KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
SG Flensburg-Handewitt - Telekom Veszprém 2021. 12. 09. 18:45
26 28 3 2 4 2 6 4
2021-2022
Felkészülési mérkőzések
Balatonfüredi KSE 32
Telekom Veszprém 31
Aug. 14. Szombat, 11:00
Felkészülési mérkőzések
Grundfos Tatabánya KC 25
Telekom Veszprém 32
Aug. 18. Szerda, 16:30
SEHA Liga
RK Nexe 33
Telekom Veszprém 35
Aug. 23. Hétfő, 20:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 30
RK Nexe 25
Aug. 26. Csütörtök, 18:00
Felkészülési mérkőzések
Telekom Veszprém 34
THW Kiel 35
Aug. 28. Szombat, 17:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 39
Sport36-Komló 24
Aug. 31. Kedd, 18:00
SEHA Liga
Telekom Veszprém 36
Motor Zaporozhye 29
Sze. 03. Péntek, 20:30
SEHA Liga
PPD Zagreb 29
Telekom Veszprém 31
Sze. 05. Vasárnap, 19:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 34
Csurgói KK 21
Sze. 09. Csütörtök, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 34
Paris Saint-Germain Handball 31
Sze. 16. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
FTC 27
Telekom Veszprém 30
Sze. 18. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
Lomza Vive Kielce 32
Telekom Veszprém 29
Sze. 23. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 29
Barca 28
Sze. 29. Szerda, 18:45
K&H Liga
Fejér B.Á.L. Veszprém 25
Telekom Veszprém 37
Okt. 04. Hétfő, 18:00
K&H Liga
Telekom Veszprém 42
KTE-Piroska Szörp 24
Okt. 08. Péntek, 18:00
Bajnokok Ligája
FC Porto Sofarma 23
Telekom Veszprém 30
Okt. 14. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 28
SG Flensburg-Handewitt 23
Okt. 21. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 36
Balatonfüredi KSE 29
Okt. 24. Vasárnap, 17:30
Bajnokok Ligája
Dinamo Bukarest 31
Telekom Veszprém 29
Okt. 28. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
HE-DO B.Braun Gyöngyös 22
Okt. 31. Vasárnap, 17:15
K&H Liga
Telekom Veszprém 26
Pick Szeged 26
Nov. 14. Vasárnap, 15:45
Bajnokok Ligája
HC Motor Zaporozhye 29
Telekom Veszprém 27
Nov. 17. Szerda, 18:45
K&H Liga
SBS Eger 28
Telekom Veszprém 36
Nov. 21. Vasárnap, 18:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 36
HC Motor Zaporozhye 29
Nov. 25. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Budakalász 26
Telekom Veszprém 41
Nov. 27. Szombat, 17:00
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém 47
Dinamo Bukarest 32
Dec. 02. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Dabasi KC VSE 21
Telekom Veszprém 34
Dec. 04. Szombat, 18:00
Bajnokok Ligája
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém
Dec. 09. Csütörtök, 18:45
K&H Liga
Telekom Veszprém
NEKA
Dec. 12. Vasárnap, 15:30
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
FC Porto Sofarma
Feb. 16. Szerda, 18:45
Bajnokok Ligája
Barca
Telekom Veszprém
Feb. 24. Csütörtök, 20:45
Bajnokok Ligája
Telekom Veszprém
Lomza Vive Kielce
Már. 03. Csütörtök, 18:45
Bajnokok Ligája
Paris Saint-Germain Handball
Telekom Veszprém
Már. 10. Csütörtök, 20:45
2021. Júl. 09. Péntek, 09:40
Általános hírek

Interjú Momir Iliccsel

 
Ahogy azt már múlt héten bejelentettük, a Telekom Veszprém csapatának vezetőedzője a következő idényben Momir Ilic, klubunk egykori balátlövője, igazi ikonja lesz. Momir már játékosként is ezer fokon égett nemcsak a rangadókon, de minden más mérkőzésen is. Szívvel teli játéka, győzni akarása a veszprémi közönséget is lenyűgözte. 
 
Momir, habitusát és küzdőszellemét visszavonulása után az edzői pályáján is kamatoztatja. Élmény látni, mekkora szenvedéllyel irányítja és ösztönzi játékosait. Olyan tűz ég benne, ami egykori nosztalgikus veszprémi pillanatokat idéz az Arénából, amire talán a Telekom Veszprém csapatának most a legnagyobb szüksége van. Ismerjétek meg újra Momir Ilicet, Momo-t, a Telekom Veszprém vezetőedzőjét.
 
Momo, köszöntünk újra a Telekom Veszprém csapatánál!
 
 
Mit éreztél, mikor a vezetőség megkeresett?
Páratlan érzés volt számomra, hiszen, ha a Veszprém arra kér, hogy legyél a csapat vezetőedzője, az tényleg egy fantasztikus pillanat az életben. Óriási kihívás, de még ennél is különlegesebb attól, hogy hat évig játszottam Veszprémben és utána két szezont dolgoztam az utánpótlásnál is.
Ez olyan, mint egy nagy álom, emellett egy közös út első lépése is. Ez a legtöbb, amit egy szárnyait bontogató edző az élettől kaphat. Köszönöm a klubnak a bizalmat.
 
Mit szólt a csapat a kinevezésedhez? Sikerült már beszélned mindenkivel?
Persze beszéltem már minden játékossal. Tudom, hallom, látom, hogy nagyon sokfajta vélemény megfogalmazódott a kinevezésünkkel kapcsolatban, de abban teljesen biztos vagyok, hogy a játékosaink elég profik ahhoz, hogy ezeket a szituációkat kezeljék. Edzőként azon fogok dolgozni, hogy együtt, közösen találjunk vissza a helyes útra. Az teljesen egyértelmű, hogy egy valamiben mindannyian egyetértünk; ez pedig az, hogy egy csapatként, egy családként kell küzdenünk a céljainkért. Nincs más út, csak így lehetünk sikeresek.
 
A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, mi lesz a fiatalokkal, mit szeretnél elérni velük az első évben? Hogy kell elképzelni a beépítésüket?
A legfontosabb, hogy ezek a fiatal játékosok kiérdemelték a következő szintre való feljutást, hogy a felnőtt csapatban játszhassanak. Mind, egytől egyig nagyon tehetségesek. Persze én is mondtam nekik, hogy csak tehetségesnek lenni nem elég, keményen kell dolgozni minden nap ahhoz, hogy erre a szintre tényleg megérkezzenek, és lehet, hogy ez egy hosszabb ugrás lesz.
Nekem edzőként az a feladatom, hogy ezeknek a srácoknak megtaláljam a helyét a rendszerben, játékidőt és meccsidőt biztosítsak számukra. A klub jól ismerte fel, hogy most jött el az a pillanat, ahol ezeknek a játékosoknak bizalmat kell szavazni, hiszen hamarosan eljön az ő idejük is. Gyakorolniuk kell, játszaniuk kell fontos meccseken is, időt és bizalmat kell adnunk nekik, hogy bizonyíthassanak.
 
Ha eddig a taktikában a spanyol vonalat játszotta a csapat, mennyivel lesz ez másabb a te irányításod alatt? Milyen változások várhatók?
A játékosok gerince évek óta játssza a spanyol stílust és persze én is hiszek ebben a rendszerben. Játszhatnánk skandináv, jugoszláv taktikát is, de edzőként mindig abból tudsz „főzni”, amid van, jelen esetben ez a játékosállomány. A legfontosabb szempont, hogy sikeresek legyünk.
 
 
Hogy fogjátok az irányítók játékát megosztani? Ezen a poszton szerepelnek 4-en is a csapatban.
Nagyon egyszerű kérdés. A balátlövő pozíciónknak szüksége lesz a tehermentesítésre, ezért az egyik irányítónk ezen a poszton fog játszani.
 
A siker alapja a védelem, milyen koncepcióváltás várható ebben a játékelemben?
Meglátjuk, hogy játszunk a hármas pozíciókban, de alapvetően szerkezeti variálás helyett először a filozófián szeretnék változtatni. A védelem szerkezete mindig a rendelkezésre álló játékoskerettől és az ellenféltől függ. Nem küldhetek fel nyitott védelmet például egy gyorslábú, jól cselező csapat ellen. Ami a legfontosabb, hogy összefogva, csapatként kell együttműködnünk ebben a játékelemben is. Ez mindennek az alapja.
 
A Veszprémnek a fő erőssége mindig a csapategység volt, ami a védelem alapköve is. Szerinted hogyan érhető el újra egy egységes, motivált és jól megkomponált csapatkép Veszprémben?
A folyamat része, amit mindig mondok, nekem edzőként az a fő feladatom, hogy egy csapatként, egy nagy családként működjünk együtt a közös céljaink érdekében. És persze ebbe beletartozik a klub, a támogatók, a szurkolók, a város is. Számítunk a támogatásukra, kérjük a bizalmat, hiszen ezek a játékosok mindent meg fognak tenni a győzelemért. Jól ismerem őket. Nagy előnyöm, hogy ott lehettem velük az öltözőben az előző szezonban, ismerem a gondolataikat is. A lényeg, hogy amit csinálunk, azt családként, közösen tegyük. Mindenki egy közös úton.
 
Ha Momir Ilicnek eddig is minden perce a kézilabda körül forgott, mi várható ezek után?
Ez nem fog változni. Sőt. Ismerem a személyiségem. Készen állok rá, hogy megváltoztassam az életem, hogy segíthessek vezetőedzőként, hogy segíthessek a játékosoknak, segíthessek a klubnak, hiszen ez az én küldetésem. Készen állok erre. A nap 24 órájában ezen fogok dolgozni. Ilyen az edzők élete és ilyen az enyém is.
A hitvallásom az, hogy ha nincs nyomás az életben, nem is fogsz fejlődni. Már pedig mindannyian ezért vagyunk itt. A személyiségemből fakadóan is szeretem a kihívásokat, a nehéznek tűnő feladatokat. A küzdelem az, amitől fejlődni fogunk.
 
Momo, kívánjuk, hogy vezetőedzőként legalább akkora sikereid legyenek, mint játékosként. Hiszünk benne, hogy irányításod alatt a csapat és közönsége ismét olyan pillanatokat élhet át, mint mikor anno egy jó zárás után felugrottál, bevágtad a jobb felsőbe, és egyből felcsendült a Mo-mo-mo-mo-mo-mo. 
 
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.11.28
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Takács Művek Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?