszprém
Dec. 04. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém
Dec. 09. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
NEKA
Dec. 12. Vasárnap, 15:30
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
FC Porto Sofarma
Feb. 16. Szerda, 18:45
Bajnokok Ligája
Barca
Telekom Veszprém
Feb. 24. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Lomza Vive Kielce
Már. 03. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Paris Saint-Germain Handball
Telekom Veszprém
Már. 10. Csütörtök, 20:45
2021. Júl. 14. Szerda, 15:00
Általános hírek

Fiatal játékosok kapnak lehetőséget a felnőtt csapatban

 
A Telekom Veszprém csapatába a 2021/22-es idényben négy fiatal játékos, Bodor Márk balátlövő, Dörnyei Borisz jobbszélső, Ilic Zoran jobbátlövő és Lukács Péter irányító érkezik az utánpótlásból. Mindannyian szurkolunk új játékosaink sikeréért, azon túl, hogy tisztában vagyunk vele, időre és játéklehetőségre van szükségük. Ahogy ezzel az interjúval is, természetesen kitüntetett figyelemmel kísérjük majd minden lépésüket.
 
Fiatal játékosainkat céljaikról, érzéseikről, várakozásaikról és arról faggattuk, hogyan értékelik eddigi munkájukat az Akadémián és hogyan tudnak a földön maradni ebben a nem mindennapi szituációban.
 
 
Zoran Ilic, jobbátlövő
Az új szezonban szorgalmunkkal, akaratunkkal szeretnénk minél több játéklehetőséget kiérdemelni. Az előző idényben Momir Ilic szinte már belénk nevelte a küzdőszellemet, mondhatni a vérünkké vált a maximalizmus és a győzni akarás mindenekfelett. Nagy előnyünknek látom, hogy már ismerjük az elvárásait, hogy mit követel majd tőlünk. És ez működött is, erős csapatszellemmel és jó teljesítménnyel játszottuk le a szezont, küzdöttünk, hajtottunk egymásért.
 
2020 szeptemberétől, egészen az év végéig a Wisla Plock kötelékében játszhattam, sok segítséget kaptam az ottani edzőktől, csapattársaktól és még több mindent megtapasztalhattam ez idő alatt. Ezt a tudást szeretném kamatoztatni majd a Telekom Veszprém játékosaként is. Ha nem kaptam volna most ezt a felkérést, már a Plockban kezdtem volna az új szezont, de ilyen az élet. Ez egy óriási ajándék, egy fantasztikus lehetőség, mellyel élnünk kell.
 
 
Lukács Péter, irányító
Kiskorom óta az az álmom, hogy profi kézilabdázó legyek. Minden nap a céljaim lebegnek a szemem előtt, az motivál, hogy ezt az álmot valóra váltsam. A családomtól azt tanultam, hogy a pályán kívül mindig maradjak szerény, a pályán pedig zárjam ki a magán dolgokat, csak a játékra koncentráljak. Ilyenkor rendszerint kikapcsol az agyam és csak az számít, hogy a csapat nyerjen.
Nagyon várom már a közös munkát, célom, hogy minél többet fejlődjek ebben a szezonban, minél többet tanuljak a felnőtt csapattársaktól.
 
Ki kell használnunk minden lehetőséget, ha 5 percet, akkor 5 percet és ha így teszünk, akkor nem lehet gond. A csapattársak és az edzők mind segíteni fognak, nekünk „csak” élnünk kell ezzel a lehetőséggel. Fiatal játékosként kerülünk fel a felnőtt csapatba, ezért nekünk még annál is többet kell majd teljesítenünk, de készen állunk rá, és hozzuk magunkkal a ránk jellemző csapatszellemet és jó hangulatot. Tudom, hogy Momo, ahogy eddig is, arra fog ösztönözni minket, hogy mindig az utolsó pillanatig küzdjünk, a legjobbunkat nyújtva minden mérkőzésen.
 
Az előző szezonban a góllövés elég jól ment, gólkirály is lettem, de egy irányítónak ezek csak számok, adatok, hiszen maga a játék függ tőle. Én mindig több gólpasszt szeretnék adni, mint amennyi gólt lövök. Eddig ez sikerült is, talán ez jellemez legjobban.
 
 
Bodor Márk, balátlövő
Négyen kerülünk fel egyszerre az utánpótlásból és ez lehetőséget biztosít számunkra, hogy együtt, egymást támogatva, segítve fejlődhessünk, érhessünk el jó eredményeket és egyre több játéklehetőséget. Valamilyen szinten „dejavu” érzés lesz a régi edzőinkkel dolgozni, de tisztában vagyunk vele, hogy ez már egy jóval magasabb szint. Sokat fog jelenteni, hogy mind a négyen „ugyanabban a cipőben” kezdjük meg ezt a kalandot.
 
A kulcsfontosságú dolog szerintem a bátorság lesz, meg kell ragadnunk minden lehetőséget, minden helyzetet, minden percet, amit a pályán töltünk. Motiváltan kell minden edzésen, minden mérkőzésen részt venni és akkor elérhetjük a céljainkat.
 
Egyikünk sem az az „elszállós” típus és szerintem a csapattársak és az edzők is a földön fognak tartani minket. Mikor pár éve az utánpótláshoz érkeztem a Barcelona korosztályos csapatából, nem mertem belegondolni, hogy egyszer a felnőtt csapat tagja lehetek, de aztán pár hete Gulyás Péter megkeresett és felvázolta ezt a lehetőséget, persze azonnal elfogadtam.
 
Ami a személyes motivációmat illeti, az elsődleges célom, hogy folyamatosan visszaépüljek a játékba, hiszen jelenleg térd rehabilitációt végzek. Szerencsére nagyon jó kezekben vagyok a klubnál, ezért valószínűleg szeptemberben már teljesértékű munkát tudok végezni.
 
 
Dörnyei Borisz, jobbszélső
Tíz évet töltöttem a veszprémi utánpótlásban, ezért számomra, ha lehet ilyet mondani még különlegesebb ez a pillanat. Bár már lassan négy éve „feljátszottam” a felnőtt csapatba, de mégiscsak más erre a lépcsőfokra lépni, a keret tagjának lenni.
 
Az elmúlt szezon az Akadémián - úgy gondolom- elég jól sikerült, elsősorban a csapatunk összetartását és hangulatát emelném ki, azt a zsongást, bizsergést, amit minden meccs előtt éreztem. Ebben nagy szerepe volt a csapattársaimnak és az edzőknek, jó volt itt játszani, ritka az ilyen. Ezt a szellemet és akaratot hozzuk magunkkal a felnőtt csapatba is és persze az edzőnket, aki mindig azt „verte belénk” eddig is, hogy küzdjünk 60 percig, adjunk 110 százalékot. Mostantól ez lesz 150 százalék is.
 
Emlékszem az első napomra a kézilabdában, az iskolában kézilabda szakkört hirdettek, jelentkeztem. Talán 9 éves, harmadikos lehettem. Kapusként akartam „debütálni”, de nem volt nálam hosszú nadrág, így végül mezőnyjátékos lettem. Ilyen az élet:).
 
A célom a szezonban, hogy minél többet fejlődjek, szeretném a legtöbbet kihozni magamból, bizonyítani, hogy nem véletlenül gondoltak rám.
 
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.11.28
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Takács Művek Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?